Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ekşi sözlük

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
an itibariyle nihat doğanın haklı olarak laf soktuğu sözlüktür..bu adama hak verdiğime inanamıyorum

onun dediklerini daha da açaçak olursak kültürlüyüz akıllıyız genciz ülkeyi yönetiyoruz tarzı ayrıca medya kralının pek yücelttiği gereksiz oluşum olan burdaki insanların, bu özelliklerini destekliyecek tek bir tavırlarına şahit olmadım.kimse olmadı...onlar marka edinildiler hepsi bu...

ülke hakkında yorum yapan, ama ezberlerinde Atatürk ilkelerini bile sayamayan insanların bulunduğu bu yer nihat doğan gibi birine bile haklı ieyler söyletcek zayıflığa ulaşmıştır... bu olaya cevap veremeden daha o an 140 enrty sadece nihatın ahkam kesmesiyle dalga geçilmek amaçlı yazılmıştır....bölece cevap vermek için cevap vermiş oldular... kendileri gibi boş olmayan insanlar bunu yedi zaten. kesin

siz medya maymunlarına verdiğiniz değeri veya yaptığınız eşleştiriyi bu ülkede önemli olan büyük üstatlara devlet adamlarına sanatcılara yapsaydınız bir gıdım kültürlü olduğunuza inanırdı bu millet.

30+ sayfayla nihat doğana yaptığınız eleştirileri nihat doğan," siz universite ve sözlük markasını kullanmaktan başka hiç bir halta yaramazsınız" mesajı vererek tüm üniversite genliğini ve sizin prim yapmak amaçlı sadece malzeme olsun diye kullandığınız entyleri ezip geçmiştir...

not: nihat doğanın tazından müziğinden vs. nefret ederim. sizin okan bayülgen yalakalığı gibi nihat doğan yakalası sanmayın..
Mesaj tarihi:
yalnız baktım
nihat dogana giydirilen konuda bir anda nihat doganı savunmaya baslayan
nihat dogana laf atanlara giydiren tipler türemiş ekşide.
birbirlerine girenler var.
kim nerden çekerse oraya gidiyor ekşi euhe
Mesaj tarihi:
nihat doğan değilde kim söyleseydi savunulcak insan olurdu o programda... o adamdan o fikir çıkması belkide onun değilde ona ezberleten birinindir şüphedeyim doğrusu...ancak fikir doğru. yapcak bişe yok.
Mesaj tarihi:
ya ekşi bişey zaten yani bişeydi

ürün yaşam eğrisi diye bişey var ya
ekşide tepe noktasını geçti şimdi aşağıya iniyor işte

amma velakin bi çok şeyin ilki olduğundan hep bişey olarak kalacak ve yeni jenarasyonların saçmalıkları bu yüzden bizi daha da sinir edicek

çok takılmamak lazım
Mesaj tarihi:
abi nihat doganı savunmak gibi bir hataya düşmeyin allah aşkına.adam karikatür kahramanı çizgi film kahramanı gibi

yarı ciddi yarı bilerek tribünlere oynuyor

boş beleş bir adam.herkes arada dogru laflar söyler.ne icraatı varmıs nihat doganın.sırf çene
Mesaj tarihi:
klon sözlüklerin açılması onları " biz ilkiz daha farklı olmalıyız napsak napsak biz ilkiz ilkiz " diye bir düşünceyle saçmalamaya yöneltti artık sanırım...

belki önceden bişeydide.. şimdi hiçbişey gibi görünüyor.
Mesaj tarihi:
arkadaşım nihat doğanı kim savunuyor? ben diyorum ki fikir doğru. ezberletmiş olabilir biri. süpheliyim yani...

ama ekşi sözlüğün bu lafları hakettiğini söylüyorum.
Mesaj tarihi:
ekşiye ayda yılda bir kere falan girerim.okduugm bikaç konu var.

millet ekşi sozlugu cok büyüttü.şimdi ekşi kendini büyüttü diyorsunuz.

paticikte eskiden daha iyiydi mesela.herşey degişir aynı kalmaz yani.nette milyon tane adam birsürü şey yazıyor.bizde burda yazıyoruz.yemişim ekşiyi kim takar.
Mesaj tarihi:
ekşiyi kimin hangi programın büyüttüğü belli zaten... ki o kişi hakkında pek bi övgü var...

bak isimde vermiyorum çok karizma hissettim kendimi

oynuyorum ha ciddiye almayın ehehe.
Mesaj tarihi:
ekşi sözlük

Paticik (elestirisi)
mahzunlar* ve piçler* olmak üzere de ikiye ayrılır forum üyeleri.
piçler daha çok egolarını tatmin etmek için kullanırlar forumları.

edit: artık mahzunluk piçlik olayını aşmış bir sitedir. türkiye'nin en büyük mmorpg portalıyken bir bok olamama yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. aklıselim yöneticileri kaybolmuş, kodlamaktan düşünmeye vakit bulamayan bir admin ile dımdızlak ortada kalmıştır. sivilceleriyle yoğrulan gençlere oyun parkıdır artık, eski mahzunlu piçli günlerini aratmaktadır.

Anonim.
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

lise 2yi geçip ekşi sözlüğü hala inanılmaz bir yer sanandan uzak duracaksın.

ehue
hakkaten lise 2'ye kadar falan öyle düşünürdüm
Mesaj tarihi:
eksi iidir abi,
ben ders calisirken fln ilk wikipedia ya bakacagima
onizleme babinda eksiye bakarim misal
ssh in noldugunu bilmiyodum

wikinin 2 saat tarihcesini okuyacagima ekside 2 entry okudum anladim noldugunu ha sonra wikiye girip derinlemesine okudum ama
onizleme olarak cok saglam bi yer bence.
  • Yeni Oluştur...