Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.13

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

Bi şuanki listeyi çıkarabilir miyiz? Bir de bizim henüz bilmediğimiz gelecek olanlar mı var? Maç kadrolarına dahil edilen son jenerasyondan kimse oynayamayabilir demişsiniz de.

Bir de herkese şunu sormak istiyorum. Bu eskilere öncelik verme konusu mantıklı ve güzel bir şey ama 3 ayı aşkındır her hafta maç yapıyoruz, çok güzel bir şey bu :) konuyu getirmek istediğim nokta, maçlarımızın kalitesi eskisinden daha yüksek (hilal dönemi,2-3 ayda 1 yapılan maçlar) ve bu kalitenin artmasında Konn,fde,dreagloth gibi yeni jenerasyon pati halısaha kadrosuna dahil olan arkadaşların da rolü var.

Hani Ankara'dan,Amerika'dan misafir pati geldiğinde tabi ki ona banko yer açılır güzellik olarak da, kaliteyi yükselten oyuncuları da kesmesek diyorum. Kim ne der bu konuda?
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun BoB ! lolcok sevdim bu bob'u.

@wish,
genelde şöyle yapıyorduk, muhtemelen yine aynı hikaye olur. son maçlar + maç yapma çokluğu + ne kadar eski adam şeklinde bakıyorduk. yani şöyle diyim senle aynı sayıda maç yapmış biri varsa, ve ilk maçlardan beri oynuyorsa sana göre avantajlıdır. ama, atıyorum ilk maçta oynamıştır sonra hiç oynamamıştır, sana göre avantajlı değildir.

gerçi artık ben organize etmiyorum güvenç ediyor ama olsun ehue.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen serenin dediği gibi olay, sabo-jankis-dela-slyone-tharkas-hill gibi dolu adam var mesela artık maçlara gelmeyen ama zamanında epeyce oynamış adam, böyle adamlara kadroda direk yer veriyorum ben gelecekler ise

bir de şunu eklemek istiyorum, bana katılır mısınız bilmiyorum ama
örneğin maçlarda kadroyu tamamlayamadığımızda sürekli olarak son dakika da söylememize rağmen gelen adamlara da ben özellikle kadroda yer açmaya çalışıyorum,mesela bir örnek de shagrath, adam maçlara gelmez ama 40 yılda bir adam bulamayız eksik kalırız, son dk aramamıza rağmen gelir, ya da başka bir örnek sertac, sonra emir aksoy var
var yani baya adam

az oynamış olsa da o adamın hatrı var bana göre

yarın akşam bir liste yapmaya başlarım büyük ihtimalle, bu hafta yüksek lisans juri savunmamla uğraşıyordum
bugün kurtuldum savunmamı yaparak hehe=)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...