mani Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 israil BM üzerinden yapılan yardımları kabul ediyor. açıkladılar daha önce. bu şekilde bi yardım filosu gibi birşey yapıyorsanız ozaman bizim kontrolümüze verin biz dağıtalım dediler. onun haricinde BM yardımlarına karşı değiller. dediğim gibi bu yardımlar hamas'ın eline geçecek. geçmemesine imkan ihtimal yok. hamas'ın eline geçince hamas bunların büyük bi çoğunluğunu silaha, bombaya ve kendi savaşı için gereken şeylere dönüştürecek. nekadar iyi niyetle yapılırsa yapılsın yardımlar. ayrıca viktor'un dediği gibi kandil dağına, kuzey ırak bölgesine bugün israil yardım konvoyu çıkarsa , pist yapsa kargo uçakları indirse ve çimento, demir, yığsa ne düşünürsünüz mesela. tabi orda insanlar ölüyor. halk bir taraftan hamas'a laf edemiyor çünkü saf, cahil ve çaresiz. öbür taraftan israil için kabul edilebilir kayıplar. tabi insanlar yardım ettiklerini sanıyorlar. çoğu sırf müslüman din kardeşleri diye ediyor etsin önemli değil. ama bunun arkasında ki gerçekleri görmek lazım. HAMAS diye bi terör örgütü var orda. onun kontrolü olmadan birşey olmaz. yardım ediyorsanız bilin ki o yardımların 80% i bunlara gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 %90'ı denizfenerindeki gibi dinci sermayeye, %8'i hamas'a, %2'si de masum insanlara gidiyor muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Vicdan sahibi bir çok görüşten insan orda. Bazılarıyla ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz: http://www.freegaza.org/en/boat-trips/passenger-lists/75-ninth-trip-to-gaza-in-may-2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Yorum yaparak insanların görüşlerini İHH lehine çevirdiğini biliyorsun değil mi Nilep? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 hamas'lı yavşaklarla israilli tipler arasında ezilen halka gidecek diye umuyorum ben. başka da diyecek bir şeyim yok. böyle olmalı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Tabi aslında destekliyorum bu yardımı zaten ^^ Where is your nilep now?! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 /care ne yahu, ayıp. Acı çeken bir halk var ortada, "Ama teröristler ellerinden alır başımıza iş açarlar sonra iki füzeyle yine 200 sivil öldürmek zorunda kalırız" argümanı çok absürd. İhtiyaç var, insanlar sefalet ve açlık içerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ana yüreği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 E tamam yardımı bize verin ulaştıralım diyorlar. Direk verseler teröriste gideceği argümanı çok mantıklı. Kaldı ki dincilerin arasında "aferin hamasa yahudileri öldürüyorlar" diyen humanoidler de olabilir yani. İsrail de kendi çapında haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Viktor said: once silahi biraksinlar sonra insan haklari çok anlamsız olmuş. sanki hamas "silah bıraktık" derse israil de silahı bırakıp işgali-kuşatmayı-ambargoyu bitircek mi? yoo. öyleyse neye bırakıyo, kime bırakıyo? sen olsan bırakır mısın? hamasa emanet edilmek istenmeyen yardım malzemeleri, hangi akla hizmet israile emanet edilebilir, bi de o var. umarım israil bi manyaklık yapıp da engellemez bu gemileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 keşke engellese az atraksiyon olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 kendi dusen aglamaz demisler ama filistinliler bambaska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 orada zaten hep atraksiyon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 yardımı bize vein ulastırıl ne abi. adamlar zaten ablukaya alıyo elektrik su dogalgazı kesiyo, ilac sokmuyo yiyicek sokmuyo. yardımımı dagıtıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 umarım israil büyük bi mallık yapar ve altta kalanın canı çıksın oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 keşke israil küçük süprizler yapsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 aquila said: umarım israil büyük bi mallık yapar ve altta kalanın canı çıksın oynarız. abi kim nerede demişti hatırlamıyorum da, Türkiye vs İsrail durumunu şöyle anlatmıştı biri Türkiye de 200 elite longswordman (miydi adı?) var, İsrail'de 100 elite longbowman var ama arada 2 kat duvar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 hamas deniz feneriyle mum diye oynar valla. deniz feneri anca alamancıların ve türklerin parasını cukkalar. bu insanı yardımın içinde herhalde yüklü miktar sağlık malzemesi vardır. oh onlar ne para eder varya hamas için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 o kadar teknolojileri var adamların geminin önüne taş koysalar filan aksiyon olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Kesinlikle. Yesinler birbirlerini. Ortada yenecek halk kalmayana kadar, sonrasında da farklı rotalara yelken açılsın. Toplanan yardımın yüzde kaçının Gazze halkına gideceği fazla umrumda değil. "Her türlü" , "her oranda" yardıma son derece muhtaç durumdalar. "Hamas ellerinden alır bişey olur olay çıkar amman" gibi ifadeler de İsrail'in her zamanki trollüğünden başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Aket-Atum said: aquila said: umarım israil büyük bi mallık yapar ve altta kalanın canı çıksın oynarız. abi kim nerede demişti hatırlamıyorum da, Türkiye vs İsrail durumunu şöyle anlatmıştı biri Türkiye de 200 elite longswordman (miydi adı?) var, İsrail'de 100 elite longbowman var ama arada 2 kat duvar var. bizde 200 yeniçeri var sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 insani yardım deniyor... Batır İsrail nidaları yükseliyor. ilginç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 israil batırsa bayağı olay çıkar, o olmasın da gemi kendiliğinden batsa çok komik olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Twitter'da epey bir hareket var ve tüm dünyadan takip var. https://twitter.com/#search?q=%23flotilla Ayrıca meşhur aktivist ve belgeselci Micheal Moore kardeşimiz de sayfasında ''Zihinlerdeki kuşatmayı kırmak'' başlığıyla desteğini bildirmiş. http://www.michaelmoore.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Amerikan adamın da "seige" yazması güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar