Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X-Men: First Class (2011)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Sinema kültürünüz yok. Çizgiroman dünyasını tanıma kültürünüz yok. Süper kahramanları tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, kahraman çeşitliliğine hazır değilsiniz. Biliyorum diyeniz de tatava. Marvel'in her karakterini biliyorum diyo, ara sokakta bir Civil War okumamıştır mesela. Bilindik spider-man çizgifilmlerini izlemiştir.
Mesaj tarihi:
bu tur filmleri ben genelde effectleri icin izlerim guzel yapiyorlar cunki, birde karizma sahneler vardir genelde hep izleyen kisi kendini onun yerine koyar falan filan.

daha izlemedim filmi o yuzden pek ayrintili yorum yapamaycagim fakat bende sabirsizlikla izlemek istiyorum, finaller biterse tabi :(
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Eh işte fena değil gibi..daha iyisini görmesek tatmin ederdi ama eksik birşeyler vardı filmde..böyle güzel malzemeden daha iyisi çıkabilirdi sanki..aksiyon az,senaryo orta,oyunculuklar orta,bi de yeni mutantlara pek alışamadım..kızda kelebek kanadı var ama agzından alevtopu atıyo ne alaka :)ilk ve son 15 dakikası güzeldi filmin ama gerisi hikayeydi bence :/ bunun yerine x2 yi bir daha izleyin derim
Mesaj tarihi:
Flameoffear said:

3. filmde de Magneto ile X, Phoenix i okula almaya gittiklerinde keldi ve tekerlekli sandalyedeydi X.

orda beraber almaya gitmiyorlar ki? Benim bildiğim ikisi de ayrı geliyor oraya, onun için kapışıyor? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Mesaj tarihi:
wolwerine filmi wolwerine karakterinin en iyi sergilendiği film bence ; hafızasını kaybettikten sonra kişiliği değiliyor , eskisine göre daha uysal , takım halinde çalışmaya meyilli ve ''kahramanımsı'' oluyor.Öncesinde halbuki gece rüyalarında savaşlarda öldürdüğü adamları görürdü daha karanlık yalnızdı.
Mesaj tarihi:
hocam ben volverini izledim pek beğenmemiştim.

şimdi first classı izledim hoşuma gitti.

hikaye bütünlüğü açısından nasıl gidiyo bu filmler şimdi x2 mi izliycem yoksa last stand mi izliycem nedir olay?
  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
şimdi izleyebildim anca.çok hoşuma gitti nedense.nedense diyorum da ''oha şu şu yüzdenmiş, bu bundanmış'' kısımları yüzünden çok sevdim.gönül daha çok mutant görmek isterdi.

kiss my ass
  • Yeni Oluştur...