Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Çok eskiden Sanane sitesinde yayınlanmıştı bu video. Çok hoşuma gitmişti harddiske atmıştım. Fakat kaybettim gitti. Yıllar sonra CD'nin tekinden çıktı, ben de youtube'a koyayım dedim, herkes görsün. Kaç sene oldu ya, 10 sene olmuştur herhalde... http://www.youtube.com/watch?v=SWlPEnXTdeQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 koyar koymaz uyarı geldi said: Your video, TFC Team Fortress Classic conc jump movie, may have content that is owned or licensed by WMG. No action is required on your part; however, if you are interested in learning how this affects your video, please visit the Content ID Matches section of your account for more information. Sincerely, - The YouTube Team ne desem bilemedim. ayıp, adamlar tüm videoları tek tek izliyor demek ki ama bir comment yapmıyorlar videolara. emeğe saygı terazime tıklasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 vimeo'ya koysana merak ettim videoyu nWo dayılardan tranq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 videodaki mp3'ten olmuştur o conj jump'lar da başarılıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Çok iyiymiş ya. Hatırlıyorum bu cj haritasını. İlk bikaç tanesini yapmıştım gerisini yapamayıp bırakmıştım sdfgfdjh Hatta onları geç, 2fort'taki o jumpı bile yapamıyodum tek concla. Oturup cj çalışasım geldi de geçti artık sdkjhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 sv_gravity 9999 günleri geldi aklıma. hatta 800 yapıp cs atardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 kertenkel said: vimeo'ya koysana merak ettim videoyu nWo dayılardan tranq http://www.vimeo.com/12256986 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 haha ne kastirmisti kunter bunu yapcam diye hey gidi gunler :) nWo 4 life ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bunlar basic jumplar ama o zaman icin gercekten inanimaz hareketlerdi :) bende aslinda cok materiyal vardi ama hepsi yok oldu gitti. biz bi lan parti yapmistik clan olarak 2002de filan. nero' nun adadaki yazliginda. 3 katli evi int kafeye cevirmistik kar kis ekmek yok yemek yok filan uzun hikaye :d orada harika demolar almistik oturup sabaha kadar conc mapleri oynamistik bi ara ama demolari bulamiyorum. onlardan ve maclardan olusan bi avi daha yapiyodu tranq. ama iste nasip olmadi . nerden bulduysan bunu bone anilari iyi deprestirdin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 2fortta geçen patlamalı felan bir videosu vardı bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 videodaki şarkının adı ne ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 helloween - if i could fly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 kuntere falan ne oldu acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 yasiyo maxi :D is okul hala aynen benim gibi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 oha abi cok cok eski ya aglıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 yok abi dur sakin, o kadar da eski değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ya çaktırma nostalji kasıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 hehe iyidir iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar