dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Seni çok istiyorum da, amerika bizi hep ayırıyor.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bu sefer ayiramadi, istedigim yerde oynayabiliyorum.
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Oyun inanılmaz kasıyor makineyi. Zotac gforce gtx460 ekran kartı var. Deadspace 2 gibi kasıntı grafikli bir oyunda full grafiklerde fanın sesi bile duyulmuyor ama Rift te uçak gibi çalışıyo makine. Tempurature Monitor indirdim ekran kartı 95 derecelere kadar ısınıyor. Aynı durumu yaşayan varmı ?
tinu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 öff regents cove diye bi yer var 2 quest var mob bulamıorum yarım saattır kufur edecem artık
barbu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 abi cok lag var. okul yuzunden ama sinir oldum. animasyonlara bakcam bakılmıyor bile.
Fusion Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Oyunu yükledim ve girdim saat 20:00 gibi açıldı serverlar, oyuna girdikten sonra karşımdaki npc'den quest aldım sonra etrafa bakınırken bir anda dondu oyun.(tamda karaktere zoom yapmıştım ve üzerine shader efekti geldiğinde olmuştu sanırım pixel shader 3.0 veya 4.0'dı çok fazla bir parlaklıktı, daha iki dakika falan olmuştu gireli) Reset attım ve ana kartın logosu bozuk çıktı, sonra win'e girerkenki o yazılar karman çorman oldu birbirine karışmış anlaşılmaz yazılardı ve windowsa girdi dikey olarak mavi çizgiler çıktı ekran kartı driverı zaten en güncel olanıydı. ekran kartı tam olarak yanmasada büyük hasar gördü anladığım kadarıyla. Kartım 8800gt zotac AMP edition bildiğiniz gibi zotac amp'ler fabrika çıkışı o/c'li kartlar. ısınma problemi vardı. Ama hiçbir oyunda problem yaşamadım en yeni olarak test drive unlimited 2 ve two worlds 2 oynuyodum yüksek çözünürlükte bile bir problem yaşamıyodum çok akıcıydı ve her iki oyundanda yüksek fps alıyodum. garantiside yok kartın :( allah belasını versin yeni ekran kartı masrafı çıktı.
Fusion Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Argoel; :( sendede ısınma varmış çok dikkatli ol. bu yazıyı başka bir foruma yazdım ve senin yazınıda alıntıladım. resmen yaktı ekran kartımı oyun ya.
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Oyun tam ekran kartı katili. Çözümü olan varmı, hangi ayarları kısalım ne yapalım ? Hayır işin komiği oyun önceki betalarda böyle değildi.Düzelteceklerine kötüye gitti performans ayarları oyunun.
tinu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 hay sıcayım bole işe mobların basında bınbesyuz kısı var bızım tum spell cast ediyor ben bı moba vurana kadar herıfler ındırıyor bıle 1 saaatır aynı yerde mob kesecez
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 herhangi bir ısınma lag vb yaşamadım 3 betadır 2+ yıllık makinada, gayet iyi :D talentler felan değişmiş güzel olmuş baya, neyseki ss almıştım hangi büyüyü hangi slota koydum bileyim diye, daha dk 1 rift 1500 oldu benim serverda, girer girmez riftleri kapadık bi sürü ehuhe açılan yeni bölgeleri vb dolanıyorum çogzel olm
barbu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ekran kartı konusunda bende de ısınma veya performans sıkıntısı çekmedim. hd4870. fakat ilk karakter seçip oyuna girdiğimiz kısımda, karakterlerin ilk çıkışı böyle pixel pixel oluyor resmen. kumlu gibi. 1snlik bişi ama gene de sinir bişi. acaba bende mi sadece öyle diye merak etmiyor da değilim. oyun içi bir sorun yok ama. ultrada oynuyorum 1920x1080 cozunurluk, 35 fps filan. tek sorunum dehşet yüksek ms. o da benim okulun boktan neti yüzündendir kesin. umarım düzelir. yoksa yalan oyun :/
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bendede sorun yok kuzen, driver güncel mi? ultra'yı biraz abarttım, 35-70 arası çalıştırıyor. chloromancer çok yavaş ilerliyor, iç kanama geçircem. warlock, necro, chloromancer 3'lümesi fazla geldi. 3 instant, 2 cast time'lı dot - kısa süreliler hep, rotation bitene kadar dotlar geçmiş oluyor, araya nuke koyamıyorsunuz ki 20% int bonusu gelsin, heal gelsin. ilerde açılacak gibi bakalım.. bilmemnespire'dayım, gaia isminde dwarf female açtım karakter (tam bir patates haha)
Soris Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Ben fransız serverında açtım medium diye ping filanda iyiydi oyun çok sistem kaynağı tüketiyor her sınıfa baktım bence şu an en güzeli rogue. Ranger kısmı güzel onunda kıyak yani druidi level 10 yaptım bıraktım güzel değil. Oyuna çok yenilik gelmesi gerek. Wowun kopyası gibi olmuş. Online oyun oynıcak olsam wow yerine bunu oynayabilirdim ama level 10 yaparken bile sıkıldım sanırım ben oyunlardan sıkılmışım :D
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bi önceki betaya oranla performans artışı var. ayrıca sesleri de düzeltmişler, müzik bi gidiyodu bi aniden geliyodu, büyü efektleri duyulmuyodu falan. güzel oluyor güzel.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ulan noluyo anlamiyorum ki, bi rift aciliyo, yok bi yerde bisey oldu diye birisi bagiriyo, quest accepted diyo durup dururken, sonra koyu akin akin adamlar basiyo. vuruyorum sazimin teline, cekiyorum yayimi, sonra caliyorum zurnami.
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Önceki betaya göre görseller ve sesler ciddi anlamda düzeltilmiş.DAha performanslı bir oyun oynadım.
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bende hiçbir sorun olmadı şimdiye kadar tek canımı sıkan alt enter yapınca seslerin devam etmesi :)
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 eveeet beyler bayanlar, trabzandan kayanlar.. bir kac sorum var.. vakit ayirip yanitlarsaniz, inanilmaz memnun olurum.. saygilar.. 1. Casual oyuncu icin nasil bir oyun ozellikle pvp yapabilir hale gelmek ve yapmak zormu? 2. Lvl kasmak zormu peki top lvl 50 dimi? 3. sizce pve servermi pvp mi secilmeli, niye? Minigame ler varmi? Hangi tip serverlar daha dolu? 4. Gank e cok musaitmi oyun? Sizi usandiranlar oldumu. 5. Solo takiliniomu? Illa grup mu istior gorevler.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 WARdaki public quest gibi olaylar var, yok rift acildi canavarlar cikti diyo, onlari kesiyosun rifti sealliyosun, yok koyu bastilar diyo, akin akin gelen canavarlari kesiyosun, gene WAR senaryosu gibi seyler var anladigim kadariyla, lvl 10da basliyo, hani sey vardi artifacti tutuyosun, ama sende kaldikca dmg veriyo, aynisi var. questler solo, pvp gormedim daha senaryo disinda.
Öne çıkan mesajlar