Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 :) yeniyorlarmış bir de :P Buyse said: comoros savaş açsa israile süper olur yalnız. müslüman devletmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Biz adamlar öldürmeye geldi diyoruz, sen koz vermeyecektin diyorsun. Sen kendi görüşünü savunmak için plastik mermiyi, gaz bombasını, sis bombasını ve çeşitli ölüme sebep vermeyen silahlarla dalmayı yok saydığın gibi onlar da amaçları için illa ki bir koz bulacaklardı kafanı yorma sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 yalnız bisey söyliycem. evet bordalama yanlıs, ates etmeleride yanlsı bence, hesapta bu olaylarla en super ilgilenen özel kuvvetler bizde diye gezinirler, adam gibi yapabilirlerdi operasyonu kanlı yapmayı tercih ettiler. bildiğim cinayet. ama su var, greenpeace de dünyanın dört bi yanında eylemler yapıyo dimi, gidip greenpeace' sokakta katılıp "bende köprüden bayrak asıcam" diyince astırıyolarmı size? gidip "kendimi suralara zincirliycem" diyince zincirletiyolarmı? butür eylemlerin olayların eğitimi var arkadaslar. kolay değil öle aktivist olmak. bizimkiler belliki bir amac ugruna doğru bildikleri sey uğruna düşmüşler yola, kesinlikle yanlıs demiyorum amacok daha iyi sonuclanabilirdi hersey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Oha lan, 19 yaşında çocuğun vücudunda 1, kafasından 4 mermi çıkmış, yakın mesafeden ateş edilmiş üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 _anijav_ said: Hah ben bazukada atsan direnicez derim ama iş biraz ciddiye binince yusuf yusuf olmuyan adam çok azdır.İstenilse her türlü KANSIZ o olay kapanırdı bunun savunması yaparak saçmalama Ben o olayın kansız kapanacağını düşünmüyorum, iki tarafın da psikolojisi müsait değildi buna. Gidenler "YA ALLAH! ŞEHİT OLURUZ NE GÜZEL!" diye gidiyorlar, İsrail de vurmak için bahane arıyor bariz şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Şahsi düşüncem iki tarafta belirli bir direnç bekliyordu ama israil böylesine hazırlıklı olunabileceğini tahmin etmedi ve gemidekilerde israilin bu direnişe ateşle karşılık vereeceğine ihtimal vermediler. Sonuç yaşanan bu durum oldu ne yazık ki.KEşke taraflardan biri daha ileri görüşlü olabilseydi de bu hale gelinmeseydi. dasaaa said: Absolut said: Sabah TVde konuşuyordu o gemidekilerden biri. Diyor işte biz Bursalılar grubu geminin ön sol kısmının nöbetini aldık bilmemkimler sağ arkayı aldık bekliyoruz ne zaman gelcekler falan diye yani içerdekilerin niyeti de normal değil pek. +1 diğer taraftan da yaralı + ölü sayısnı alır gemideki adam sayısı ile karşılaştırırsanız diğer tarafın da niyetinin çok da normal olmadığı sonucuna kolayca varıcaksınız.. adamlar kim varsa ateş açmışlar nerdeyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 açık açık konuşalım. gemidekiler zaten mevzu arıyordu bu açık. heleki yıllarca israil askeri görsem de öldürsem diye hayal etmiş insanlar. şu anda ben de bu hayale sahibim mesela. ileride bir gün öyle bir durum olsa ben de sopayı kafasına koyarım, ölürsem de ölürüm. ama gemiyi yöneten bülent yıldırım saçmaladı. o insanlara sahip çıkmak zorundaydı. öyle ordu gibi süremezsin onları orada yöneticiysen. onların canları sana emanet. israil ise yıllardır filistinlilere böyle davranıyor. yargısız infazların haddi hesabı yok. bunu ilk kez türkiye de gördü. bizim polis/asker bu adamların yanında melek. bizimkiler de biz siviliz bize bir şey yapamazlar sandı. ama israil 7 den 70e korkuyla büyütülen bir toplum. herkes bize düşman modunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Absolut said: Şahsi düşüncem iki tarafta belirli bir direnç bekliyordu ama israil böylesine hazırlıklı olunabileceğini tahmin etmedi ve gemidekilerde israilin bu direnişe ateşle karşılık vereeceğine ihtimal vermediler. Sonuç yaşanan bu durum oldu ne yazık ki.KEşke taraflardan biri daha ileri görüşlü olabilseydi de bu hale gelinmeseydi. İsrail Türkleri Filistinli çapulcu falan zannetmiş bence ondan oldu hep bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 balon said: Biz adamlar öldürmeye geldi diyoruz, sen koz vermeyecektin diyorsun. Sen kendi görüşünü savunmak için plastik mermiyi, gaz bombasını, sis bombasını ve çeşitli ölüme sebep vermeyen silahlarla dalmayı yok saydığın gibi onlar da amaçları için illa ki bir koz bulacaklardı kafanı yorma sen. Bunu ben de söylüyorum zaten, gel gör ki İsrail bile hiçbir provokasyon olmadan sivil öldüremez orada. Ağır tacizde bulunurlardı muhtemelen ama kimseyi öldüreceklerini sanmıyorum. Koz vermeyecektin diye inat etmemin sebebi, videoyu izleyen tarafsız bir adama "Aa evet ama, inenlere ilk gemidekiler saldırmış" dedirtip İsrail'e kendini savunma şansı vermiş olmaları. Az önce de dedim, "Aktivist" diye angry mob doldurursan gemiye, böyle bir durumda sana da suçluluk payı çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Buyse said: açık açık konuşalım. gemidekiler zaten mevzu arıyordu bu açık. heleki yıllarca israil askeri görsem de öldürsem diye hayal etmiş insanlar. şu anda ben de bu hayale sahibim mesela. ileride bir gün öyle bir durum olsa ben de sopayı kafasına koyarım, ölürsem de ölürüm. ama gemiyi yöneten bülent yıldırım saçmaladı. o insanlara sahip çıkmak zorundaydı. öyle ordu gibi süremezsin onları orada yöneticiysen. onların canları sana emanet. Hah işte geldin sonunda dediğime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bunların hepsi biliniyordu bence,zaten geminin içeriği yurdumun şeriat insanıyla kaynıyor onları israil e yolluyorsun hmmm sonuç ne olabilir acaba? bunları geçin israil delikanlı gibi gelirseniz tepenize binerim dedi,dediği gibide bindi. Bana asıl şunu söyleyin hadi israil çok kötü bir yer bunların hepsi şeytanın elçisi neydi he bide siyonist miyonist dolayısyla,zavallı özgürlük savaşçısı haması ve onları besleyen filistine ambargo uyguluyor.Bir daha söylüyorum tamam israil kötü iyide arap ve müslüman olan mısır niye filistine ambargo uyguluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ayrıca yaralı israilli askeri teslim etmeye çalışan endonezyalı doktoru da öldürmüşler. 4 kurşun ile. bunu nefsi müdafa ile falan açıklayamazsın. bu herifler korkudan geberiyorlar. komandosunun bile birebir karşısına çıkan düşmandan ödü kopuyor. o yüzden çin seddi gibi duvarlar, kaleler yapıyor israil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 abi gemidekiler mevzu aradığı için mi suçlu ya allah aşkına gidip israil konsolosluğu mu bombalıyacaklardı ? SENİN gemine SENİN mekanına istemediğin biri zorla girmeye çalışırsa mevzuyuda çıkartırsın ; burda mevzuyu çıkardığın için sen mi suçlusun yoksa istemediğin halde gemine gelen askerler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mighty_THoR said: iyide arap ve müslüman olan mısır niye filistine ambargo uyguluyor çünkü kralı şeyhi emiri şusu busu alayı satılmış gavat. kendi halkının arasına çıkamayan, altımızdan tahtımızı almasınlar diye israilin bir tarafını yalayan adamlar. arap halkı ne yapsın. demokrasi yok ki kodugumun ülkelerinde. en ufak bir muhalif sese direk çöküyorlar. katar var sanırım bi. orası da emirlik ama emiri modern bir adam olduğundan rahat orası. el jezire de ora televizyonu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Cuce said: said: My Dad served with Turks in Korea, he told me they were nuts a ferocious and fearless group of people....when they walked through the Army base people got out of their way. When it was lights out they would build huge fires and dance around them, and go out at night and use their scimitars on the Koreans. Bottom line according to my late father...Turks are not pussy. yuh bu ne.. asyaya gittik diye hemen shamanizmemi dönmüşüz. şunu okudum ya, artık Türkiye sınırlarını her terkettiğim anda full atar modunda gezicem. Şanımız lekelenmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Buyse said: o yüzden çin seddi gibi duvarlar, kaleler yapıyor israil. O duvarı yapma sebebi yapabiliyor olması yani yapmasını engelleyebilecek kimse yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 said: Bunu ben de söylüyorum zaten, gel gör ki İsrail bile hiçbir provokasyon olmadan sivil öldüremez orada hm.. uluslararası sularda korsan gibi gemiye çıkan adamlardan common sense ummak.. yemiye çıkmadan, adamlarla daha temas olmadan önce milletin üzerine flashbang yollayan adamlarlardan sivilere zarar vermemesini beklemek.. silahlara "RELOAD!" denildiğinde ya da ekran dışına ateş edildiğinde anında mermi değiştirdiğine inanmak.. veya 1'e bastığında plastik mermi, 2ye bastığında gerçek mermi atan silah çektiklerini sanmak.. rocket jumpa inanmak.. ama en çok şuna gülüyorum.. said: İsrail bile hiçbir provokasyon olmadan sivil öldüremez orada yahu israil milletin üzerinden dozerle geçerken falan nerdeydiniz siz.. sokakten geçen okullu çocukları indirirken nerdeydiniz.. cidden neredelerdeydiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 _anijav_ said: abi gemidekiler mevzu aradığı için mi suçlu ya allah aşkına gidip israil konsolosluğu mu bombalıyacaklardı ? SENİN gemine SENİN mekanına istemediğin biri zorla girmeye çalışırsa mevzuyuda çıkartırsın ; burda mevzuyu çıkardığın için sen mi suçlusun yoksa istemediğin halde gemine gelen askerler mi gemideki mevzu arayanlar suçlu değil. onları sakinleştirmesi gereken bülent yıldırım, daha da gaz verip sürdü israil askerlerinin üstüne. abi yöneticilikle militanlık ayrı şeydir. ben o gemide gönüllü olsam ben de israilli sopalamak isterim. ölürsem ben ölürüm ama. bülent yıldırım israilli sopalatınca 9 kişi ölür. yöneticilik yumurta küfesi taşımak demek. o küfeyi taşıyamadı o adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Abi sebepsiz yere insan kesen İsrail askerinin direnç görmeden de kimseyi öldürmeyeceğini zannediyorsan izlediğin videoların yanında çeşitli İsrail operasyonlarına dair videoları da tavsiye ederim. Sokakta geçen çocuğa provakatör buaaa deyip öldüren bir zihniyetin bunu yapamayacağına bilmiyorum nasıl inanıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 dasaaa said: İsrail bile hiçbir provokasyon olmadan sivil öldüremez orada yahu israil milletin üzerinden dozerle geçerken falan nerdeydiniz siz.. sokakten geçen okullu çocukları indirirken nerdeydiniz.. cidden neredelerdeydiniz? gerçi dasaaa söylemiş benden önce sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 israil normal bir ülke değil şunu anlayın artık. adamların dini dahi siz üstünsünüz geri kalanı öldürseniz de olur modunda. herifler zevk için insan öldürebiliyor. siz hala provakasyon falan diyorsunuz. hiç provakasyon olmasa bile 2 3 ölü çıkardı o gemiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Buyse said: ayrıca yaralı israilli askeri teslim etmeye çalışan endonezyalı doktoru da öldürmüşler. 4 kurşun ile. Kaçıncı sefer diyeceğim bilmiyorum da, o ilk kozu adamların eline verdiğinde bitiyor olay. O ilk andan sonrası sadece istatistik oluyor, 9 kişi de ölebilirdi, 90 kişi de. Tartışılanlar da, söylenenler de aynı olacaktı. Savunmalar da, suçlamalar da değişmeyecekti. _anijav_ said: abi gemidekiler mevzu aradığı için mi suçlu ya allah aşkına gidip israil konsolosluğu mu bombalıyacaklardı ? SENİN gemine SENİN mekanına istemediğin biri zorla girmeye çalışırsa mevzuyuda çıkartırsın ; burda mevzuyu çıkardığın için sen mi suçlusun yoksa istemediğin halde gemine gelen askerler mi Yahu sivil yardım götürüyorsan zaten amacın dünya kamuoyu tepkisi yaratmaktır, dikkat çekmektir. Herifler senin gemine çıktığı anda zaten hayal edebileceğinden fazlasını başarmışsın demektir, "BARIŞÇIL AKTİVİST" olarak gidiyorsun oraya hala mevzu çıkarmak diyorsun. Asker mi dolu gemin birader? Mevzu çıkarınca ne geçecek eline? "ATARA ATAR" mıdır mantık, bu kafayla mı yardım götürüyorsun Filistin'e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 acayip farazi konuşuyorsunuz varya. israil şöyle, böyle siz bilmiyorsunuz görmemişsiniz falan. izledik hepsini takip ediyoruz merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 hamas gibi askeri hedefleri değil belediye otobüslerini restoranları yani direk olarak sivilleri öldüren bir örgüte destek verdiği sürece filistinin ağzını açıp birşey söylemeye hakkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Myshkin said: acayip farazi konuşuyorsunuz varya. israil şöyle, böyle siz bilmiyorsunuz görmemişsiniz falan. izledik hepsini takip ediyoruz merak etmeyin. http://www.youtube.com/watch?v=mt5cq-9HUao şunlar normal o zaman. tiynetinize ne diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar