Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 israil'in herkesi serbest bırakacağı bilgisi düştü. yemedi sanırım tutuklamak yargılamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 HLL TEAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 http://www.guardian.co.uk/world/2010/jun/01/israel-investigation-attack-gaza-flotilla-us amerika yancılık yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 suçlunun kendi kendini denetlemesi gibi bir komedi şu devirde kabul görüyor ya, şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 said: Is it anti-semitic to refuse to die if Israel wants you dead? olayı bitiren mesaj budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Yazıldı mı bilmem de, bu tip konularda görüşlerine inandığım bir oluşum olan Avaaz bir imza kampanyası başlatmış. İsrail konusunda ellerinden bir şey geleceğine pek inanmıyorum ama daha önce başarılı oldukları konular var; o yüzden es geçmeyin derim. http://www.avaaz.org/en/gaza_flotilla_1/?cl=594316479&v=6424 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 said: Breaking news from Reuters: Israel agrees to release all foreigners detained aboard aid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 http://www.ntvmsnbc.com/id/25101886/ lan bu adama çok benzeyen bir tiyatrocumuz vardı..bir dizide Krili rolündeydi hatta..adı neydi onun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Buyse said: said: Breaking news from Reuters: Israel agrees to release all foreigners detained aboard aid ha şöyleee, bu bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 SeaGle said: Buyse said: said: Breaking news from Reuters: Israel agrees to release all foreigners detained aboard aid ha şöyleee, bu bir. AHAH Adamların İçişleri bakanı çıkıp resmi açıklamada bulunmuştu öğlen, Kimse bırakılmayacak, ceza alacaklar diye, akşama yaladılar sözlerini:D Diplomatik rezil olma diyorlar herhalde buna:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 verildimi göremedim önceki mesajlarda ordaki pankart ilginç Erdoğan israili babanın çiftliğimi ..... (sandın muhtemelen)devamı goremedim eheh.bide Atatürk le ilgili bişi yazıyoduda okunmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Aket-Atum said: http://www.ntvmsnbc.com/id/25101886/ lan bu adama çok benzeyen bir tiyatrocumuz vardı..bir dizide Krili rolündeydi hatta..adı neydi onun? israilin dünyadan şikayetçi olduğunu söyleyen birisi zaten tiyatroda olur. o dediğin eleman budur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 aynen öyle yazıyormuş tv dede vermişti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 atatürk mezarında dönüyor islamcılar ele geçirmiş ülkeyi yazıyor da, atatürk şimdi üniformayı giymiş israil büyükelçisine tekmil çektirir olurdu. bizim atamızı bize anlatıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 İlk kez helal lan Tayyip dedim. Bu kadar sert giydirmese yanaşmazdı İsrail iadeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Evr said: verildimi göremedim önceki mesajlarda ordaki pankart ilginç Erdoğan israili babanın çiftliğimi ..... (sandın muhtemelen)devamı goremedim eheh.bide Atatürk le ilgili bişi yazıyoduda okunmuyo israil halkının da bi kısmı kaşınıyor ya, raadolsunlar. Zaten devletleri hafiften bi diplomatik şamar yedi. ÇOK DİKİZ BİZ BOYUN EĞMEZ TAVIRLAR SERGİLİYORUZ CCC COOL ÇHOCUK CCC modundan sıyrılmaya başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Masquerade said: İlk kez helal lan Tayyip dedim. Bu kadar sert giydirmese yanaşmazdı İsrail iadeye. Abi bu arada harbi çok pis giydirmiş. Hani utanmasa küfür falan edecekmiş sdfg. Ahlaki sınırlar içinde yapabileceği en sert, en kızdırıcı, en sinir bozucu ve aşağılayıcı konuşmayı yapmış neredeyse. Şöyle hani forumda küfredemezsin de farklı kelimelerle giydirirsin ya, o tarz falan sdfg Edit: birde şu yaralıları biz göndeririz muhabbetinde "bizi yaralılarımızı almayacak kadar aciz bi ülke falan mı zannettiniz" tarzı konuşuyor, sonra "istemez" deyip böyle elinin dışıyla bi "çekil git asabımı bozma" hareketi yapıyor ya. Epic bi durumdu, tekrar tekrar izledim sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 yani artık vatandaşa saydırmak yerine içişlerini bıraktı israile giydiriyo dışarı açılım yaptı bir nevi. esas ceket silkmesi paha biçilemezdi bıktıf yalanalrınızdan sdfsdfsd diyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bizde amerikadan samar yedik yalniz israil kendisini denetleyecek oh mis birde ortalikta konusmicakmisiz israil uluslararasi yasalari çignedi vs diye ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 yek yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 serbest bırakmassan ananı diye devam etseydi etkili olabilirdi ama yemedi bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 birde savunma bakanı israilden pilotsuz uçak almaya devam edicez demiş :S ne saçmalıktır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 parasını vermişizdir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 böyle bir durumda böyle bir açıklama yapması çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 serbest bırakılmak kaderlerinde var uçağı abartmayın, soruya cevaben diyor onu durup dururken deil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar