Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ekşi sözlük

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Makaryos said:

oha bugun gireyim bakayım dedim ''bugün çaylak onay listesinde 1. sıradasınız'' yazıyor. onaylanıyor mu şimdi bu?? 1 sene olmuş len üye olalı. ahahahah

almadılar lan... asdff neyse 10 entery girdim seneye bir daha bakarım..
Mesaj tarihi:
kendi adıma söliyim burada başlığı görmesem başvurdugumu bile hatırlamayacaktım. 1 sene olmuş başvuralı almadılar ama çok sinirlendim şimdi yazarlık alıp küfür edip bırakırım heralde.. asddf
Mesaj tarihi:
Cd- said:

bu yazarlık olayı niye coştu tekrar? saçma sapan bi yer oldu iyice ekşi sözlük hakkaten girip yazmak mı istiyosunuz?

Ben sadece teknik yaziyorum. Cok da keyifli sohbetler yapiyorum teknik konular hakkinda. Is firsati bile cikti 1-2 kere :)
Mesaj tarihi:
Ya boyle tematik yazan insanlar belli oluyo genelde. Onlari denk gelince badi olarak ekliyorum ben. Zaten bir suru teknik konu takip ettigim icin cok sikinti da olmuyor.

O sekilde muhabbet basliyo, tavsiye ederim. Yoksa dedigin gibi oldukca gereksiz bir yer haline geldi.
Mesaj tarihi:
385'ten 440'a gerilemişim. Neden geriliyor nasıl bir mantığı var çözemedim. Benim önüme üye atacaklarsa neden o kadar süre bekliyorum yarın da geri 10 bine atar o zaman nedir bu işin mantığı? Yazmak istediğimden de değil sırf o kadar beklediğimden dolayı onaylanmasını istiyorum. Onaylanınca ayda 2-3 entry belki girerim.
Mesaj tarihi:
çaylaklık sırası.

ben de anlamadım işte kaç gün boyunca 4500-4800 arası bir çıktım bir yükseldim. post atmasam mı acaba napsam bilemedim attıkça düşüyo sanki biraz
  • Yeni Oluştur...