Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 E3 için hazırlık yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ahaha videodakiler ingame görüntülerse swtor ekibi otursun ağlasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 RRa said: çocuk oyunu gibi ama sanki var yinede bi gideri.. ha?.. Var var :D Bu arada oyunu görüntüleri nedeniyle beğenmeyen arkadaşlara hatırlatmak isterim. Hala Ultima Online oynayan insanlar var. Sadece zevkine. Açıkçası SWTOR gibi MMO mu singel player mı olacağı daha belli bile olmayan bir oyun oynamaktansa bunu oynamak çok daha zevkli oalcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Grafiklerle alakası yok yorumların, direk oyunlarla ilgili sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ya ayni dizinin kendisi gibi iste. cocuklar icin ama yetiskin adamda (izler)oynar. gerci soe olunca sonradan hic oynanmaz denebilirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 oyun swtordan daha akıcı geldi bana... o manada swtor ekibi otursun ağlasın dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 lol bir sürü oyunu toplayıp star wars concepti altında grafikleri de değiştirip design etmişler tower defense dir de o saber throwdur da. bize göre bişey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 insan utanır be mighty :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyolfun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 bencede swtordan daha eğlenceli duruyor ne kadar şey biliniyor ki swtor hakkında mightye bu kadar yüklenilmiş onuda anlayamadım alın yeni güzel single bişeyler onlardan oynayın beklemeyin swtor aynı hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Phyolfun said: ne kadar şey biliniyor ki swtor hakkında single bişeyler onlardan oynayın beklemeyin swtor aynı hesap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 swtor un yanına yaklaşamayacak bir oyun olacak. Görüntülere iyi baktınızmı? bu oyunda içerik sıfır olur. KO 2 gibi bir şey koyarlar dünya da gider bunu oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Arkadaşlar swtor bununla karşılaştırılacak kadar da kötü değil abartmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 İşin içinde EA ve SOE varken yapılan hiç bir yorum abartılı olamaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 SOE...oyun güzel olsa bile içine eder soe bunun o yüzden gerek yok yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Oyun'un çıkış tarihi belirlendi. 15 Eylül. Oyunla ilgili yeni görseller ve bir de fragman yayınlandı. Hepsini siteye koydum, ilgilenen var ise göz gezdirebilir :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 koyu star wars hayranıyım, ancak son zamanlarda gördüğüm en gereksiz, en saçma sapan oyun bu heralde. soe ismini görmek yetiyor tamam da, videodaki yapımcıların üst düzey bir oyun yaratmış gibi konuşmalarına ne demeli peki ? starfighter oyundaki en muhteşem minigame diyor elemanlardan biri, ulan düpedüz atari zamanındaki space combat'ı alıp koymuşsunuz. dedim hepsi berbat, belki lightsaber duel değişik bir soluktur. görmez olaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 dreagloth said: Arkadaşlar swtor bununla karşılaştırılacak kadar da kötü değil abartmayın lütfen. sanki öyle olcakmış gibi bir his var içimde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 -Deno- said: koyu star wars hayranıyım, ancak son zamanlarda gördüğüm en gereksiz, en saçma sapan oyun bu heralde. soe ismini görmek yetiyor tamam da, videodaki yapımcıların üst düzey bir oyun yaratmış gibi konuşmalarına ne demeli peki ? starfighter oyundaki en muhteşem minigame diyor elemanlardan biri, ulan düpedüz atari zamanındaki space combat'ı alıp koymuşsunuz. dedim hepsi berbat, belki lightsaber duel değişik bir soluktur. görmez olaydım. çaktırma ama swtor da uzay combatı olarak aynısını açıkladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 eyvahlar olsun diyorum o zaman. swg'de space güzeldi en azından, hatta bildiğin iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Open betada saldirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 saldirinda calisirsa haber verin :D grafik bilmemnesi diye bir error veriyor, herkesde boyle. sonra tekrar denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bloklu bende dl, akşama bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 hah girdim simdi task managerden her turlu gereksiz seyi kapadim sanirim bilmedigim bir conflict var. bu oyunu swtor ile kiyaslayip bunu tercih edebilecegini soyleyen mighty thor adli arkadasin banlanmasini rica ediyor ve bundan sonra mmo konusunda yorum yapmasinin engellenmesini istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Engelleyemiyoruz efenim yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 kanuni ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar