Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 galip olan adamlar defansta top çeviren biziz. işe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 hala ezik ezik 2-2 mi muhabbeti mi yapıyorsunuz cidden? hani bursasporlu olsa yapanların yarısı birşey demicem ama kendi takımının sıralamasına bakmayıp da bu kadar zaman sonra hala 2-2 mi? geyiği yapmak eziklik ötesi. ama biliyorum ki ezikliğiniz kolayca geçmez. gene devam ediceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Gol haberi vardır, skor yetiyodur aa ezik demiş kıyamams :( neyse gereksiz dağılmasın konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ahahah şu rage e girmeniz dengeleri gösteriyor sayın barbu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 mehmet topal rakibin arkasına saklanıyo 2 adam baskı yapıyo,top çıkaramıyoruz,herkes topu ayağına bekliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ah ulan atıyoduk az kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 adamlar 2 devre arasında en az 10 level atlamışlar 15 dk da nasıl organizasyonlar bunlar yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 2-1miş neyse o bi yana, ama hakikaten kötü oynadık şu 2. yarıyı. bi yandan normal, adamlar 10 güne dünya kupası oynayacak, formda kalan onlar olacak doğal olarak, ama bu kadar düşmemiz iyi olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 rage degil. aslına bakarsan baya sakinim. cok umrumda degil yani fb sampiyonluk kacırmıs veya baska futbolla ilgili birşey. fanatik degilim. fakat bu cidden eziklikten başka birşey değil. ilk bu geyikleri dönmeye başladığında çok komikti. bir çok orjinal şey de çıktı piyasaya. fakat alakasız konuda komik olup, laf sokma çabası ile bazı şeyler sakız ediliyorsa bu eziklikten başka birşey değildir. başka orjinal, başarılı birşey gelsin gene gülelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 fener yenisini yapana kadar en komiği bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 büyük ortadoğu planı bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 @aquila: ahahaha word. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 barbu said: hala ezik ezik 2-2 mi muhabbeti mi yapıyorsunuz cidden? hani bursasporlu olsa yapanların yarısı birşey demicem ama kendi takımının sıralamasına bakmayıp da bu kadar zaman sonra hala 2-2 mi? geyiği yapmak eziklik ötesi. ama biliyorum ki ezikliğiniz kolayca geçmez. gene devam ediceksiniz kıyamams. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ikinci yarı iyi toparlandık, bulduğumuz iki golle kazanmayı bildik. işallah dğnya kupasında da iyi işler yapıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 dostum konu fenerin kaybetmesi diil, durumdaki rezillik. 2-2 diye bagıran adam komik, bunun fenerbahçeyle alakalı olması seni germiş olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 mesajları yarım aklınızla yorumlamayın. orada sadece senin yazdıgın mesaja bir şey demedim. zaten sadece sen veya bir kaç kişi tarafından yazılsa hala orjinalliğini korurdu. bir daha bakarsan yazdığıma anlarsın sanırım. çok zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 qq moar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 pensilvanyadan gol haberi gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konn said: dostum konu fenerin kaybetmesi diil, durumdaki rezillik. 2-2 diye bagıran adam komik, bunun fenerbahçeyle alakalı olması seni germiş olsa gerek. arkadaşım. gene soyluyorum. beni gerdiği filan yok. futbolla ilgili şeyler germez beni. ister fb ister turkiye olsun. sadece izlerim o kadar. şampiyonluk kaçmış veya kupa kaçmış, tüh derim o kadar. ama ister fb ile ilgili olsun ister gs ile veya başka takımla. veya spor dışında olsun. alakasız komik olma çabaları yüzünden bazılarının, ilk başta komik olan şeyler sakız gibi uzatılıp komikliğini veya orjinalliğini yitiriyor. soylediğim çok basit bir şey. bunu anlamayan yetolara zaten sözüm yok. fakat paticikte bu kadar yetersiz insan olduğuna inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 mesela akila ve estel gibi gereksiz komiklik yapma cabası icinde olmayın. orjinal birşey olsun veya laf yerine otursun hepimiz gülelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ulan 2. yarı ne oldu öyle ya öööf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 gergin olmasan bu kadar ugrasmazsın simdi barbu. bıragh bu numaraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 komik orjinal olana söylenmez. komik hayatın normal akışı içerisinde oluşan kırılmalardan oluşur. örneğin yürüyen bir adamın aniden düşmesi komik karşılanmaktadır*. Bu durumda da şampiyon olması beklenirken olamayan takım 1. komik, Şampiyon olamadığının açıklanması yerine şampiyon ilan edilmesi 2. komik, gol olmamasına rağmen sevinen taraftar ve spikerin 2-2 diyerek bağırmaları 3. komiktir. * BERGSON, Henri,gülme, Ayrıntı Yayınları, 2006, Istanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 barbu said: komikliğini veya orjinalliğini yitiriyor. cidden yetersizsin sanırım. edit: bold tagi icine aldım gerekli kısmı ki anlayabil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Ben böyle bir defans görmedim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar