Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Sinema kültürünüz yok. Çizgiroman dünyasını tanıma kültürünüz yok. Süper kahramanları tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, kahraman çeşitliliğine hazır değilsiniz. Biliyorum diyeniz de tatava. Marvel'in her karakterini biliyorum diyo, ara sokakta bir Civil War okumamıştır mesela. Bilindik spider-man çizgifilmlerini izlemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 AAAAAKİKİKİ asşdlfk ya şunu her yere uyarlamayın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 bu tur filmleri ben genelde effectleri icin izlerim guzel yapiyorlar cunki, birde karizma sahneler vardir genelde hep izleyen kisi kendini onun yerine koyar falan filan. daha izlemedim filmi o yuzden pek ayrintili yorum yapamaycagim fakat bende sabirsizlikla izlemek istiyorum, finaller biterse tabi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 hatalı double post. über fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Biraz önce Origins Wolverine i tekrar izledim filmide profesör X çocukları ayakta karşılıyor, yaşlı ve kel haliyle.. çelişmiş bu filmle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Zaten X3 ile Wolverine'i yok sayıyoruz demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 beklediğimden katkat daha iyi bir filmdi. şu şekilde çeksinler canımın içini yisinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Eh işte fena değil gibi..daha iyisini görmesek tatmin ederdi ama eksik birşeyler vardı filmde..böyle güzel malzemeden daha iyisi çıkabilirdi sanki..aksiyon az,senaryo orta,oyunculuklar orta,bi de yeni mutantlara pek alışamadım..kızda kelebek kanadı var ama agzından alevtopu atıyo ne alaka :)ilk ve son 15 dakikası güzeldi filmin ama gerisi hikayeydi bence :/ bunun yerine x2 yi bir daha izleyin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 dün gece gittim çok başarılıydı herşey güzeldi filmde x ile magneto nun wolverine le sahnesi çok başarılıydı özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooRoo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi o değil de wolverine in filmi first class tan önce olmalı çünkü xavier sonunda yürüyo ama kel nası iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 first class dan önce değimi zaten digiturkde izlemiştim kaç ay önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 DooRoo said: abi o değil de wolverine in filmi first class tan önce olmalı çünkü xavier sonunda yürüyo ama kel nası iş bu Wolverine in filmi dikkate almayın dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 wolvarine filmi tamamen fanboi işi. öyle arada parayı abartı kazanalım modu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 begendim bunu, 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 3. filmde de Magneto ile X, Phoenix i okula almaya gittiklerinde keldi ve tekerlekli sandalyedeydi X. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 dun izledim daha güzel film ya, beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Flameoffear said: 3. filmde de Magneto ile X, Phoenix i okula almaya gittiklerinde keldi ve tekerlekli sandalyedeydi X. orda beraber almaya gitmiyorlar ki? Benim bildiğim ikisi de ayrı geliyor oraya, onun için kapışıyor? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 2. seferde kapışmıyorlarmıydı. Ben öyle hatırlıyorum. Phoenix çocukken gittikleri kısımdan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 wolwerine filmi wolwerine karakterinin en iyi sergilendiği film bence ; hafızasını kaybettikten sonra kişiliği değiliyor , eskisine göre daha uysal , takım halinde çalışmaya meyilli ve ''kahramanımsı'' oluyor.Öncesinde halbuki gece rüyalarında savaşlarda öldürdüğü adamları görürdü daha karanlık yalnızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 hocam ben volverini izledim pek beğenmemiştim. şimdi first classı izledim hoşuma gitti. hikaye bütünlüğü açısından nasıl gidiyo bu filmler şimdi x2 mi izliycem yoksa last stand mi izliycem nedir olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bu yeni bir seri başlangıçı bildiğim kadarıyla , önceki filmlerle alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooRoo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 bence wolverine-first class-x-men-x2-last stand diye gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Ben begendim, serinin diger abuk filmlerine gore gayet iyi olmus. Zaten lore unu filan bildigimde yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 şimdi izleyebildim anca.çok hoşuma gitti nedense.nedense diyorum da ''oha şu şu yüzdenmiş, bu bundanmış'' kısımları yüzünden çok sevdim.gönül daha çok mutant görmek isterdi. kiss my ass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar