Buyse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mighty_THoR said: hamas gibi askeri hedefleri değil belediye otobüslerini restoranları yani direk olarak civilleri öldüren bir örgüte destek verdiği sürece filistinin ağzını açıp birşey söylemeye hakkı yok. öyle bir şey uzun zamandır yok. en fazla soba borusundan roket atıyorlar. o da tarlaya falan düşüyor. en son intihar saldırısı ne zaman oldu hatırlayan var mı? ayrıca HAMASIN DA ABV. kan üzerinden iktidar kuran şerefsizler. oradaki masum insanları destekliyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 geç bunları günde üç kere kahrolsun israil diye yürümeyi biliyorlar,kalsınlar bir kerede kahrolsun hamas diye yürüsünler. hadi onu geçtim madem masumlar niye hamasın partisini başa geçiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 dasaaa said: ama en çok şuna gülüyorum.. said: İsrail bile hiçbir provokasyon olmadan sivil öldüremez orada yahu israil milletin üzerinden dozerle geçerken falan nerdeydiniz siz.. sokakten geçen okullu çocukları indirirken nerdeydiniz.. cidden neredelerdeydiniz? Abi nasıl ağır saçmalıyorsunuz şu anda, inanamıyorum ya. Hayır ilk kez nick'ini gördüğüm adam saçmalayınca olabilir diyorum, fikirlerini&fanatikliğini bildiğim adam söyleyince de olabilir diyorum da, şu lafı sen edince hakikaten aklım almıyor yani. İsrail milletin üzerinden dozerle geçerken de, okullu çocukları indirirken de [b]kendini savunabileceği sebepler[/b]i vardı. Bu sebeplerin %100 mantıklı ve geçerli sebepler olduğunu falan söylemiyorum, sadece "Onlar böyle yapınca biz de böyle yaptık" demelerine yetiyordu. Bu gemiye çıktıkları ana kadar öyle bir savunma şansları yoktu ellerinde, hiçbir bahane üretemezlerdi karşı koymayan sivilleri öldürecek olsalardı. Ama sen gidip en ufak bir şans tanıdığında adamlara, köküne kadar kullanıyorlar, bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mighty_THoR said: geç bunları günde üç kere kahrolsun israil diye yürümeyi biliyorlar,kalsınlar bir kerede kahrolsun hamas diye yürüsünler. hadi onu geçtim madem masumlar niye hamasın partisini başa geçiriyorlar başka parti mi var? yok elle tutulur bir şeyler söyleyin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 okuldan eve dönen çocuk yürüyordu.. VURALIM wow.. iyi bir sebep bu.. notlarıma yazmam lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Çocuğu vurmanın ne gibi kendini haklı çıkarcak sebebi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 baba "izledik!" diyoesunuz da siz duvara bakar gibi bakmışsınız yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Dartanian said: Çocuğu vurmanın ne gibi kendini haklı çıkarcak sebebi olur? e yürüyormuş işte.. okuldan eve dönüyormuş.. allah bilir okulda ne öğrettiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Ütopya'da yaşamaya devam. Uluslararası platformda kimin hangi konuyu nasıl istediği yöne çekebileceğini bilmiyormuş gibi böyle safça mesajlar atmaya devam edin, 300. sayfaya da ulaşır bu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Cassiline said: dasaaa said: ama en çok şuna gülüyorum.. said: İsrail bile hiçbir provokasyon olmadan sivil öldüremez orada yahu israil milletin üzerinden dozerle geçerken falan nerdeydiniz siz.. sokakten geçen okullu çocukları indirirken nerdeydiniz.. cidden neredelerdeydiniz? Abi nasıl ağır saçmalıyorsunuz şu anda, inanamıyorum ya. Hayır ilk kez nick'ini gördüğüm adam saçmalayınca olabilir diyorum, fikirlerini&fanatikliğini bildiğim adam söyleyince de olabilir diyorum da, şu lafı sen edince hakikaten aklım almıyor yani. İsrail milletin üzerinden dozerle geçerken de, okullu çocukları indirirken de [b]kendini savunabileceği sebepler[/b]i vardı. Bu sebeplerin %100 mantıklı ve geçerli sebepler olduğunu falan söylemiyorum, sadece "Onlar böyle yapınca biz de böyle yaptık" demelerine yetiyordu. Bu gemiye çıktıkları ana kadar öyle bir savunma şansları yoktu ellerinde, hiçbir bahane üretemezlerdi karşı koymayan sivilleri öldürecek olsalardı. Ama sen gidip en ufak bir şans tanıdığında adamlara, köküne kadar kullanıyorlar, bu kadar basit.amaç sebepse her zaman kendini savunacağın bir sebepler bulursun.Aşıklar taşlama düeollosu yapmıyor orda ,direk fiziksel pratik sonuçlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Ölen çocuğun kafasına; 4 israil askeri göğsüne de 1 israil askeri çatışma ve linç girişimi esnasında büyük bir raslantı ile ateş etmişler. Kendilerini savunmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Sebebi ben sana söylim : Bunları vurucaz sebep ne olsun? ıMM bi düşünelim. 1- Bizim Gazze, bunlar bize yaklaşıyorlar. 2- Hamas'a silah taşıyor bunlar, terörist. Al sana sebep, sopa mopa diye kendinizi kandırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Şu da olabilir bunlar 20 yıl sonra bize saldırcak büyüyünce abi olunca.Biz en iyisi bunları vuralım ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 çekebilirler abi. çeksinler de. biz gerçeği bilmiyor muyuz? çakayım platformuna ya. dünya ekonomisi yahudilerin elinde mi? evet amerika'yı köpek gibi kullanıyorlar mı? evet. ne yapalım o zaman. israil pkk'yı desteklerken, onların verdiği silahlarla bizim askerimiz ölürken, bizim vatandaşlarımız uluslararası sularda ölürken, gazze'de çocuklar ölürken bunları düşünüp biz de israil'in bir tarafını mı yalayalım. sırf israil bu kadar güçlü diye oturup susacaksak, bizi öldürebilirler diye susacaksak bu dünyada hiç bir şey değişmez. emparyalizme karşı, yokluktan fakirlikten çıkıp kurtuluş savaşı vermiş ve kazanmış bir milletin evlatları bu kadar umutsuz olmamalı abi. yapmayın gözünüzü seveyim. ingiliz mandasına girelim diyen insanlardan o dönemde farkınız olsun az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 o nefret ettiğiniz arap yönetimleri ne yapıyorsa biz de onu mu yapalım. bu mudur yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 BEYLER ADAM VAHŞİ! Dozerle milletin üzerinden geçiyorsa vardır bi bildiği demiş. adam gerçekten vahşi. İsrail lobisi mi yoksa ? Ohh .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Okulda meyve bıçağından Frostmourne, sabundan dinamit yapmayı öğretmişler. Çocuk da koşa koşa uygulamaya gidiyomuş eve. O yüzden ezmiş. Haklılar adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Müthiş yaratıcı sarkazmınıza hayran olsam da, İsrail nefretinizin karşınızdakinin söylediklerini anlamanızı engellemesinin önüne geçmediğiniz müddetçe bir gıdım ilerleyemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Haması savunan kaç ülke var şu an veya bizdenbaşka var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 hamas şundan 2 sene öncesine kadar siyasi partiydi. seçim kazandı. iktidar olmasına izin vermediler. terör örgütü dediler adamlara. e amerika ile israil höt deyince göt olan ülkeler de tamam abi terörist moduna girdi. e bu da hamasın canına minnet. israil bunlara vurdukça onlar da mazlum rolüne yattı. ha eninde sonunda israil tanıyacak haması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Hamas'ın seçimle geldiği için kal'a alınması gerektiğini fakat yaptıkları eylemlerden kesinlikle vazgeçmesi gerektiğini söyleyen bir ülkeyiz biz, karıştırılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Hamas terör örgütü, son yıllarda sivillere karşı eylem gerçekleştirmediler bildiğim kadarıyla ama İsraillerde afedersiniz de it gibi tırsıyor adamlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Cuce said: said: My Dad served with Turks in Korea, he told me they were nuts a ferocious and fearless group of people....when they walked through the Army base people got out of their way. When it was lights out they would build huge fires and dance around them, and go out at night and use their scimitars on the Koreans. Bottom line according to my late father...Turks are not pussy. yuh bu ne.. asyaya gittik diye hemen shamanizmemi dönmüşüz. havasında var demkki bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 İsrail bize bile terörist yandaşı diyor yardım gemileri yüzünden. İsraille dikleşen herkezi komikçe terörist destekçisi veya yanlısı olarak fişliyorlar kendilerini haklı çıkarmak için. İsrail yönetiminin elindeki o şeker bir gün alınacak ama bakalım biz görebilecekmiyiz. Hakatten de ortadoğunun çıbanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 o değil de incide biri şunu yazmış. adam haklı beyler said: o kadar alıştırmışlar ki bize 4 yanımız düşman dolu diye komşularımızla bartısız, sıradan ilişkiye girince korkar olduk noluyo lan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar