SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 abi kim koydu o i.melih i yasdghbfdghjfgshsfadg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 hayvani bir zevk alıyorum bundan, süloyuda kattım ecnebiler bilmez onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ABİ KAMER GENÇ VE ÇİÇEKLERİASDGHBSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 çok başarılı postlar var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 abi kamer gençi kim koydu dasfıygusag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ahahaha topic iyiymiş. baykalı görünce yarıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 mesut süper gitmiş oraya asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 beyler habitatı 4chan olan bir genci rahatsız ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 yalnız türkçe cidden çok kötü oldu, tadında bırakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Olm kamer genç şeyini kim yaptı ya kuzenim sandalyeden düştü olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 sageleyerek yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 sage mage bırakın bence hiç yazmayın, boku çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 abi ölüyorum 4chandeki topicte, masayı yumrukladım az önce tayyip üstüne süleyman demirel fazla oldu ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Saeros said: abi ölüyorum 4chandeki topicte, masayı yumrukladım az önce tayyip üstüne süleyman demirel fazla oldu ya ahahah teşekkürler ;) ileride bir de şahin k koydum dikkat et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 http://boards.4chan.org/int/res/1222935 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 http://boards.4chan.org/int/res/1222935 gfdgfd bunu açan bizden mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Artiz? What searchs artiz in bazaar la? sdshjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 said: İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkan Vekili Yavuz Dede, İsrail'in çok büyük psikolojik dezenformasyonuyla karşı karşıya olduklarını belirterek, ''Uçakların bu kadar gecikmesini de kayıpların örtülmeye çalışılması gibi algılıyoruz'' dedi. Dede, bu konvoyda sadece 6 gemi olduğunu, bir sonrak konvoyda bu sayının 50'ye kadar yükseleceğini belirterek, dünyanın her yerinden desteklerin devam ettiğini, sivil toplum örgütlerinin bir sonraki gemiye hazırlık yaptığını, belki de 100'ün üzerinde geminin hazırlığının yapıldığını anlattı. ''Artık bu ambargonun önemsizliği ve gereksizliği ortaya çıkmıştır'' diyen Dede, insanlık anlamında ve kanunlar nezdinde artık ambargonun delindiğini kaydetti. Dede, yeni gemilerin bir an önce hazırlanmasını ve yola çıkmasını diledi. Dede, giden malzemelerin dağıtımı konusunda da şu bilgileri verdi: ''Malzemeler bizden izinsiz indiriliyor ve Gazze'ye doğru yola çıkarılıyor. Gazze'de bir tek temsilciliğimiz var. İsrailli yetkililer, malzemeleri teslim etmek için aramışlar. Biz de 'kesinlikle bu malları almayacaksınız' dedik. Arkadaşlarımız tamamen serbest bırakılana kadar o malzemeler Gazze'ye girmeyecek. O ürünlerin alınması için ya BM'den ya da Türkiye'den bir gözlemci nezaretinde gemiden indirilmesi lazım. Olayın başından itibaren söylüyorum, gözlemcisiz ve kontrolsüz uygulamada çıkabilecek bir malzemeden sorumlu değiliz, bu malzemeleri kesinlikle İsrail koymuştur gemilerin içine.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 sdeceokuyangenç said: said: Olayın başından itibaren söylüyorum, gözlemcisiz ve kontrolsüz uygulamada çıkabilecek bir malzemeden sorumlu değiliz, bu malzemeleri kesinlikle İsrail koymuştur gemilerin içine.'' şu konuda haklı. güvenemezsin adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ABİ http://boards.4chan.org/int/res/1222061#q1223247 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Abi ahaha :D inci özentiliğini geçtim bana neden laf atıyosunuz durup dururken sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 4chan muhabbetlerine garbage'dan devam edin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 gramer kastım http://i46.tinypic.com/sv42z5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Sınır boylarımız israillilere kiraya veren hükümet katlanacaksınız büküleceksiniz gibi tehditleri yaptı. Ancak sonuç? zaten salıverilmesi gün gibi göz önünde olan tutuklular salıverildi onun dışında ölenlerle ilgili bir yaptırımları söz konusu değil... yerim ben dış politikalarını onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 4chan'da seviye inanılmaz düşük. O hayvanlı resimleri görünce iğrendim. Bi dahada girmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar