moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 rajrex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Hizli onayliyolar mi ya? Ben de bi tane ek hesap alayim. Troll konularda iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 benimki 5 ayda onaylanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Deacon said: Hizli onayliyolar mi ya? Ben de bi tane ek hesap alayim. Troll konularda iyi olur. cinsiyet bayan yap. en kötü 8 mart'ta yazarsın. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Ahahah mantikliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Aiko said: benimki 5 ayda onaylanmış Oha , simdi account acicaksin duzenli gireceksin 5 ay'a yazarsin. Mantik bu mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 oha bugun gireyim bakayım dedim ''bugün çaylak onay listesinde 1. sıradasınız'' yazıyor. onaylanıyor mu şimdi bu?? 1 sene olmuş len üye olalı. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 hayır 5 ay önce üye olup 10 entry girip bırakmıştım. geçen gün onaylanmış işte yazarlığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Makaryos said: oha bugun gireyim bakayım dedim ''bugün çaylak onay listesinde 1. sıradasınız'' yazıyor. onaylanıyor mu şimdi bu?? 1 sene olmuş len üye olalı. ahahahah almadılar lan... asdff neyse 10 entery girdim seneye bir daha bakarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 bu yazarlık olayı niye coştu tekrar? saçma sapan bi yer oldu iyice ekşi sözlük hakkaten girip yazmak mı istiyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 kendi adıma söliyim burada başlığı görmesem başvurdugumu bile hatırlamayacaktım. 1 sene olmuş başvuralı almadılar ama çok sinirlendim şimdi yazarlık alıp küfür edip bırakırım heralde.. asddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Cd- said: bu yazarlık olayı niye coştu tekrar? saçma sapan bi yer oldu iyice ekşi sözlük hakkaten girip yazmak mı istiyosunuz? Ben sadece teknik yaziyorum. Cok da keyifli sohbetler yapiyorum teknik konular hakkinda. Is firsati bile cikti 1-2 kere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 hmm o ilginç olabilir ama salak başlıklar yüzünden hiç teknik şeyler felan ilk sayfaya çıkmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Ya boyle tematik yazan insanlar belli oluyo genelde. Onlari denk gelince badi olarak ekliyorum ben. Zaten bir suru teknik konu takip ettigim icin cok sikinti da olmuyor. O sekilde muhabbet basliyo, tavsiye ederim. Yoksa dedigin gibi oldukca gereksiz bir yer haline geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Üyeliğim 60 bin küsürlerden 1019'a kadar gerilemiş hüloooğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 benim de 50 binlerdeydi 4000lere düşmüş. yalnız geçen gün 4530 falan gibi bişeydi, 1-2 post attım 4800lere geriledim nasıl oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Şimdi de 385. sıraya düşmüş. Ben seneye eylül ayında falan açılır diye bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 aynen bende 700 kişi falan atlamışım sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 385'ten 440'a gerilemişim. Neden geriliyor nasıl bir mantığı var çözemedim. Benim önüme üye atacaklarsa neden o kadar süre bekliyorum yarın da geri 10 bine atar o zaman nedir bu işin mantığı? Yazmak istediğimden de değil sırf o kadar beklediğimden dolayı onaylanmasını istiyorum. Onaylanınca ayda 2-3 entry belki girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 neden bahesediyosunuz? bu rakamlar falan anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 çaylaklık sırası. ben de anlamadım işte kaç gün boyunca 4500-4800 arası bir çıktım bir yükseldim. post atmasam mı acaba napsam bilemedim attıkça düşüyo sanki biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 başlığı vardır onun sözlükte bi inceleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Badicilere gelsin xocotl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 çok entry yazmak yerine, az ve öz şeyler yazın bekleyin demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Ya aynen öyle, yazmış olmak için yazmayın, anket ve troll başlıklarına yazmayın, formata uygun yazın falan, gelir gerisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar