Pha Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Ben de gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Bi şuanki listeyi çıkarabilir miyiz? Bir de bizim henüz bilmediğimiz gelecek olanlar mı var? Maç kadrolarına dahil edilen son jenerasyondan kimse oynayamayabilir demişsiniz de. Bir de herkese şunu sormak istiyorum. Bu eskilere öncelik verme konusu mantıklı ve güzel bir şey ama 3 ayı aşkındır her hafta maç yapıyoruz, çok güzel bir şey bu :) konuyu getirmek istediğim nokta, maçlarımızın kalitesi eskisinden daha yüksek (hilal dönemi,2-3 ayda 1 yapılan maçlar) ve bu kalitenin artmasında Konn,fde,dreagloth gibi yeni jenerasyon pati halısaha kadrosuna dahil olan arkadaşların da rolü var. Hani Ankara'dan,Amerika'dan misafir pati geldiğinde tabi ki ona banko yer açılır güzellik olarak da, kaliteyi yükselten oyuncuları da kesmesek diyorum. Kim ne der bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 az önce şu kağıt kesme bıçakları varya giyotin gibi. onlarda bileğimi kestim. derin ama acısız ve kansız. enteranmış. iş yüzünden düşükte gelebilmem ama bu kazadan sonra gelemem yani. Yara derin bence. yüzeyde ama derin. rüştü gibi kestim kolu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Geçmiş olsun ya dikkat et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 geçmiş olsun BoB ! lolcok sevdim bu bob'u. @wish, genelde şöyle yapıyorduk, muhtemelen yine aynı hikaye olur. son maçlar + maç yapma çokluğu + ne kadar eski adam şeklinde bakıyorduk. yani şöyle diyim senle aynı sayıda maç yapmış biri varsa, ve ilk maçlardan beri oynuyorsa sana göre avantajlıdır. ama, atıyorum ilk maçta oynamıştır sonra hiç oynamamıştır, sana göre avantajlı değildir. gerçi artık ben organize etmiyorum güvenç ediyor ama olsun ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 kızım sana söylüyorum gelinim sen dinle bu oluyor işte heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 @wish Sensin yeni jenerasyon, zamanında çocuk yapsam senin kadar olurdu şimdiye. Bide 1 yıldır oynuyorum daha ne yapayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Bak ya.. :D 8 yaşında çocuk yapma yetisine sahipsin yani, bravo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 En çok maçı ben yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Holy said: En çok maçı ben yaptım çingeneye bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 her zaman her yerde en çirkef benim! öbür başlıkta da laflar gelmiş bana, onları cevabı sahada vericem popomu açıcam hepinize mesaj olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ilhan makina getirsin o zaman. üni yıllığına falan da koyarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 aynen serenin dediği gibi olay, sabo-jankis-dela-slyone-tharkas-hill gibi dolu adam var mesela artık maçlara gelmeyen ama zamanında epeyce oynamış adam, böyle adamlara kadroda direk yer veriyorum ben gelecekler ise bir de şunu eklemek istiyorum, bana katılır mısınız bilmiyorum ama örneğin maçlarda kadroyu tamamlayamadığımızda sürekli olarak son dakika da söylememize rağmen gelen adamlara da ben özellikle kadroda yer açmaya çalışıyorum,mesela bir örnek de shagrath, adam maçlara gelmez ama 40 yılda bir adam bulamayız eksik kalırız, son dk aramamıza rağmen gelir, ya da başka bir örnek sertac, sonra emir aksoy var var yani baya adam az oynamış olsa da o adamın hatrı var bana göre yarın akşam bir liste yapmaya başlarım büyük ihtimalle, bu hafta yüksek lisans juri savunmamla uğraşıyordum bugün kurtuldum savunmamı yaparak hehe=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Güvenç yarın malzeme finalim var gelip gözetmen olsana. 1-2 soru söylesen yeter =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 asistan bellimiymiş? benim tanıdıklardan biriyse gelirim biraz takılırım, söylerim bikaç bişi=) bi de öğlene doğru gelcem okula sınav kaçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 9'da =( asistanları tanımıyorum da böyle gözlüklü falan tam asistan tipi var. seren gibi işte ama daha kısası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 olm foruma yazmayın lan, arda bey?? olucaksınız sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ahaha murat baydoğan forumdan çıkarsa baya gülerim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Holy said: Güvenç yarın malzeme finalim var gelip gözetmen olsana. 1-2 soru söylesen yeter =/ yuh lan olaya bak ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 fena patlarsiniz isimi editleyin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Msn diye bir şey var yiğit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 cava dreagloth fizban arcane tora tolga kaspar khelben screwy sertac patpoker wishmaster aquila khala konn holy pha ildeniz viper 19 sıra yapmadım, 3 kisi KİM GİTSİNe maruz kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ildeniz de gelecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 9 ar dan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar