Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 120 sayfa çokmuş, nedir bu oyunun özelliği beyler?
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 adlerden arınmış oynayan birisinden duymak istedim
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Suark said: 120 sayfa çokmuş, nedir bu oyunun özelliği beyler? gameplay olarak wow, grafikleri fazla güzel, oyunda world üzerinde rastgele riftler açılıyor, oyuncular bunları kapatmakla mükellef, kapatmazlarsa invasionlar başlıyor, oyuncular invasionları durdurmazlarsa şehirler, outpostlar kullanılamaz hale geliyor. yani anlayacağın oyuncular bi bakıma riftleri kapatmaları gerekiyor. bu da 7/24 aksiyon oluşturuyor oyunda. güzel yani kısacası ben beğendim. beğenmeyenler var tabi "wow klonu bu, tutunamaz" falan diye.
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 hıı fikir güzelmiş, peki riftleri açmak isteyen fanatik bi guild kurabilir miyim? kapatmaya çalışanları dövsem
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 dreagloth said: Bak hemen senin mesajının üstünde yazıyor, farklı sayfa da değil yani, hemen senin mesajın üstü. Tamam sakin (= yorgun argın bi heyecanla yazmıştım mesajı postlara bakmadan. Tşkler
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Suark said: hıı fikir güzelmiş, peki riftleri açmak isteyen fanatik bi guild kurabilir miyim? kapatmaya çalışanları dövsem10x Enteresan :D yok abi öyle bir şey yani karşı factionun alanında dolanman lazım sürekli onu yapabilmen için ki o da zor yani :D sonuçta o riftlere 10 larca kişi akın ediyor dayanamazsınız.kaldı ki kendi mapinizde de riftler açılıp duruyor sürekli :D ama orjinal bir hayal yani :D
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Sürekli değil ama, arada bir sağlam raid toplanıp yapılabilir.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 valla riftlerde çok sağlam kalabalık toplanıyor. belki end-game'e gelip starter zonelarda rift kapamaya çalışanları ganklemek gibi fantaziler yapılabilir ama bilemedim hahah
TM Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 level 50 riftler 8 aşamadan oluşuyor, süre içinde tamamladıkça. O yüzden çok sıkıcı gelir low level riftler.
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 bana da gelmiş öylesine kaydolmuştum hiç bir bilgim yok bu oyunla ilgili :) güzelmiş galba:P
Norak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 oyun güzel, indirin peçleyin bekleyin ayın 15'ini :)
bemre Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 en son yapılan değişiklik pvp'cileri bayağı sevindirdi riftlerin bölgedeyi ele geçirip geri alana kadar npclerin gelmediği durumu artık karşı taraf oyuncuları da yapabilecek. yani karşı faction bölgesindeki warden taşını ele geçiren taraf bir nevi bölgeyi kontrol altına almış olacak, npc ler falan gidecek, quest yapmak isteyenler defansa kalkacak. world pvp için büyük atılım oldu.. pvp serverlar için geçerli tabi bu
narsor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Selam millet, oyunun aciklamalarina baktim da World PvP tarzinda bisey goremedim. Yani battleground ya da PvE yapanlari gankleme tarzinda degil de, ne biliyim, dunya haritasinda bir takim kaleleri ele gecirme, stratejik noktalri ele gecirip bi takim ekstralar elde etme tarzi bisey gormedim. Var mi boyle bir olay RIFT'te? En azindan WAR'da oldugu kadariyla?
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Var daha iyisi varda neden konu açtın dreag gebertecek şimdi seni! Konuya yazsaydın ya abi
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Aynen, keşke yeni konusunu açmasaydın gereksiz yere.
narsor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 aaa imdat, korkutmayin beni. Dreaglord aci bana!
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 narsor said: aaa imdat, korkutmayin beni. Dreaglord aci bana! Ahanda adınıda yanlış yazdın şimdi bittin sen olm!?!?! Üst mesajdan alıntı yapılmıyor biliyoruz sevgili dreagloth. Senin ismisini yanlış yazdı ya ondan alıntı yaptım kanıt falan fistan meseleleri..
narsor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 lan? bittim direk. kasli olan kanuni'ydi di mi, cok korkmasam mi ne
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Bu saboteur videosundaki burst damage gayet güzel fakat oynanış bakımından acaba keyif verecekmi ileride merak içerisindeyim. Adamın üzerinde sürekli stack biriktirmek bir yerden sonra bezdirir oynayan kişiyi gibime geliyor.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 rift çok tutuldu hemen bir bölüm açılsın insanlar sürekli topic açabilsin.
Öne çıkan mesajlar