Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: Clone Wars Adventures MMO

Mighty_THoR

Öne çıkan mesajlar

RRa said:

çocuk oyunu gibi ama sanki var yinede bi gideri.. ha?..

Var var :D

Bu arada oyunu görüntüleri nedeniyle beğenmeyen arkadaşlara hatırlatmak isterim. Hala Ultima Online oynayan insanlar var. Sadece zevkine. Açıkçası SWTOR gibi MMO mu singel player mı olacağı daha belli bile olmayan bir oyun oynamaktansa bunu oynamak çok daha zevkli oalcak.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
koyu star wars hayranıyım, ancak son zamanlarda gördüğüm en gereksiz, en saçma sapan oyun bu heralde.

soe ismini görmek yetiyor tamam da, videodaki yapımcıların üst düzey bir oyun yaratmış gibi konuşmalarına ne demeli peki ? starfighter oyundaki en muhteşem minigame diyor elemanlardan biri, ulan düpedüz atari zamanındaki space combat'ı alıp koymuşsunuz. dedim hepsi berbat, belki lightsaber duel değişik bir soluktur. görmez olaydım.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

koyu star wars hayranıyım, ancak son zamanlarda gördüğüm en gereksiz, en saçma sapan oyun bu heralde.

soe ismini görmek yetiyor tamam da, videodaki yapımcıların üst düzey bir oyun yaratmış gibi konuşmalarına ne demeli peki ? starfighter oyundaki en muhteşem minigame diyor elemanlardan biri, ulan düpedüz atari zamanındaki space combat'ı alıp koymuşsunuz. dedim hepsi berbat, belki lightsaber duel değişik bir soluktur. görmez olaydım.

çaktırma ama swtor da uzay combatı olarak aynısını açıkladı :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...