DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Yutuptaki videoya erişemiyorum şu an. Ulan haber sitelerinde de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Recepe bak atarlanmış ilk defa takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Tutuklanan 360 kişi İsrail Hukuk'una göre cezalandırılacaklarmış. İsrail İçişleri Bakanı Söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 offf nyde olup fırfırlı yahudi kardeşlerimle eyleme katılsaydım keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 SeaGle said: Yutuptaki videoya erişemiyorum şu an. Ulan haber sitelerinde de yok. http://video.ntvmsnbc.com/erdogan-dunyaya-seslendi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Saeros said: türkiye'nin dostluğu ne kadar değerliyse düşmanlığı da o kadar şiddetlidir oha lafa gel ahahah, "olm topunuzu keseriz adam olun lan?" demiş resmen KORK BİZDEN İSRAYİL olm böyle sakin duruyoruz ama deli kuvveti var bizde bak dalarız lan .. abi yiyosa o heronların, füzelerin, otların - mokların hepsinin ihalelerini, anlaşmalarını vs. iptal etsin, bu ülke bunları kendisi yapsın (yapamayacağımızı düşünen var mı) ya da daha hızlı olması için Çinden falan satın alsın bu tür icatları. İsrail'in silah endüstrisine boykot getirsin Tayyip. NAH olur bu, çünkü ... biliyo herkes zaten. böyle meclis delikanlılığı yapar ekrana da bir iki türbanlı girer, "bakın sizdeniz, biz de müslümanız, olaya tepemiz de attı" diye... Sonuç olarak gerçek anlamda tepki kapsamında bi bok da olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Karasakal said: Tutuklanan 360 kişi İsrail Hukuk'una göre cezalandırılacaklarmış. İsrail İçişleri Bakanı Söylemiş. ciddiyim kan çıkar yalnız. öyle böyle değil harbi savaş çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 huun said: Absolut said: Bunu görmemişim ben ya gunduz gibi valla. ahahhaahah o kadar olaydan sonra 1 goz yaşartıcı sprey bi de çük kadar bıçak gösteriyorlar ya hahaha off burada mmontaj var ulusal kr,minal büro incelesin yalnız patır kütür indirdikten sonra silahlırını alıp hadi atlayın suya deselerdi efsane olurmuş. sonradan kontrolü ele geçirmişler başka yerden destek geldi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 askere montaj var işte doğru fdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mr_Hand said: abi yiyosa o heronların, füzelerin, otların - mokların hepsinin ihalelerini, anlaşmalarını vs. iptal etsin, bu ülke bunları kendisi yapsın (yapamayacağımızı düşünen var mı) ya da daha hızlı olması için Çinden falan satın alsın bu tür icatları. İsrail'in silah endüstrisine boykot getirsin Tayyip. NAH olur bu, çünkü ... biliyo herkes zaten. böyle meclis delikanlılığı yapar ekrana da bir iki türbanlı girer, "bakın sizdeniz, biz de müslümanız, olaya tepemiz de attı" diye... Sonuç olarak gerçek anlamda tepki kapsamında bi bok da olmaz. DRaGoN_SLaYeR said: türk diasporası iş başına ve ekonomik gözdağı çok büyük şeyler olmasa bile yine de bir "şey". ikinci link de senin dediğin olay için, sileriz bir kalemde akıllı olun demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 1.04 göstedikleri göz yaşartıcı spreymiş http://images.hepsiburada.com/assets/EE/500/evjenix3079.jpg http://www.jenixbibergazi.net/jenixbibergazi/TR/jenix-biber--gazi/ said: Jenix Biber Gazı Sadece: 5.90 TL ÇALDIRIN arayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ÇALDIRIN ARIYALIM DSFG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 said: (yapamayacağımızı düşünen var mı) bi 5seneye üretim! dersen yok abi olmaz derim.. yapamayız derim.. bi 10seneye? diye sorarsan valla bi bakalım oluyor mu acaba diye çelişkili bi konumda kalıveririm lan.. bi 15seneye yapabilir miyiz dersen eğer.. ayıpsın.. yaparız.. tabii 3x5yıllık sanayi kalkınma atılımlarından bahsediyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 finkelstein'ın russiatoday'de de konuşmasını gördüm bugün youtube'a koymuşlar, "deli devlet" dedi israil'e ve bunların eline nükleer silah verilmez diye bitirdi. yalnız o kızı öyle ezmiş ki ben olsam sokağa çıkmazdım bir yıl lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 abi UAV denen hede nispeten daha kolay, ki galiba bizim üretimimiz de var... istenirse olmayacak bişey değil. bi de Dragon_slayer, böyle bi hareketin yapılacağına inanıyo musun? ABD varken ortada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 http://img59.imageshack.us/img59/6361/adszgc.jpg kutusunu komandolar açmıştır kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 uav ufak tefek yapıyoruz da gelen heronları da zaten baştan dontaıyoruz gibi, bi ton ekleme yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Aselsan mühendislerini ne yapıyolar? İsrail'le anlaşmaları iptal edip kendi uçaklarımızı füzelerimizi hedelerimiz yapmaya kalkışsak hepsi trafik kazası geçirir, olmadı duşta ayakları kayar düşerler. Yapabilecek kapasite var bizde ama yaptırmazlar. Yaptırmamalarına engel olacak kapasite de testis de yok malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 nil 2000. post için bekliorm bunca zamandir direk yiktin hayallerimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mr_Hand said: abi UAV denen hede nispeten daha kolay, ki galiba bizim üretimimiz de var... istenirse olmayacak bişey değil. bi de Dragon_slayer, böyle bi hareketin yapılacağına inanıyo musun? ABD varken ortada? 1 milyar dolarlık bi ithalat silinip atılmayacak bir şey değil bence. şuan ki durum biraz saygın durma, hiç bir şekilde olanların israilin yanına kar kalmamasını sağlama. TR ve RTE de bu kadar uluslararası gücü arkasına almışken eğer israil geri adım atmazsa yaparlar. yapmaları lazım, yapmazlarsa RTE ve hükümet bu sert duruşundan kazandığı itibarı kaybeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 audale said: nil 2000. post için bekliorm bunca zamandir direk yiktin hayallerimi Sayabiliyo musunz ya 2000. post falan. Hiç uğraşamam valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 nileppezdel said: Aselsan mühendislerini ne yapıyolar? İsrail'le anlaşmaları iptal edip kendi uçaklarımızı füzelerimizi hedelerimiz yapmaya kalkışsak hepsi trafik kazası geçirir, olmadı duşta ayakları kayar düşerler. Yapabilecek kapasite var bizde ama yaptırmazlar. Yaptırmamalarına engel olacak kapasite de testis de yok malesef o testis senin gibilerde yok iste. sana kalsa 100 sene sonra da boyle olacak. o zaman hiç başlamayalım bu işlere? denemeyelim bile. ölüm tehlikesi var diye? merak etme sen. bu alanlardaki çalışanların hepsi ölüm tehlikesinin farkında ve ona rağmen birşeyler çabalıyor. az az da olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 işte onu diyorum, bu iş bizim için don lastiği gibi uzar, olması gerektiği gibi ani ve kesin bi tepki konmaz. Obama amcayı görmedin mi "ah çocuklar yaramazlık yapmış yine kuş öldürmüş" havasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 nileppezdel said: audale said: nil 2000. post için bekliorm bunca zamandir direk yiktin hayallerimi Sayabiliyo musunz ya 2000. post falan. Hiç uğraşamam valla :P abi yazıyo zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar