Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ekşi sözlük

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Buddha said:

Al birini vur ötekine. De bence bu kadar eleştiriyide hak etmiyorlar. O kadar büyümüşler mi yahu? Gerçi herifler TRT'ye çağrılmış.

o kadar büyümüşler mi dediğinden kasıt ekşisözlükse eğer, istatistik kısmında şöyle bilgiler var:

3...toplam kullanıcı 318955
4...kayıtlı okur 86
5...çaylak 251077
6...onay bekleyen çaylak 75316
7...kayıp 3114
8...yazar 32488

toplam kullanıcı 318955. 2-3-4 accountu olanlar var desek, 5 yıldır online olmayan takip etmeyen desek, şifresi unutulup sonra yeni alınan accountlar desek.. hadi 200000 kişiyi atsak. yine geriye kalıyo 100000 ki yeterince büyük bi sayı bence :)

edit: inciden bahsediyomuşun, onların istatistikleri bilemicem ama kaba bi sıkışla 10000 civarında kullanıcısı ya vardır ya yoktur -bence-.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Nefret söylemi suçları an itibariyle direkt uçma sebebi, aman diyeyim. Öyle bunları asın, şunları kesin demeyin, çok dikkatli konuşun.

"Almanca iğrenç derecede kaba bir dil ya" demek bile uçma sebebi şu an.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

ben yakında uçarım burdan yine. bu ara çok faşistlik yapıyorum vallahi.

"roket adam" said:

1 gün sürmedi ahahahhaha, hayırlısı olsun.
yakında patiden de uçarım bana öyle geliyo.

abi keşke nikini roket adam koymasaydın kihkihkih
Mesaj tarihi:
Bu Ekşi'de yazar olup da , kullanmayan , bir süreliğine bnm kullanımıma izin verebilecek bir pati var mı ?
Ya da en azından birkaç başlık açmam için yardımcı olacak , benim yazdığım şeyi zahmet olmazsa postlayacak ?

Tşk
Mesaj tarihi:
import said:

Bu Ekşi'de yazar olup da , kullanmayan , bir süreliğine bnm kullanımıma izin verebilecek bir pati var mı ?
Ya da en azından birkaç başlık açmam için yardımcı olacak , benim yazdığım şeyi zahmet olmazsa postlayacak ?

Tşk

gönder buraya
hoşuma giderse gönderirim
  • Yeni Oluştur...