SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 beyler 0 dan ko ya başlıyorum seneler önce oynamıştım haliyle unuttum her şeyi. öncelikle en iyi pvp klası hangisidir? çok zorlar mı oyun en son koxp falan hile kaynıyodu var mı hala böyle abik kubik şeyler? hangi server ı tercih etmeliyim vs... aklınıza gelen yardımcı bilgileri yazarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 trollemek yasak olm ko'yu. editle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snaqe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 başlama hiç abi, boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 yok hafız ciddiyim ya laptop wow u kaldırmıyor uo desen baydım artık ko da vakit öldürcem temmuza kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 @Snaqe başlıyım mı başlamıyım mı sormuyorum dostum başlıycam da işte oyun içi bilgiler lazım dediğim gibi çok şeyi unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 hala koxp flan var mı lan hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Abi, KO'yu kaldıran makinelerin kaldırabileceği başka iyi oyunlar vardır. Bir araştır istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ko o kadar mı kötü yahu herkes karşı ko ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 çarşı da karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ko mu? canın sağolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Allah basına başka dert vermesin Xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 öm at bana private mi yoksa uskoda mi başlamak istiyosun yardım ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 K@TiL_TR diye çar açıyon en güçlü klas oluyon. kimse yaklaşamıyo sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 tWW Qanka yApARiW hangi serverda koxp olayı daha az hile falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 carnac-west. nedeni de avrupa serveri. çinliler ve türkler proxy kullanmadan giremiyo. e türklerin onla uğraşcak hali yok zaten. çinliler de pk ve exp için kullanmıyo hileyi. temiz sayılır anlican. şu yourfreedom mu neydi o tarz bi programa ihtiyacın olacak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 said: OYUNA EVINT YAPMAK İCİN GİREN GM Yİ CZ TOWN DA K.O.X.P. LER KESİYOR ADAM NE BAM ATIYOR NEDE BİŞİ DİYOR HATTA VE HATTA 4 KERE K.O.X.P LARA KESİLEN GM YE O KADAR KOXP LARI BAMLA DEMEMİZE RAMEN İNGİLİZCE AMA ADAM TINLAMIOR BU NE ANLAMA GELİYOR HERŞEYİN 1 ÖMRÜ VARDIR VE KNİGHT ÖMRÜ BURAYA KADARMIŞ...RESMEN KOXP LER GM Yİ KESE KESE HEM GB KASTILAR HEMDE FOLLOŞ EDDİLER...bi ko forumundan güncel bi nerdrage. bilemiyom artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 hangi forumdan bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ahahahahahhaa sabah sabah iyi oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bam bam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 şu vardı bir de; EĞER HEALERSEN, KINAYT ONLAYNIN EN ÖNEMLİ ÇARIYSAN, SİLKİN, VE KENDİNE GEL!1 ÇÜNKÜ ÇARLARIN HAYATLARI, SENİN ELİNDE!!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ÇARÇARÇARÇARÇAÇRAÇRAÇR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ahahah abi bi de İNGİLİZCE DEMİŞLER BAMLA DİYE!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 http://assets.nydailynews.com/img/2009/07/22/alg_bam_margera.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar