zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 turkiye'deki turkiye'ye dair en guclu sosyal medya yeri oldugu icin ciddiye aliniyor. bir de isim yapti yillardir, onun ekmegini de yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Discretion Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 GEd said: "roket adam" said: Banane abi banane. Umrumda değil lan. Bu memleketi ben mi kurtarıcam ak (parti). İnternette bi insanın diğerini ikna edebildiğine ben şahit olmadım. Ne gereksiz bi icat lan. Gerçek hayattada ikna edemiyorsun ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 hesabım hacklendi ve geri alamıyorum resmen. hackleyen kişide benden daha fazla aktif. yani hesabı kullanıyor ve benim mesajlarımı da siliyor. hesabı geri alamıyorum bari uçurulsun diyorum adamlar hic bi şekilde geri dönmüyor. valla dynamick'i falan bu kadar haraşlasam, eah s*ktr git diyip banlerler valla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 eğer bir toplulukta bir hesap hacklemek fayda getiriyorsa oradan bir halt olmaz. beynim algılamıyor yani lan hani online oyun olsa elin kılıcı +5 tir gözün kalır, heklersin. nesil primi, rep sahibi olmak, karma kasmak. boş lan. şunlar kalksın adam gibi sözlük yazsınlar aferim diyelim. sözlükçülerin don renkleri ne abi dünyanın en yararlı entirisini girsen ne olacak oraya? Sparkcaster said: ekşisözlük sözlük değil çünkü sözlük rpsi yapan forum haklı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ne zamandır üyeyim, hala 70 küsür mesajım var ve karmam yok. 2-3 ayda bir girip bişiler yazıyorum kafama eserse, deli gibi entry girenler var, ama ciddi kaliteli entry girenlere yazık oluyor son zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Discretion Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 bir de eskiden böyle küfür edilmezdi. yani edildi mi böyle ne biliyim taşı gediğine koymak için ortaya falan küfür edilirdi. bir paragrafın sonunda falan... ssg'nin başlığına "uçur beni dııt çocuğu." yazan hatun vardı efsaane. şimdi entrylerde küfür görmek sıradan bir durum oldu. espritüel bir tarafı da yok yazılan şeylerin. anca ağız dalaşı yapılıyor format dışına çıkmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasti Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Son 2/3 senedir artık eski sözlük tadı kalmadı ama yine de düzenlediği zirveler ve festivallerle epey yukarıda duruyor bence. Mesela 25 Haziran'da Maslak Park Orman'da EkşiFest düzenlenecek. 12. yaş zirvesindeki Hilton rezaletinden sonra açık hava çok mantıklı bir fikir. Yazarlar yine yanlarında +1 getirebileceklermiş ama bu sefer Park Orman'da olacağı için içeriye girebilmiş olan +1'lere laf gelmeyecek sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ayrıca dışarıya bilet satışı yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasti Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 küheylan said: ayrıca dışarıya bilet satışı yok sanırım. Yok, dışarıdan bilet satışı olmayacak ama biletler yanılmıyorsam MyBilet üzerinden sözlükte verilen kodlarla barkodlu bilete çevrilecek. O yüzden kapıda 12. yaş zirvesindeki gibi kuyruk çilesi olmayacakmış :) Göreceğiz bakalım bu sefer becerebilecekler mi büyük organizasyonu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 kulyaz kim ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 festival için +1 li bi davetiyem var isteyen olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 benimde vardi sildim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Bilmiyorum da trollşakirtler cemiyeti olma yolunda hızla ilerliyor sayıları çok fazla arttı,büyük can sıkıntısı.Eskiden az ama öz yazılar okurdum şimdi ise çok fazla yazı var ve çoğunun içi boş. Bende yazarlığımı falan silmiştim,sonra bir ara pişman oldum ama o an ki sinirle iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum. Troll sayısı aşırı fazla.Her gün muhabbetler chp ,akp,mhp, kürt,türk,bdp,pkk onun dışında ki muhabbetlerin çoğunluğunu süperlig muhabbetleri oluşturmakta yani sözlük formatından çıkıp 3.sınıf forum köşelerine dönüşmekte.Yine elbette ki çok güzel yazılar yazan insanlar yok mu ? Var elbette ki ama onun içinde bir yığın trolle ve yığına katlanmaya gerek yok diye düşünmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=kar%C4%B1s%C4%B1n%C4%B1+hatay%27a+yaln%C4%B1z+yollayan+hollywood+kavat%C4%B1&kw=&a=&all=&v=&fd=&td=&au=&g=&p=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 paparnoz said: Bilmiyorum da trollşakirtler cemiyeti olma yolunda hızla ilerliyor sayıları çok fazla arttı,büyük can sıkıntısı.Eskiden az ama öz yazılar okurdum şimdi ise çok fazla yazı var ve çoğunun içi boş. Bende yazarlığımı falan silmiştim,sonra bir ara pişman oldum ama o an ki sinirle iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum. benim de yedinci nesil okur hesabım vardı. soren'di nickim. yazar alımı başladığında bir heves yazar olmuştum. bir kaç ay sonra yazılanlarla daha çok içli dışlı olmaya başlayınca hesabımı kapattım. nesiller kalkmış sonradan galiba. eskiden hakikaten kutsal bilgi kaynağıydı ama boktan bi yer oldu ekşi. evet, boktan diyecek kadar sığ bir adamım. o kadar boktan olmasınlar onlar o zaman. hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 accountu kapatmadım canım istediği zaman okuyorum, istediği zaman yazıyorum daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 yarınki ekşifest e katılanlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 kullanmayan varsa bana versin üyeliğini ben kullanayım nakörlük yapmayın torrent isteyen veriyoz biz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 üyelik yani, fest bileti değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ekşifeste gidiyorum ben arkadaşımla, patiden de giden olursa o oyuncaklara falan binelim topluca fds grup olalım grup! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 abi lemur geliyomuş patiler gitmese olmaz bence http://www.eksifest.com/?post_type=slider&p=12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 lan grubtaki kızlardan biri liseden arkadasım tanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ben +1 yancım ordayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasti Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Gidemedik bu partiyede ama olsun katılacağım deyip yaka kartı bastırdık ya zararı neresinden versen iyi. Hoş benim almadığım bir yaka kartı mı koyacak adamlara ama olsun, zarar zarardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 "nutella yerim" said: lan grubtaki kızlardan biri liseden arkadasım tanıyorum ordaki sarışın kız mı arkadaşın? hatta o kız şu değil mi? http://www.youtube.com/watch?v=XHd2h_LXl1M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar