Olivies Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 doruk hiç açmıcaktın buraya topik agali. bastırılmış duyuglar açığa çıkmış. millet albüme filan resim koymaz bundan böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 jacabo said: sılsenıze su konuyu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Pati linki verilmiş. Üye alımı kapanmalı bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Beni sevmiyosunuz bu şerefsizleri seviyosunuz =( daha bi kere şu kadar düşürmedim seviyemi be.. hıh! ayrıca kojiroh +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ibnelik sertifikası aldı bazı arkadaşlar gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 haysiyetsizliğin dibine vurmuşsunuz artık, her kimsen veya kimseniz. ayrıca flash+1 ve bu: jacabo said: sılsenıze su konuyu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Olivies said: doruk hiç açmıcaktın buraya topik agali. bastırılmış duyuglar açığa çıkmış. millet albüme filan resim koymaz bundan böyle.ne biliym böle bişi olcağını bilsem açmazdım tabi, ilk ben açıym diye şeyettim nedense. hakkat konu silinsin ya çok tatsız oldu boku çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Abi nedankoya falan söyleyin de üye alım şartelini kapasınlar bi süre harbi. Ha birde, neyse küfretmiyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Bazen insanlar neden katil oluyor anlıyorum. Yapan arkadaslarda ailelerinin gözünün önünde yanarak ölür umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 abi adam gelip türkçe siteye üye mi olcak kendimiz mahvediyoruz zaten extra dramaya gerek yok bu konu silinirse durulur ortam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 yeni üyelerle bir alakası oldugunu sanmıyorum burdaki arkadaş ortamındandır cogu.yuzyuze yada msn falan filan gorusen adamlardır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 israilli trolliyim diye /int/ e girdim de öööeeaahhh naptınız ya foruma yazamıyan adama böyle malzeme verilirmi kim koydu o resimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 te allam ya, nerden topik açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 off abi tama uplamayın daha konuyu, intte erir gider o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Topiği açan ayrı bi gerizekalı ofansif espri anlayışına özenip zekası yetmeyenler ayrı birer gerizekalı bi bok olmaz sizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 mizah anlayisi sifir. amac geyik degil de laf sokmaksa daha da fena. (td) cikalim su ilkokul kafasindan bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 abvblizzard said: Topiği açan ayrı bi gerizekalı ofansif espri anlayışına özenip zekası yetmeyenler ayrı birer gerizekalı bi bok olmaz sizdenben miyim gerizekalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ya paticikte mizah anlayışı iyi olan çok az insan var zaten. onlara gülününce de herkes taklit etmeye çalışıp sıçıyor. dalga gecilip, laf edilince de butthurt malum. hiç şaşırmadım açıkcası gittikçe daha da gereksiz insanlar oluşmaya başladı etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Haysiyetsizliğin bu kadarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 En leş forum sistemlerinden biri ama acaba "İÇERİĞİ GÖRMEK İÇN ÜYE OLMALISINIZ" mı getirmek lazım nedir. Bokunu çıkarmayı iyi biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 sinirlisizni anlıyorum ama lütfen daha cok mesaj atmayın su konuya, bırakın düssün onlar 3-5 atar osnra bırakır sakin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 DoruK said: abvblizzard said: Topiği açan ayrı bi gerizekalı ofansif espri anlayışına özenip zekası yetmeyenler ayrı birer gerizekalı bi bok olmaz sizdenben miyim gerizekalı? forçende topiği açana diyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Yoo ona dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bu topigi burda acmak demek isaret fisegi atmak gibi bisi, hem de 4chan gibi bi platforma yonlendiriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ya adam ne bilsin şerefsizlerin olaya el atacağını, asıl oraya kermitin resmini koyan gerizekalı denyonun teki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar