khalad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 yunusemre said: kime göre yok İsrail, dünya gözüyle bakıcaksın olaya ben Gazze'nin koruyucu meleğiyim diyerek tüm dünyanın İsrail toprağı olduğunu kabul ettiği bir bölgeye girersen sen işgalci olursun kafan mı güzel filistin toprağı gazze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bu olay dallanıp budaklanıp musul-kerkük e giderse hiç şaşmayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 http://www.bgst.org/keab/ne101104.asp şurada durum gayet net anlatılmış bilmeyenler okusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 said: arap israil savaslari superdir yanniz ayrıca modern savaşlar çağıdır yalnız.. misal o savaştan beri war gadget ve büyük silahların verimlilikleri çok net bir şekilde değerlendiriliyor.. ne gibi bişi olduğunu merak eden varsa son gürcistan savaşında rusya havakuvvetlerinin kayıplarına bi baksın.. bi tane high-alt uçağı da var bu kayıplarda.. eski tarihli de olsa uçak, bosna'da 99'da f117'nin düşmesine eşdeğer bişiydi bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Filistin Özerk BÖLGESİ orası İsrail'e bağlı orası. Bağımsız bir statüsü yok yani .. Kaynaklardan araştırırken Filistin yanlısı milliyetçilerin yazısının yanında yabancı yazıları da okursanız olay hakkında daha mantıklı düşünebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bbc mi taraflı kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Arap İsrail savaşı direk traji komik. Kaç tane devlet birleşmişsin. Bir de süpriz faktörü var, çıkıp adama AMBUSH vurmuşsun. Sonra eline veriyor ufacık devlet. Tankları bırakıp kaçıyorsun. Başkentin tehlikeye düşüyor. Böyle bir fail olamaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 elin arabı dibindeki filistini bi tarafına takmıyor. Kabak gene türkiyenin başına patladı,pek müslüman iktidarımız saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 araplarin tarihinde savas ve devlet duzeni yok zaten kendi hallerinde yasarlarken peygamber cikip adam ediyor bunlari, uhut savasi fila ndedigimi 500 kisi arasinda gecen bir kavga gibi birsey rakamsal olarak sonra hirsli emeviler basa geliyor, vur kirbaci vur kirbaci derken etraftaki milletleri kontrol altina alip kullaniyorlar, atalarimizda bu surece dahil oluyor daha sonra araplar savaslardan cekiliyor, irkci emevilerin gercek musluman kabul etmedigi arap olmiyan muslumanlar veriyor savasi en sonunde yeter cigliklari yukseliyor, turklerde destekliyor emeviler iktidardan uzakalstirilip abbasiler geliyor yonetime, onlar ordu yonetimini komple turklerin eline birakiyorlar halifeligin gucu azaldikca bu turk komutanlar sivrilip ortaya dokuluyorlar sonra ortaya dunyanin hicbir yerinde olmiyan bir manzara cikiyor orta doguda devlet arap yasiyanlar arap ordu turk yonetenler turk bu noktadan sonra birinci dunya savasindaki ihanete kadar araplarin bir ordusu olmuyor, bizim tarafimizdan yonetilip bizim tarafimzidan korunuyorlar sonra ingilizler kanlarina giriyor, birakin bu turkleri bizde sizi koruruz, bagimsiz olucaksiniz valla diye, lawrance gidip seyhlerle yatiyor filan sonra cetvelle ilerde sorun olucagi belli olan sinirlar ciziliyor, emperyal gucler ortadoguda istedikleri gibi at kosturup barisin icine ediyorlar, birde yetmiyor adolfun yedigi bok yuzunden yahudileride bolgeye getiriyorlar sonra bolge barisi gak guk ortadogu en istikrarli devrini turk yonetimi altinda surdurdu valla turkiyenin bolgeye cok karismamasini ben o yuzden yerinde buluyorum, madem bagimsiz olucaz size ihtiyacimiz yok dediler ciksinlar bu pisligin icinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Dark_Soul said: elin arabı dibindeki filistini bi tarafına takmıyor. Kabak gene türkiyenin başına patladı,pek müslüman iktidarımız saolsun arap halkları çok fena takıyor da krallar şeyhler falan takmıyor. oralarda demokrasi olsa adam gibi türkiye yalnız olmaz merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Wispy said: Arap İsrail savaşı direk traji komik. Kaç tane devlet birleşmişsin. Bir de süpriz faktörü var, çıkıp adama AMBUSH vurmuşsun. Sonra eline veriyor ufacık devlet. Tankları bırakıp kaçıyorsun. Başkentin tehlikeye düşüyor. Böyle bir fail olamaz ya.arap israil savaşında arapların ne kadar pis ve para göz olduğu tekrar görülmüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 dasaaa said: bosna'da 99'da f117'nin düşmesine eşdeğer bişiydi bu... aha bu olay iyiydi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 biz onu rise of nation ile tanıdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Buyse said: bbc mi taraflı kaynak? bi cnn'i amerikan gazetelerini dene.. bbc yanında pırlanta pırlanta.. gerçi hep subliminal çalışıyorlar.. sür manşetler "sopalarla ve demir çubuklarla saldırdılar!" gibisinden bbc'de.. okuyan maç terörü sanıcak.. birileri gelmiş, masumları sopalarla dövmüş sanki.. sıkıyorsa yaz "şu kadar mermi yakıldı, 10 ölü" diye.. yemez ama.. ama cnn'in yanında pırlanta vallahi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 CIA Factbook said: Following World War II, the British withdrew from their mandate of Palestine, and the UN partitioned the area into Arab and Jewish states, an arrangement rejected by the Arabs. Subsequently, the Israelis defeated the Arabs in a series of wars without ending the deep tensions between the two sides. The territories Israel occupied since the 1967 war are not included in the Israel country profile, unless otherwise noted. On 25 April 1982, Israel withdrew from the Sinai pursuant to the 1979 Israel-Egypt Peace Treaty. In keeping with the framework established at the Madrid Conference in October 1991, bilateral negotiations were conducted between Israel and Palestinian representatives and Syria to achieve a permanent settlement. Israel and Palestinian officials signed on 13 September 1993 a Declaration of Principles (also known as the "Oslo Accords") guiding an interim period of Palestinian self-rule. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/is.html Gördüğünüz gibi içişlerinde bağımsız bir bölge sadece Filistin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 dün baktım biraz cnn'e hep bu sandalye ve sopayla kovalanan görüntüleri gösteriyorlardı yavşaklar. sanki israil askerleri çok mazlum durumdaymış gibi. ama bu finkel sanırım türkiye muhabiri. o baya iyi konuştuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 @yunusemre ondan sonra filistin devleti ilan edildi diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 başka görüntü yayınlandı mı Türk TV'lerinde? Pek izleyemedim haberleri de rastlamadım, İsrail hükümeti el koymuş görüntülere kendilerini mazlum gösterenleri kesip kesip yayınlıyorlarmış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 vardı youtube'da falan direk askerler ateş açarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Buyse said: @yunusemre ondan sonra filistin devleti ilan edildi diye biliyorum ben. Bush döneminde yaklaşılıyor anlaşmaya sonra İsrail'in işgaliyle iptal oluyor fln gibi hatırlıyorum ben, konu hakkında ödev hazırlamıştım o yüzden iddalıyım yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 şu baya bir epic yalnız. hastayım şu adama http://www.youtube.com/watch?v=cNQSV3BBtZ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 kız naziler bizi kesti böühühü diye ağlarken - i dnt respect that anymore diye söze girişi ve sağa sola verdiği cevaplar. izlemediyseniz izleyin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 İsrail ordusundan bir komandoya sopa ile dalan bir adamın bağlı olduğu milletteniz olm biz. Toschak +10 oldu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 said: @AndersFoghR warning you now, #Turkey is the next Jihad sponsoring state& #Iran ally, kick it out of #NATO b4 2late #flotilla #iranelection Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 "delikanli" treat var türklerde, power word: ananı avradını... var, "ne diyon la sen" perki var. görüyoruz ki sandalyede skill cap baya yüksek. hepsi racial bunların. bu bakımdan ben korkmuyorum israil komandolarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar