Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Countdown diye bir skill var pyro'da attıkdan 6sn sonra dmg vuruyor. En güzel tarafıda bazen attıgımı unutuyorum tam 100 hp falan kalıyor "ufff bidaha fireball salla şimdi" derken şat diye oturttu mu dünyanın en mutlu adamı oluyorum
Mesaj tarihi:
hah süper. peki madem kullanıyosun, off-topic soru; genel olarak hiç sorun yaşıyo musun? bu adobe premiere+after effects cs5 kurmam için 64 bit istiyor illaki, kurmak zorundayım o yüzden. hem iş, hem oyun açısından hiçbi sorun yaşamak istemiyorum. 32 bit gayet temiz çalışıyodu umarım 64 de öyledir.
Mesaj tarihi:
hic sorun yoki oyundan bir kere bile dusmedim, akicilik 5-10 kare/sn'ye dustugu oldu, ekranda onlarca adam, hic sorun yok. Oyunda grafik ayarlari, cozunurluk degisip durdum, client cok kaliteli kodlanmis, en ufak sorun cikarmadi.

2GB RAM'in varsa kurma 64 biti, en az 4GB oneririm RIFT ve benzeri oyunlar icin. Su an bende 6GB var (DDR2-800, makine oyle hayvan bisey deil).
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

hah süper. peki madem kullanıyosun, off-topic soru; genel olarak hiç sorun yaşıyo musun? bu adobe premiere+after effects cs5 kurmam için 64 bit istiyor illaki, kurmak zorundayım o yüzden. hem iş, hem oyun açısından hiçbi sorun yaşamak istemiyorum. 32 bit gayet temiz çalışıyodu umarım 64 de öyledir.

Oha sen hala 32bit demisin. Ayıp ayıp!

Muhabbet bi yana Win7 64bit gayet stabil merak etme.
Mesaj tarihi:
şahsım tarafımdan beta sonu class değerlendirmesi :)

Mage :
PvE group/raid : chloro
PvE leveling : elementalist / archon
PvP ızdırapyus : dominator

Rogue :
PvE group/raid : bard
PvE leveling : assassian
PvP : marksman - bard - assassian -sabouter hepsi yok ediyor

Cleric :
PvE group/raid : cabal (aoe dmg) veya sentinel (healer)
PvE leveling : shaman veya druid.. hepsi çok iyi aslında healingler dışında
PvP : justicar

Warrior :
PvE group / raid : reaver / paladin (tank) veya paragon (dps)
PvE leveling : champion
PvP : riftblade / paladin

lvl 20-25'e kadar denedim hepsini, bana en çok zevk verenler bunlar oldu
Mesaj tarihi:
Bu arada druid bilesimini sevemedim bi turlu, lvl10'da biraktim, ranger/marksman denedim, PvE'de de guzel PvP'de de. Tank buildlerine bakamadim ama. Sonucta butun siniflar oldukca iyi sanirim, pyormancer benzeri ozellikler mesela saboteur'da da var sanki, timebomb filan koyup adami belli bi sure sonra patlatmak fikri cok hos :) Ister area dmg git, ister tek target git, ranged/melee range, hemen hemen her tur ihtiyaca gore sekillendirebiliyosun soul bilesimlerini, akillica yapmis adamlar
Mesaj tarihi:
Druid'in son skill'eri pvp icin super. Dps'i diger class'lara gore nasil olur bilemem. Ama cleric acinca pvp'de herkes Heal'lamani bekliyor. Random grup'lara zaten 1-2 cleric dusuyor onlarda ben dps'im diyince olmuyor.
Mesaj tarihi:
Dominator zaten dps spec değil. Tamamen CC. Şahsen dps olarak pvp yapmak istiyorsanız -benim- seçimim mage olmazdı. Cleric (cabalist) veya herhangi bir rogue, hatta riftblade/void knight bence daha iyi bir seçenek. Hepsinde deli gibi survival var tatmin edici dps'in yanında.

Tamamen kişiden kişiye değişen kavramlar. Dominator tamamen PvP'nin gidişatını değiştiren bir karakter, solo olarak dışarda oynamak mümkün değil ama PvP'de WF'lerde her şeyi değiştiriyor. Bilmiyorum pre-madelere denk geldiyseniz fark etmişsinizdir 3 tane healer, 2 tane tank olduğu zaman kimse ölmüyor. İşte dominator o olayı direk değiştiriyor.

1 healer'a instant 15 sn cc. 2. healer'a 60% chance to silence 3 secs every heal cast. tank'a 30% healing red. artı, hepsinden güzel ranged olarak seçtiğiniz targetın etrafındaki HERKESE silence.. Ki full chargela 6-7 saniye silence edebiliyor.

Baktınız hurra geliyolar, casterlar 99% toplu duruyor olduğu için, healerlardan biri seçip target aoe silence i veriyorsunuz 7 saniye, millet ne olduğunu anlayıp da uzaklaşana kadar ne tank kalıyor, ne dps.

Scoreboard'da hiçbir "şekli" olmayan bir karakter, ama bana kalırsa bütün dengeleri bozup, kazanılmasını veya kaybedilmesine tek başına sebep de olabilen bir karakter.

ayrıca dip not: "farklı" karakterler benim daha hoşuma gidiyor :), şimdi pyromancer diyoruz, ben 3 yıl fire mage oynamış adamım bana hiçbir zevk vermiyor, veya assassian diyelim 2 yıl rogue oynamış adamım bana hiçbir zevk vermiyor. yani yeni bir oyuna başlamanın verdiği "yenilik" heycanını yaşatmıyor, çünkü bu karakterlerde yeni hiçbir şey eklenmemiş. önceden oynadığımız oyunlardaki AYNI skiller, AYNI talentlar.
Mesaj tarihi:
Önceki betada rogue sınıfını 30 level a çektim.GAyet akıcı ve güzel oynanışı.Ancak yakın plan çalışan soullarda pvp de baygınlık gördüm.Hele assasinler direk ölüyor.O yüzden rogue gidecek arkadaşlar ranger,marksman veya saboteur gidin.Hem inanılmaz dps hem uzaktan etliye sütlüye karışmadan dağıtıyorsunuz.

Bunun dışında bu betada warrior açtım henüz level 20, ancak champion+beastmaster cidden harika bir kombo.Pvp side fena değil ama cidden arkadan ufakta olsa heal bekleyen bir sınıf.

15 level kadar da cleric denedim.Shamanın dps i cidden çok sevindirici.Cleric diyince hep heal atacak diye düşünüyorsunuz ama en healer soulu bile(sentinel) akıl almaz instant cast hasar büyülerine sahip, heleki warden ile birleştirdiğinizde yenilmez oluyorsunuz.
Mesaj tarihi:
bu arada endgame cidden zorlu olacak..acayip kordinasyon istiyor gibi. =) güzeeel

ama şunu soyleyim arkadaşlar adam gibi bir LFG paneli olmadığı için bu tarz endgame i görmek için ciddi bir guild oluşumu şart.

Casual solo player son levelda pvp den başka birşey göremez diye öngörüyorum.
Mesaj tarihi:
Ayrıca bir başka tartışma gördüm video nun ardından.PvP serverlarda açık alan raid riftinde biz bossla ugrasırken düşmanlar gelip bize saldırırsa ne yapıcaz diye soruyorlar.

Çok güzel bi açıklama gelmiş.İşte bu yüzden paralı askerler tutacaksınız(oyuncu :) raide başlamdan önce yarısını bitince yarısını ödeyecek şekilde.

Aslında profesyonel hizmet veren bir Raid Koruma Ekibi şeklinde bir guild de kurulabilir =)
Mesaj tarihi:
bu adamlar çok garip 24 ü perşembeye geliyor hafta ortası head start neden yapıyorlar acaba?

madem başlatacaksın ya hafta başı, ya haftasonu başlat işte.teyteyy. full clienti de hala yayınlamadılar neyseki hızlı çekiyor patchleri tek tesellim o.
  • Yeni Oluştur...