DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 selam. konusu varsa da bulamadım. birine vermiştim flashı, aldım taktım içindeki klasörlerin adında .exe ler oluşturuyor şuan. bunu hangi program temizliyordu ? nod32 var virüs programı olarak, sadece .exe leri bulup silebiliyor. 200-300kb lik bişey wardı tertemiz yapıyodu bi yere yedeklemiştim ama bulamadım help plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 usb disk security diye bi program var, 1mb setupı falan. onu arıyosun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 combolu bişeydi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ibretlik bir paylasim kardesim.. iyi oldu ogrendigim, bana da lazimdi bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 combofix o dediğin. tüm sistemi tarar, temizler vs. benim dediğim sadece usb disk virüslerini temizliyo, arkaplanda ram yemeden usul usul çalışıyo. usb taktığında uyarup temizliyo falan. önce combofixle temizle, sonra usb disk security kur derdin tasan kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 oha combofix naptı öyle adının hakkını verdi tamamiyle :) nod32 yi fln da yardı geçti :) saolasın bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 :) usb disk security de gayet güzel bişey bu arada, antivirüs programları dakkalarca tarayıp bişey bulamayabiliyo, ama o program sadece usb virüslerini aradığı için çot diye çıkartıyo. diğer virüsler için sağlam antivirüs kullanman iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 panda'da temizliyor avira'da. nod32 tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Nod32 nasıl bu kadar prestij sahibioldu bilmiyorum, gerçekten tırt çünkü. Bedava kullanılabilen birçok av programı temizliyor, örneğpin avast tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 combofix aktif savunma sağlamıyo, sadece removal tool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bi tane usb virus programı kur. her türlü emniyetini al. çok lanet bişey şu usb virüsleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ben diek otomatik çalıştırı kapattım arada taratıyorum ozalitçiye fln gidip geldikçe.bir de usb verilmez.. hani ödünç vermelik 2gb lık eskisini elimde tutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Combofix o anlık temizlik yapan bir yazılım. Sürekli aktif halde , realtime koruma sağlamıyor. Ayrıca bilgisayarınızın çökme riskide var ki kendisi de aynı uyarıyı veriyor. Yine de baya işe yarıyor tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Flash Disinfector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Batuhan_BJK said: Flash Disinfector bende bu var işte. başarılı baya. ama sürekli koruma değil bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 birşey sorucam. combofix sony mp3 playerada etki gösterir mi ? Flash discler için ekstradan bi ayar çekmemize gerek yok değil mi ? Flash takılı halde programı çalıştırsak yeter ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 var mı yeni sağlam bi program sürekli arkadan kontrol edecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar