Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süreyya Ayhan Olimpiyatlar'da Yok!!!

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Kasığındaki sakatlık nedeniyle Atina'ya gitmeyeceğini açıklamış...

bu sahahki haber ne tesadüftür anlamadım ama?...

Dünyaca ünlü haber ajansı AP, olimpiyat öncesi yaptığı araştırmada ilk üçe girecek sporcuları tahmin etti. Elvan ve Halile altın veren ajans Süreyya ile Şerefe kürsü şansı bile tanımadı...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 06 Ağustos 2004 17:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan bu kadar şanssızlık olmaz yahu...

Kız resmen antremanlarda dünya rekorunu garantilemişti üstelik 5sn altına düşmüştü.
Resmen şov yapıcaktı ama şanssızlık işte
zaten 2 tane atletimiz var tüh be.

ama Almanyadaki tedavisinden sonra netleşicekmiş durumu fakat katılması çok zormuş....[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

elvan'da 1500 de koscak ama süreyya yerine o kazanır artık[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ewt ama öyle birşeye karşı birini çıkarcaklardı zaten süreyya sakat olmasa elvan çıkardı herhalde zaten 5000de de yarışıyor...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bilmyiroum gazetede öyle yazmışlardı ama mecburen çıkmış oldu işte...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bence yazık oldu, keşke katılabilseydi[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

olimpiyatlarda iddialı olduğumuz birkaç sporcu var zaten; onlardan birini de yok yere kaybettik..hıncal uluç'u herşeyi bildiğini sanan insan olarak yorumlayanlar; eğer hıncal uluç süreyya ayhan'ın sakat olduğunu cidden söylemişse hata yaptıklarını anladılar mı??

ayrıca bence hala sporda her dalda amatörüz..adam gibi bir olimpiyat hazırlığı bile yaptırtamıyoruz en güvendiğimiz sporculara dahi..yazık; güç gerektiren sporlarda aldığımız madalyalar da olmasa afrika ülkelerinin gerisinde kalacağız sıralamalarda..70 milyon nüfusumuz ve bunun yarısından fazlası genç insanımız varken..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're
thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay

[Bu mesaj Jhengie tarafından 07 Ağustos 2004 02:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaşlar bu kadar saf olmayın ne sakatlığı be kız kaç yarıltır koşmuyo zaten yeni mi akıllarına geldi saktlıkmış bahane önceki yarıştaki adet olayıda külliyen yalandı zaten şöyle açıklayayım:
Bu sporcuların hep doping alıyor ama yarıştan belirli bir süre önce bırakınca testlerde nelli olmuyo.Daha önceki yarışlarda iş bu kadar sıkı tutulmuyodu bide o zamanlar göz önünde değildi şimdi olimpiyat komitesi 2 günde bir denetime geliyomuş e o zamanda tırstılar zati dediğim gibi koşmuyo ne zamandır.
Bir önceki şampiyonada da bir abimin dediğine göre onu geçen atletde tabiki önceden doping almış ama bizimki finalden bir önceki yarışta tüketince tüm enerjiyi finalde ayarlayamamış ve hepimizin bildiği gibi son 300 metrede kesildi.[signature][hline]See Saw Die
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...