Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İHH İnsani yardım gemisi Gazze yolunda. Yarın sabah -engellenmezse- varıyor.

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Mighty_THoR said:

hamas gibi askeri hedefleri değil belediye otobüslerini restoranları yani direk olarak civilleri öldüren bir örgüte destek verdiği sürece filistinin ağzını açıp birşey söylemeye hakkı yok.

öyle bir şey uzun zamandır yok. en fazla soba borusundan roket atıyorlar. o da tarlaya falan düşüyor. en son intihar saldırısı ne zaman oldu hatırlayan var mı?

ayrıca HAMASIN DA ABV. kan üzerinden iktidar kuran şerefsizler. oradaki masum insanları destekliyoruz biz.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
ama en çok şuna gülüyorum..
said:
İsrail bile hiçbir provokasyon olmadan sivil öldüremez orada

yahu israil milletin üzerinden dozerle geçerken falan nerdeydiniz siz.. sokakten geçen okullu çocukları indirirken nerdeydiniz..

cidden neredelerdeydiniz?

Abi nasıl ağır saçmalıyorsunuz şu anda, inanamıyorum ya.

Hayır ilk kez nick'ini gördüğüm adam saçmalayınca olabilir diyorum, fikirlerini&fanatikliğini bildiğim adam söyleyince de olabilir diyorum da, şu lafı sen edince hakikaten aklım almıyor yani.

İsrail milletin üzerinden dozerle geçerken de, okullu çocukları indirirken de [b]kendini savunabileceği sebepler[/b]i vardı. Bu sebeplerin %100 mantıklı ve geçerli sebepler olduğunu falan söylemiyorum, sadece "Onlar böyle yapınca biz de böyle yaptık" demelerine yetiyordu.

Bu gemiye çıktıkları ana kadar öyle bir savunma şansları yoktu ellerinde, hiçbir bahane üretemezlerdi karşı koymayan sivilleri öldürecek olsalardı. Ama sen gidip en ufak bir şans tanıdığında adamlara, köküne kadar kullanıyorlar, bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

geç bunları günde üç kere kahrolsun israil diye yürümeyi biliyorlar,kalsınlar bir kerede kahrolsun hamas diye yürüsünler.

hadi onu geçtim madem masumlar niye hamasın partisini başa geçiriyorlar

başka parti mi var?

yok elle tutulur bir şeyler söyleyin bari.
Sosyal ağlarda paylaş

Cassiline said:

dasaaa said:
ama en çok şuna gülüyorum..
said:
İsrail bile hiçbir provokasyon olmadan sivil öldüremez orada

yahu israil milletin üzerinden dozerle geçerken falan nerdeydiniz siz.. sokakten geçen okullu çocukları indirirken nerdeydiniz..

cidden neredelerdeydiniz?

Abi nasıl ağır saçmalıyorsunuz şu anda, inanamıyorum ya.

Hayır ilk kez nick'ini gördüğüm adam saçmalayınca olabilir diyorum, fikirlerini&fanatikliğini bildiğim adam söyleyince de olabilir diyorum da, şu lafı sen edince hakikaten aklım almıyor yani.

İsrail milletin üzerinden dozerle geçerken de, okullu çocukları indirirken de [b]kendini savunabileceği sebepler[/b]i vardı. Bu sebeplerin %100 mantıklı ve geçerli sebepler olduğunu falan söylemiyorum, sadece "Onlar böyle yapınca biz de böyle yaptık" demelerine yetiyordu.

Bu gemiye çıktıkları ana kadar öyle bir savunma şansları yoktu ellerinde, hiçbir bahane üretemezlerdi karşı koymayan sivilleri öldürecek olsalardı. Ama sen gidip en ufak bir şans tanıdığında adamlara, köküne kadar kullanıyorlar, bu kadar basit.
amaç sebepse her zaman kendini savunacağın bir sebepler bulursun.Aşıklar taşlama düeollosu yapmıyor orda ,direk fiziksel pratik sonuçlar var
Sosyal ağlarda paylaş

çekebilirler abi. çeksinler de. biz gerçeği bilmiyor muyuz?

çakayım platformuna ya.

dünya ekonomisi yahudilerin elinde mi? evet

amerika'yı köpek gibi kullanıyorlar mı? evet.

ne yapalım o zaman. israil pkk'yı desteklerken, onların verdiği silahlarla bizim askerimiz ölürken, bizim vatandaşlarımız uluslararası sularda ölürken, gazze'de çocuklar ölürken bunları düşünüp biz de israil'in bir tarafını mı yalayalım.

sırf israil bu kadar güçlü diye oturup susacaksak, bizi öldürebilirler diye susacaksak bu dünyada hiç bir şey değişmez.

emparyalizme karşı, yokluktan fakirlikten çıkıp kurtuluş savaşı vermiş ve kazanmış bir milletin evlatları bu kadar umutsuz olmamalı abi. yapmayın gözünüzü seveyim. ingiliz mandasına girelim diyen insanlardan o dönemde farkınız olsun az.
Sosyal ağlarda paylaş

hamas şundan 2 sene öncesine kadar siyasi partiydi. seçim kazandı. iktidar olmasına izin vermediler. terör örgütü dediler adamlara.

e amerika ile israil höt deyince göt olan ülkeler de tamam abi terörist moduna girdi.

e bu da hamasın canına minnet. israil bunlara vurdukça onlar da mazlum rolüne yattı.

ha eninde sonunda israil tanıyacak haması.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

said:
My Dad served with Turks in Korea, he told me they were nuts a ferocious and fearless group of people....when they walked through the Army base people got out of their way. When it was lights out they would build huge fires and dance around them, and go out at night and use their scimitars on the Koreans. Bottom line according to my late father...Turks are not pussy.

yuh bu ne.. asyaya gittik diye hemen shamanizmemi dönmüşüz.

havasında var demkki bişiler
Sosyal ağlarda paylaş

İsrail bize bile terörist yandaşı diyor yardım gemileri yüzünden. İsraille dikleşen herkezi komikçe terörist destekçisi veya yanlısı olarak fişliyorlar kendilerini haklı çıkarmak için.

İsrail yönetiminin elindeki o şeker bir gün alınacak ama bakalım biz görebilecekmiyiz.

Hakatten de ortadoğunun çıbanı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...