jonq Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Bir servera 6 ayda bir format atılırsa zaten o server makinesinden hayır gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 di said: Iyi guzel de DNS server muhabbetini bile vindoz ozelligi gibi gostermek pek sacma olmus. Micros~1 reklami gibi =) İyi oku... Server rolü dedim kaç kere... CD satın almanıza gerek yok hiçbir şekilde. Imaj download edip dvd'ye yazarak kurabilirsiniz. Oyun oynanmaz diyenler; Hiç sorun yaşamadım... Bir de okumadan yorum yazıyorsunuz ya... Lisanssız kullananlar için 6şar aylık ta olsa lisans ücreti tehlikesi vs. düşünmeden kullansınlar diye açıkça yazdım. Okuyun beyler. Ha, diyorsun ki 6 ay sonunda format atmam ben. O zaman satın al lisansı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 tictactics, rodent's revenge felan var mı sen onu söyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 oyun oynanmazla dxdiag ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 abii rodents revenge :( hep küçük kalsak ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 vaperon said: di said: Iyi guzel de DNS server muhabbetini bile vindoz ozelligi gibi gostermek pek sacma olmus. Micros~1 reklami gibi =) İyi oku... Server rolü dedim kaç kere... Iyi guzel dedin ve zaten farkindayim ne yazdiginin da lakin istersen bunu vindoz xp ile de yapabiliyorsun demeye getiriyorum. Yazin bu olayin sadece bu sisteme has oldugu gibi bir izlenim yaratiyor. Ha built-in geliyorsa bir arti tabiki ama zaten server OS oldugundan bi zahmet gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 format atmiyorum hic yeni pc ye yuklerim os u kullanirim yillarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 pc'ye 3 ayda bir format atmayı kızlar yapiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 FORMA TATMAK FORMA TATMAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 goldbären said: FORMA TATMAK FORMA TATMAK şöyle bi dursun şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ulamayı yeni öğrenen arkadaşlarımız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 goldbären said: FORMA TATMAK FORMA TATMAK AHAHAHAHAHAHAAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar