Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bana bağışlayabilir isteyen davetiyesini=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 biraz karamsar bakmaya başlamışlar zirveye son mesajlarda. izdihamdan korkuluyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 izdihamı duyunca vazgeçtim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 şu maxikart ne kadar sürede çıkar lan? gidip bana kart verin diyip 10dk içinde alabiliyo muyuz? para geçmiycekmiş çünkü anladığım kadarıyla içerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 çıkar hemen, çıkmaması gibi bi durum olabilir mi abi. 5000 kişi olacak orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 saniyesinde alıyosun yahu o kartları. festivallerde falan da verilir. parayı veriyosun 50 lira sana kartı veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 herhangi bi iş bankası şubesine uğramam yeterli o zaman di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 zirve alanında verecekler. bi maxicard gişesi olacak işte. sen gideceksin 50 liralık istiyorum diyeceksin onlar verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Yazarım, davetiyem var, gidemiyorum. Davetiyemi de kimseye vermicem. Tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ertesi gün zirveden hatun kaldırmak isteyen apaçiler olarak anılmamak için davetiye vermemek en iyisi. asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 "roket adam" said: Yazarım, davetiyem var, gidemiyorum. Davetiyemi de kimseye vermicem. Tşk. abi verince nolcak yani. ben davetiyemi pascalnoumana verdim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 yoo belki adamı iyi tanımıyorsundur, az biraz içince sapıtan tiplerdendir, eli ayağı ayrı oynar sonuçta herkes birbirini nicki ile tanıyacak. ileriki zirvelerde sorun çıkabilir. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 abi girdiğiniz davet kodunun ait olduğu nicki kafanıza yapıştırmıycaklar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 yapistirmiyorlar tabi de istiyorsan nickinin yazili oldugu yaka kartini veriyorlar. geliyor insanlar tanisiyor "selam hede hodo, begenerek takip ediyorum entryilerini" diye. gecen sene oyleydi en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 geçen seneki zirvede milletin nickleri yakasında dolaşıyordu. asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 +1 olarak tanıdık ünlü varsa getirsin millet djkhf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 oyle kaynasma fln olmuyor millet bosuna beklenti icine girmeyin herkes tanıdıgı insanlarla takılıyor gittigim her 12subat zirvesinde de boyle oldu kimse kimsenin nickinde degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 "Ekşi Sözlük" said: son davetiye kabul/iptal tarihi geçti artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ekşide milletin tek yanlı, kati doğru, "işte moderin çagın çarıkları budir agam!" şeklinde garip bir sentezle savundukları, kendi kalıplaşmış düşüncelerini korumaya kasmalarına rağmen "işte örümcek beyinliler!!!" diye köpürdükleri görüşlerini alabildiğine biased ve distorted şekilde işleyip, aynı görüşleri, nerdeyse aynı cümlelerle bu şekilde önlerine koyup "peki olaya bu açıdan bakmaya ne dersiniz?" demeyi acaip seviyorum. yazdığım her şeyi tek yönlü ve çarpık ama iki yöne çekilebilecek şekilde ya da tamamen çarpık yönlü olacak şekilde ama tamamen ters yazıyorum. ve i m lovin it bro! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 owencan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 mama no dedim! owencan ne abi? bilmiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 tamamen ters yazan bi sözlük trolü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ha ok.. okumuyorum normalde. onnçün hiç bi bilgim yok. genelde burası her türlü ihtiyacımı çok daha rafine olarak görüyor. kullanıcı sayısının artması öbür taraftaki başkasına ait düşünceleri kendisininmiş gibi kafasına entegre etmişleri arttırmış. o durumu görünce "bak bölesi de var ama" diyip geri geliyorum ait olduğum yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Ben bazen googledan rastlıyorum. Arada işe yarayan mesajlar atılmıyor değil. Ama devamına bakınca aşırı kasıntı. Ekşiyi boşverinde incisözlüğün sahipleri bomba ya ahahahaha maskeyle TRT'ye çıkan gizemli herifler. Ahahahahaha aklıma geldikçe yarılıyorum :D Heralde tiplerini görenler yolda rahatsız ederler abi bir imza versene diye sosyal hayatları ölür diye düşünmüşlerdir demiii :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 gece geç saatlerde uyurken bakınıyorum bende.paticikte o ara fazla mesaj olmadıgından güzel entry oranı çok düşük.incinin yine bi tarzı var abi.bu sozluk abidik adamlarla dolu. ekşi sözlük en büyük overratedlardan biri zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar