Flassh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 google dns kullanıyorum ff ile sorunsuz her site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 google dns kullanıyorum youtube'a girmiyor. HaciYatmaz said: 209.85.229.99 www.youtube.com 209.85.229.99 youtube.com çalışıyor. şunu denedim bende de çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 google dns youtube'a giremiorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 üsttekini dene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 win7 de kaydedemiyorsun yönetici izni yok diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 elinde googlegroups un IP leri olan var mı ya? ciddi iş var, düzeltme yapamıyorum, mailler geliyo sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 kingpin said: win7 de kaydedemiyorsun yönetici izni yok diyor? win7 de açarken sağ tuşa tıklayıp yönetici olarak çalıştır demek gerekyior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 74.125.43.103 docs.google.com google docs için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 kingpin said: win7 de kaydedemiyorsun yönetici izni yok diyor?başka yere kopyala sonra oraya yapıştır değiştirilsin mi diye admin onayı isteyecek ok de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 code.google ve youtube calismaya basladi ama google-analytics'de takiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Kablonet kullanıyorum. Youtube kilit. Public DNS'ler de para etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Açılıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Bende de aynı sorun vardı. Geçen gece 01:30 gibi internet bağlantım kopmuştu. Yarım saat falan bekledim, gelmedi. Sabah çıkarken bağlantı gelmişti. 1-2 saat önce dolaşırken kendiliğinden girmeye başladı. Şu an bir sorun yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 çıldırıcam, win7 kullanıyorum opendns,4221, google dns ne varsa denedim açılmıyor, üstelik internet yavaşladı gibi. wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bu206 ile başlayan dns numarası ile 4.2.2.1 olan numaralar.. ikisi de patylamış.. açamıyorum youtube u elinde çalışır dns olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 4.2.2.3 4.2.2.5 benimde aynı sorunum vardı bunu kullandım giriyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bende de hiç bi dns işe yaramıyor hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 sıktı bu ülke ve sansürleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Bittusa teşekkürlerimizi sunuyoruz adam bölümden banlı o yüzden yazamamış :P 156.154.70.22 156.154.71.22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 şimdi biriden mail geldi ne alakaysa biri kullanmıyorum ama 3 Haziran 2010 tarihinde Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'ndan firmamıza iletilen karar sebebi ile Google'a ait bazı IP'lere hukuksal nedenlerden dolayı erişim engellenecektir. Erişimi engellenen IP'ler dolayısıyla, Google'in bazı uygulamalarına erişememe ya da yavaşlık yaşanması beklenmektedir. Bu engellemenin muhtemel etkileri içerisinde; - Google web sitesine erişimde sorun yaşanması, - Reklam vb. analiz verisi için web sitelerinde Google analytics, Google maps gibi Google uygulamalarını kullanan portal veya web sitelerinde erişimlerin yavaşlaması, - Google Toolbar yüklü bilgisayarlarda bazı sitelere yavaş erişme, - Web siteleri dahilinde “google search” kullanan alan adlarına erişimde yavaşlama, - Firmanıza ait Google uygulamalarıyla entegre ya da Google Search' a dayalı bir takım uygulamalarınızın bu erişim kısıtlamasından etkilenmesi, söz konusu olabilecektir. BiRi adsl'in internet erişim performasından bağımsız şekilde, yaşanacak olası erişememe ve yavaşlık probleminden minimum ölçüde etkilenmeniz için konuyu bilginize sunarız. Saygılarımızla, BiRi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Abi canları sıkılıyor bunların. Hukuk falan hikaye. Gmail de engellerler yakında. Biri bizi durdursun!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Tabi millet abarttı DNS değişip yasak olan heryere girmeye, TTNET'de çözümü başka yollarda arıyor. İlla yasaklayacaklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
truyka Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 BabacumMostors said: Bittusa teşekkürlerimizi sunuyoruz adam bölümden banlı o yüzden yazamamış :P 156.154.70.22 156.154.71.22 bu çalıştı sahol kanketua :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 BabacumMostors said: 156.154.70.22 156.154.71.22 Comodo Secure DNS'leri bunlar. Güvenilir yani. Detaylı bilgi http://www.comodo.com/secure-dns/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 google dns neden kullanmıyorsunuz ? 8.8.8.8 8.8.4.4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar