mani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 vardı sapan. bi kamera görüntüsünde. gemiye yapılan müdahale sonrası ortalığa saçılmış koltuklar, sandalyeler, demirler kıyafetleri falan gösteriyordu. sapan vardı bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 sapan götürmeye de gerek yok, idf yetkilisi inşaat malzemelerinden de bomba yapıyor tarzı bişey demiş hamas için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ee abi neolacak bu saldırı? yanlarına mı kalıcak? vurulmıcak mı israil, öldürülmeyecek mi israil askerleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 evet topla tüfekle gidiyoruz 2 haziranda saldırıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 /int'de fena şeyler dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 temizlik maddesinden bile bomba yapılıyo derler ki o mantıkla içeri bi bok sokturmuyolar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 e ambargonun mantığı bu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Farinal said: /int'de fena şeyler dönüyor israili halledersek bizi avrupaya alacağını söyleyenler mi dersin endonezyadan kalkıp gönüllü savaşacaklar mı dersin, severek izliyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 dünya kupasına kadar naparsak yapalım, sonra zaten kimsenin umrunda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Bella said: evet topla tüfekle gidiyoruz 2 haziranda saldırıcaz. sende bu zihniyet olduktan sonra istersek en modern silahlarla gidelim yine yeniliriz yine kayıp veriririz. gerçi bu kızdı di mi? sory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 escape said: Bella said: evet topla tüfekle gidiyoruz 2 haziranda saldırıcaz. sende bu zihniyet olduktan sonra istersek en modern silahlarla gidelim yine yeniliriz yine kayıp veriririz. gerçi bu kızdı di mi? sory. şu mesaja ne desem cidden bilemedim her yerden fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 you cant beat liseli logic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 escape said: Bella said: evet topla tüfekle gidiyoruz 2 haziranda saldırıcaz. sende bu zihniyet olduktan sonra istersek en modern silahlarla gidelim yine yeniliriz yine kayıp veriririz. gerçi bu kızdı di mi? sory.uuuuuuuuu çok pis ilgi çektin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Myshkin said: Farinal said: /int'de fena şeyler dönüyor israili halledersek bizi avrupaya alacağını söyleyenler mi dersin endonezyadan kalkıp gönüllü savaşacaklar mı dersin, severek izliyorum valla. çok eğlenceli harbi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 şuan yolda gemiler, uluslararası sulardaki gemileri kurtarıp döncekler görceksiniz gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 o değil de bu tekbir çekerek taksime yürüyen grubun geçen akşam dolmabahçe önünde karaçarşaflı kadınlar, kafalarında arapça bişeyler yazan bantlarla hacı- hocalar, tekbir çeken gençlerin ve dolmabahçe sarayı önünde yere oturan insanlarla bi ilgisi var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 tayyip ne yaptı bu sırada one minutes yetmez bak bu olaya ahahahah Kendine delikanlı diyordu biricik başbakanımız. Asıl anya ve konya bu olayda belli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Turkish Navy planning a rescue operation. - Greekfag here. FUCK YEAH Turkey, our Navy should defend our aid ships too. Israel's terrorism won't pass, we'll send more help to Palestenians.- Any attack on a NATO member is an attack on all - we should all be heading off to pwn Israel for this war crime.- Turkey, if you do this, you can into EU and I will suck your d..ks forever.- Greekfag here, so no bias. Turkish army is one of the strongest in the world.- Go Go Turkey Rape Them, RAPE THEM ALL. France support yo- Egypt here, Turks we shall aid you to glorious victory!- GermanFag here. We're in too! We got an undone job from WWII lol 4 chan gaza gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 http://www.youtube.com/user/CrimesandCorruption#p/a/f/0/slME4AluQys BUNU MUTLAKA İZLEYİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 sivilceli gençlerin sanal desteği bi çüke yaramıyo ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Farinal said: şuan yolda gemiler, uluslararası sulardaki gemileri kurtarıp döncekler görceksiniz gece Yapılması gereken bu zaten, olucaktır yüksek ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Abi bizim deniz komandoları harbi testisli. Gider alır gelirler yani, o konuda problem çıkacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 filistinliler icin savasa mi giricez beyler kendinize gelin beyniniz nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 askeri birliğe saldırı : 7 şehit mavi marmara'ya saldırı : 10 şehit tayyip'in "one minüt"ü bize 17 şehite patladı kısacası. bide işin garibi bazı insanlar var(!) sırf "dinciler" saldırıyı protesto ediyo diye o kapalı, çarşaflı kadınlar, sakallı erkeklerle(!) alakalı olarak kendi psikolojisinde "bu dincilerle bu yobazlarla aynı şeyi savunmam ben" dediğini adım gibi biliyorum ve ben bunu bugün gördüm, duydum. gerçi burda da görüyorum. bu nasıl bi kişilik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 matama said: filistinliler icin savasa mi giricez beyler kendinize gelin beyniniz nerde filistinliler için değil kendi vatandaşlarını uluslararası sulardan gidip kurtaracaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar