cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Başrolde Lee Van Cleef var...kaçırılmaması tavsiye edilir... duydun mu sam???? :)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ben hiç duymadım o filmi şöle konusundan bi bukle alsak biraz bahsetsen ? ...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 gene bi western 3'lemesine ait bi film,normalde dergide başka bir film gözüküyo o saatte,ama cnbc-e demin bu film var diye söylediler,müzikleri gene çok güzel:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 duydum, sen açmamış olsaydın ben açacaktım gene.. :) sağolasın.. *!dıkşınyaaaaaaaa* liiivankiliiif amcamız gene süper karizma tabii ama oyunculuğunun doruk noktası for a few dollar more olsa gerek..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 şu anda cnbc e de oynuyo kacıran varsa izlesin not:lee hoca yok ki bu film de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 sabata yla zapata'nın bi alakası var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 herifin silahına hasta oldum süpermiş harbiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Hiç beğemedim.[signature][hline]Allah kahr bela! kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Filmin Zapatayla hiç alakası yok. Bana göre ; gelmiş geçmiş, en iyi "Western Kötü Adam" tiplemesi yani Lee Van Cleef oynuyor. Süper filmdir, 60ların sonlarında yapılan filmler bunlar ehe tadından yenmez. İşin güzeli, çok süper bir soundtrack'e sahiptir. "If you wanna be rich, you gotta be a son of a bitch!"[signature][hline]wi$hmaster (7:29 PM) : Guce dengeyi getirecem ben. S e p t i m u S (7:30 PM) : Hea, bende 3 tane havaalanı yaptırcam. wi$hmaster (7:30 PM) : Bizim evin bahcesine de yaptirsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Alexi güzel hortlattın :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 heh dedim ne oluyoruz cnbc-e de çevirmeye mi başladı filmleri tekrardan..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bıktık kardeşim, biraz değişik bişiy yayınlasınlar hep aynı tarz. değişik bişey senede 1 kere yayınlıolar onu da ben kaçırıorum ehueh[signature][hline]stick me with pins peel away my skin pluck out my eyes i can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bu niye sticky ben onu anlamadım :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Eheh. Hakkaten ya kimsenin de dikkatini çekmemiş :lol:... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Harbi ya ne alaka?[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 o kdr guselmı$ ki film sticky i kaldırmamı$lar filmin ustunden 2 ay gecmesıne ragmen eheh[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Sabata,15 mayıs cnbc-e'de saat:20.00 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bıktık kardeşim, biraz değişik bişiy yayınlasınlar hep aynı tarz. değişik bişey senede 1 kere yayınlıolar onu da ben kaçırıorum ehueh[signature][hline]stick me with pins peel away my skin pluck out my eyes i can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bu niye sticky ben onu anlamadım :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Eheh. Hakkaten ya kimsenin de dikkatini çekmemiş :lol:... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Harbi ya ne alaka?[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 o kdr guselmı$ ki film sticky i kaldırmamı$lar filmin ustunden 2 ay gecmesıne ragmen eheh[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar