Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

usb flash virüsü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam.
konusu varsa da bulamadım.
birine vermiştim flashı, aldım taktım içindeki klasörlerin adında .exe ler oluşturuyor şuan. bunu hangi program temizliyordu ? nod32 var virüs programı olarak, sadece .exe leri bulup silebiliyor. 200-300kb lik bişey wardı tertemiz yapıyodu bi yere yedeklemiştim ama bulamadım help plx.
Mesaj tarihi:
combofix o dediğin. tüm sistemi tarar, temizler vs. benim dediğim sadece usb disk virüslerini temizliyo, arkaplanda ram yemeden usul usul çalışıyo. usb taktığında uyarup temizliyo falan.

önce combofixle temizle, sonra usb disk security kur derdin tasan kalmasın.
Mesaj tarihi:
:) usb disk security de gayet güzel bişey bu arada, antivirüs programları dakkalarca tarayıp bişey bulamayabiliyo, ama o program sadece usb virüslerini aradığı için çot diye çıkartıyo. diğer virüsler için sağlam antivirüs kullanman iyi olur.
Mesaj tarihi:
Combofix o anlık temizlik yapan bir yazılım. Sürekli aktif halde , realtime koruma sağlamıyor. Ayrıca bilgisayarınızın çökme riskide var ki kendisi de aynı uyarıyı veriyor. Yine de baya işe yarıyor tabiki.
Mesaj tarihi:
birşey sorucam. combofix sony mp3 playerada etki gösterir mi ? Flash discler için ekstradan bi ayar çekmemize gerek yok değil mi ? Flash takılı halde programı çalıştırsak yeter ?
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...