Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 tayyip zaten ses tonuyla belli ediyor metin konuşmasını ezberlediyse tonlamaları falan çok keskin doğaçlama ise daha rahat bir ses tonuyla geliyor. ee haliyle pek birşey demedi çünkü bu bir metin konuşmasıydı. bir gazetecinin gaz verip yönlendirmesi lazım ki coşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Esnaf said: bişeyler saçmaladı işte.kınıyorum felan filan saçmalamak değil bu. olayların kınanması demek uluslararası hukukta bildiğimiz kınama kadar basit birşey değildir. böyle bir olay olduğunda kınandığı devlet büyükleri tarafından açıklanmazsa tasvip ediliyor anlamına gelir. o yüzden kınanma basit birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Rewendor said: Ha, nolursa olsun İsrail'in yaptığı hayvanlığa çok sert tepki gösterilmeli ona karşı değilim. Adamların tüm ülkelerarası ve ticari anlaşmalarını feshetmekten konsoloslarını ülkeden kovmaya kadar her türlü tepki yerindedir şu anda. Ama tutup da her gün ülkede bu kadar ölümü görmezden gelip de müslümanlık ana başlığı altına sokarak ülkeyi galeyana getirebildiği için bunu gazladıkça gazlayan insanlara da dikkat etmek lazım. ben de bundan korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Bella said: Esnaf said: bişeyler saçmaladı işte.kınıyorum felan filan saçmalamak değil bu. olayların kınanması demek uluslararası hukukta bildiğimiz kınama kadar basit birşey değildir. böyle bir olay olduğunda kınandığı devlet büyükleri tarafından açıklanmazsa tasvip ediliyor anlamına gelir. o yüzden kınanma basit birşey değil.saçmalama derken zaten beklenen şeyleri söyledi demek istemiştim benim hatam tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 http://twitter.com/orayegin bu da tam troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 oh be tasvip etmiyorlarmış içim rahat artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Bella said: Esnaf said: bişeyler saçmaladı işte.kınıyorum felan filan saçmalamak değil bu. olayların kınanması demek uluslararası hukukta bildiğimiz kınama kadar basit birşey değildir. böyle bir olay olduğunda kınandığı devlet büyükleri tarafından açıklanmazsa tasvip ediliyor anlamına gelir. o yüzden kınanma basit birşey değil. her zaman olan şey olduğundan basit demiş. Ona bakarsan mısır da kınadı. Yarın 4-5 ülke daha kınar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Anca kınama olacaktır zaten fiziki birşey yapamaz kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 icraat diyelim biz ona, karşılıklı anlaşmaların feshedilmesi vs. yapılabilir yerindedir. şu aşamadan sonra ilişkilerin düzeleceği yok zaten, ümmetçi kafalar sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 şöyle bi çullansak alırız bence israil'i ne dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Yavaş çullan derim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Hep o vanminut yüzünden ya.. Delikanlı dediler alkışladılar aldık cevabını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Yalnız nefret ettiğimiz İsrail'in kendi halkı ne kadar memnundur acaba. Bırak 10 ölüyü gemiye saldırmayı, 1 vatandaşı için savaş olmasa bile yeri yerinden oynatır, gerekirse istala veya büyük yıkıntılar yaratır. Her halkın hissedebilceği duygular değildir bunlar, hani şu 'onur meselesi' demeciyle aslında Türkiye'ye ironinin kralını yapmışlar. Biz onur meselesine önem veririz arkasındayız filan demeleri gibi, oha lan, biz ne yapalım o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 kınanması lazım işte. gelir yani birsürü ülkeden normal birşey bu. yalnız bunun "tepkisiz kalmayacağız" kısmının altında ne derecede bir plan var çok merak edıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ahmet abiye haber ettim.hazırlanıyor oda israildeki tüm tekelleri yıkacaz tüm biraları şarapları kafalarına atıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ntvde emekli org konuşuyor, madem bu kadar tepkşye rağmen yoluna devam ettirdin bare yanına adam koysaydın diyor kısaca ki haklı gibi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ben de israilin karşısında olanlara yapabileceğim en büyük yardımı forumlarını trolleyerek yapmak isterdim, maalesef ibranice bilmiyorum anasını satiym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 DoruK said: ben de israilin karşısında olanlara yapabileceğim en büyük yardımı forumlarını trolleyerek yapmak isterdim, maalesef ibranice bilmiyorum anasını satiym. inci nin böyle bir girişimi vardı ama ne oldu bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 arapça yazsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Castiel said: http://twitter.com/orayegin bu da tam troll. http://randazza.files.wordpress.com/2008/11/facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 KISACASI artık uluslararası sular diye bir kavram kalmadı arkadaşlar bunu anlamış olduk. Güçlü olan hepsini lehine kullanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 israil vatandaşı olsaydım haklı bulurdum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 said: gazze filosundaki yardım gönüllüleri yalnız türklerden mi oluşmaktadır? hayır. filoda, 50 değişik ülkeden, her ırktan, her dinden, farklı siyasi görüşlerden gönüllüler yer almaktadır. gemide ingiltere�en, irlanda�an, italya�an, yunanistan�an, bulgaristan�an, isveç�en, almanya�an, avustralya�an, abd�en, endonezya�an, bosna�an vs. gönüllüler mevcuttur. gönüllülerin yaklaşık yarısı türk vatandaşı, diğer yarısı ise takriben 50 değişik ülke vatandaşıdırlar. gemide müslümanlar, hıristiyanlar, yahudiler ve ateistler mevcuttur. ayrıca, 30 civarında gönüllü değişik avrupa ülkelerinden milletvekilleridir. emekli diplomatlar, nobel ödülü sahibi mairead corrigan maguire, amerikan ordusundan emekli bir albay, sanatçılar ve yazarlar da bu filonun yolcuları arasında yer almaktadır. Başka ülkelerden ölen kimler var belli değil mi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 said: One of the commandos told reporters he descended by rope from a helicopter onto one of the six ships in the convoy and was immediately attacked by a group of people waiting for them. "They beat us with metal sticks and knives," he said. "There was live fire at some point against us." One of the commandos said some of the soldiers were stripped of their helmets and equipment and a number were tossed from the top deck to a lower deck and then leapt into the sea to save themselves. "They jumped me, hit me with clubs and bottles and stole my rifle," one of the commandos said. "I pulled out my pistol and had no choice but to shoot." Bu ne yahu, nasıl komando bu? İnsan yalan da olsa gerçek de olsa şöyle bi açıklama yapmaya utanır özel kuvvet olarak komando olarak. Gelsin bizim orduda 6 ay kısa dönem askerlik yapsın da bari askerliğe dair temel bi iki şey öğrenir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Sadece bizimkilermi ilk gemiye doluşmuşlar ya sanki önce sınıra giren cennete gidecekmiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar