eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Kasığındaki sakatlık nedeniyle Atina'ya gitmeyeceğini açıklamış... bu sahahki haber ne tesadüftür anlamadım ama?... Dünyaca ünlü haber ajansı AP, olimpiyat öncesi yaptığı araştırmada ilk üçe girecek sporcuları tahmin etti. Elvan ve Halile altın veren ajans Süreyya ile Şerefe kürsü şansı bile tanımadı...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 06 Ağustos 2004 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Şu an tüm kanallarda kritiğini yapıyoar, Süreyya Ayhan yok olimpiyatlarda. Çok yazık oldu Türkiye için.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Ulan bu kadar şanssızlık olmaz yahu... Kız resmen antremanlarda dünya rekorunu garantilemişti üstelik 5sn altına düşmüştü. Resmen şov yapıcaktı ama şanssızlık işte zaten 2 tane atletimiz var tüh be. ama Almanyadaki tedavisinden sonra netleşicekmiş durumu fakat katılması çok zormuş....[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 elvan'da 1500 de koscak ama süreyya yerine o kazanır artık[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 o kazanacaktı bence süreyya yarışsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ewt ama öyle birşeye karşı birini çıkarcaklardı zaten süreyya sakat olmasa elvan çıkardı herhalde zaten 5000de de yarışıyor...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 niye çıkıyor ki anlamadım. öyle bir kural mı var? ne güzel 2si de yarışırdı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bilmyiroum gazetede öyle yazmışlardı ama mecburen çıkmış oldu işte...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 5 6 ay önce hıncal uluç süreyya'nın ciddi sakatlığı var ama açıklamıyolar ozamana kadar geçer diyolar ama doğru tedavi uygulanmazsa iyileşmez ve hatta sakatlığı kalıcı bile olabilir. demişti.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Süreyya yapı olarak daha güçlü Elvan'dan.Bu yüzden kısa mesafede elvan ancak zorlayabilir ama geçemez.Ha dersiniz ki Süreyya 5000 koşacak o zaman da onun orda şansı yoktur.Elvan'ın da 1500de yarışmak istemesi sadece kendine olan aşırı güvenden bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Bırak ya onuher şeyi bildiğini sanan adam o onun lafıyla hiç bir halt yapılmaz ama sakatlığı doğru olabilir[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Sakatlığı malesef doğru, demin TV'de de dediler, bacağında ödem oluşmuş.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 şans işte büyük kayıp tüh!![signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Peh... şu birinci olurkende koptuydum menepozmu ne (ay günümü ne öle bişey) onun yüzünden 1. olamadıydı Hmm hormonal tepki yaşıyor sanırım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bence yazık oldu, keşke katılabilseydi[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 olimpiyatlarda iddialı olduğumuz birkaç sporcu var zaten; onlardan birini de yok yere kaybettik..hıncal uluç'u herşeyi bildiğini sanan insan olarak yorumlayanlar; eğer hıncal uluç süreyya ayhan'ın sakat olduğunu cidden söylemişse hata yaptıklarını anladılar mı?? ayrıca bence hala sporda her dalda amatörüz..adam gibi bir olimpiyat hazırlığı bile yaptırtamıyoruz en güvendiğimiz sporculara dahi..yazık; güç gerektiren sporlarda aldığımız madalyalar da olmasa afrika ülkelerinin gerisinde kalacağız sıralamalarda..70 milyon nüfusumuz ve bunun yarısından fazlası genç insanımız varken..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay [Bu mesaj Jhengie tarafından 07 Ağustos 2004 02:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 çok kötü olmuş ya. bari bi aksilik terslik daha olmasa da elvan katılıp bi başarı elde edebilse..[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 yaw bu elwan dünya rekoru kırmadımıydı? allahım sadece 2 dakika ayırdılar bu nebicim ülke insanlarına hiç sahip cıkmıyor![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Ya arkadaşlar bu kadar saf olmayın ne sakatlığı be kız kaç yarıltır koşmuyo zaten yeni mi akıllarına geldi saktlıkmış bahane önceki yarıştaki adet olayıda külliyen yalandı zaten şöyle açıklayayım: Bu sporcuların hep doping alıyor ama yarıştan belirli bir süre önce bırakınca testlerde nelli olmuyo.Daha önceki yarışlarda iş bu kadar sıkı tutulmuyodu bide o zamanlar göz önünde değildi şimdi olimpiyat komitesi 2 günde bir denetime geliyomuş e o zamanda tırstılar zati dediğim gibi koşmuyo ne zamandır. Bir önceki şampiyonada da bir abimin dediğine göre onu geçen atletde tabiki önceden doping almış ama bizimki finalden bir önceki yarışta tüketince tüm enerjiyi finalde ayarlayamamış ve hepimizin bildiği gibi son 300 metrede kesildi.[signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 keşke gitsen de uyarsan olimpiyat komitesini madem bu kadar basit!! bir açıklaması var..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Olimpiyat komitesi bir yarışçının çekilme nedenini araştırmaz çekilirse ilgilenmez bile ayrıca biliyolar tabiki doping olayını ama ispat test ile olur. Bu neye benziyo biliyo musun;hani atlarada yaparlar pompalarlar sürekli ilaçları taki yarışa kadar onun gibi bişey.[signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bu kadar ülkenin gözü önünde koskoca olimpiyatlara hazırlanırken böyle risklere girmezler diye düşünüyorum..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eks Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bi sabah olsunda haberin eminligi kesinlessin... ama dogruysa yazik oldu.. halter guresten baska sprocu kalmadi adam gibi (elvan haric)[signature][hline]Illa 3 karakter olcak diye senelerin "X" ini yaptik "Eks"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Elvan da devşirme zaten Ben o birinci olunca Türkiye'nin bi zaferi gibi göremeyeceğim kimse alınmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 paah, çok kötü olmuş ben o madalyaya garanti olarak bakıyordum, güvenim tamdı.[signature][hline]stick me with pins peel away my skin pluck out my eyes i can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar