Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ABD - Türkiye

Kaspar

Öne çıkan mesajlar

hala ezik ezik 2-2 mi muhabbeti mi yapıyorsunuz cidden? hani bursasporlu olsa yapanların yarısı birşey demicem ama kendi takımının sıralamasına bakmayıp da bu kadar zaman sonra hala 2-2 mi? geyiği yapmak eziklik ötesi.

ama biliyorum ki ezikliğiniz kolayca geçmez. gene devam ediceksiniz
Sosyal ağlarda paylaş

rage degil. aslına bakarsan baya sakinim. cok umrumda degil yani fb sampiyonluk kacırmıs veya baska futbolla ilgili birşey. fanatik degilim.

fakat bu cidden eziklikten başka birşey değil. ilk bu geyikleri dönmeye başladığında çok komikti. bir çok orjinal şey de çıktı piyasaya. fakat alakasız konuda komik olup, laf sokma çabası ile bazı şeyler sakız ediliyorsa bu eziklikten başka birşey değildir.

başka orjinal, başarılı birşey gelsin gene gülelim.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

hala ezik ezik 2-2 mi muhabbeti mi yapıyorsunuz cidden? hani bursasporlu olsa yapanların yarısı birşey demicem ama kendi takımının sıralamasına bakmayıp da bu kadar zaman sonra hala 2-2 mi? geyiği yapmak eziklik ötesi.

ama biliyorum ki ezikliğiniz kolayca geçmez. gene devam ediceksiniz

kıyamams.
Sosyal ağlarda paylaş

Konn said:

dostum konu fenerin kaybetmesi diil, durumdaki rezillik. 2-2 diye bagıran adam komik, bunun fenerbahçeyle alakalı olması seni germiş olsa gerek.

arkadaşım. gene soyluyorum. beni gerdiği filan yok. futbolla ilgili şeyler germez beni. ister fb ister turkiye olsun. sadece izlerim o kadar. şampiyonluk kaçmış veya kupa kaçmış, tüh derim o kadar.

ama ister fb ile ilgili olsun ister gs ile veya başka takımla. veya spor dışında olsun. alakasız komik olma çabaları yüzünden bazılarının, ilk başta komik olan şeyler sakız gibi uzatılıp komikliğini veya orjinalliğini yitiriyor.

soylediğim çok basit bir şey. bunu anlamayan yetolara zaten sözüm yok. fakat paticikte bu kadar yetersiz insan olduğuna inanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

komik orjinal olana söylenmez. komik hayatın normal akışı içerisinde oluşan kırılmalardan oluşur. örneğin yürüyen bir adamın aniden düşmesi komik karşılanmaktadır*.

Bu durumda da şampiyon olması beklenirken olamayan takım 1. komik, Şampiyon olamadığının açıklanması yerine şampiyon ilan edilmesi 2. komik, gol olmamasına rağmen sevinen taraftar ve spikerin 2-2 diyerek bağırmaları 3. komiktir.

* BERGSON, Henri,gülme, Ayrıntı Yayınları, 2006, Istanbul.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...