Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: Clone Wars Adventures MMO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
RRa said:

çocuk oyunu gibi ama sanki var yinede bi gideri.. ha?..

Var var :D

Bu arada oyunu görüntüleri nedeniyle beğenmeyen arkadaşlara hatırlatmak isterim. Hala Ultima Online oynayan insanlar var. Sadece zevkine. Açıkçası SWTOR gibi MMO mu singel player mı olacağı daha belli bile olmayan bir oyun oynamaktansa bunu oynamak çok daha zevkli oalcak.
Mesaj tarihi:
lol

bir sürü oyunu toplayıp star wars concepti altında grafikleri de değiştirip design etmişler tower defense dir de o saber throwdur da.

bize göre bişey yok :)
Mesaj tarihi:
bencede swtordan daha eğlenceli duruyor ne kadar şey biliniyor ki swtor hakkında mightye bu kadar yüklenilmiş onuda anlayamadım alın yeni güzel single bişeyler onlardan oynayın beklemeyin swtor aynı hesap
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
koyu star wars hayranıyım, ancak son zamanlarda gördüğüm en gereksiz, en saçma sapan oyun bu heralde.

soe ismini görmek yetiyor tamam da, videodaki yapımcıların üst düzey bir oyun yaratmış gibi konuşmalarına ne demeli peki ? starfighter oyundaki en muhteşem minigame diyor elemanlardan biri, ulan düpedüz atari zamanındaki space combat'ı alıp koymuşsunuz. dedim hepsi berbat, belki lightsaber duel değişik bir soluktur. görmez olaydım.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

koyu star wars hayranıyım, ancak son zamanlarda gördüğüm en gereksiz, en saçma sapan oyun bu heralde.

soe ismini görmek yetiyor tamam da, videodaki yapımcıların üst düzey bir oyun yaratmış gibi konuşmalarına ne demeli peki ? starfighter oyundaki en muhteşem minigame diyor elemanlardan biri, ulan düpedüz atari zamanındaki space combat'ı alıp koymuşsunuz. dedim hepsi berbat, belki lightsaber duel değişik bir soluktur. görmez olaydım.

çaktırma ama swtor da uzay combatı olarak aynısını açıkladı :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hah girdim simdi task managerden her turlu gereksiz seyi kapadim sanirim bilmedigim bir conflict var.

bu oyunu swtor ile kiyaslayip bunu tercih edebilecegini soyleyen mighty thor adli arkadasin banlanmasini rica ediyor ve bundan sonra mmo konusunda yorum yapmasinin engellenmesini istiyorum.
  • Yeni Oluştur...