Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan şu oyunu belki hiç oynamıcam ama saçma yorumlar görünce dayanamıyorum. sanki insanlar zorluyor sizi oynayın diye gibisinden konuşuyorsunuz. siz beğenmemiş olabilirsiniz. dorudur. ama başkaları wowdan kopya bu oyun heleloy diye oynamasın demeniz saçma.
Mesaj tarihi:
ben 10 kere yazdım adam tekrar ediyosun diyor.Rifti yapanlar zaten wowdan farklı bişi sunuyoruz demiyolar belki world pvp patlamazsa o da.Evet belki 2 ay bile değil 1 ay oynayıp bırakıcaz kimse rifti savunmuyo bu konuda ama yorumlar komik yani skill ismi bile aynı.Evet aynı ee?şimdi wow oynayan adam "ulan skill ismi bile aynı yok ya wowa devam edeyim "derse gelmesin oynamasın oyunda batsın zaten

Ha diyosunki neden wowdan bu oyuna geçeyim ikiside aynı wow daha iyi..O da senin mmo oynama mantıgına bağlı"ulan birazda su oyunu oynayayım değişik adamlar felan" diye
Mesaj tarihi:
Bilemeyiz diye bişey yok tutmayacak çünkü.

Skill isimleri aynıyla skill isimleri bile aynı arasındaki 7 farkı bulduğun zaman tekrar tartışırız tatlım bu konuyu.
Mesaj tarihi:
aahah wow fan boyları gelmiş gene. pvp özürlü bu adamlar world pvp warfront etc... adına ne derseniz işte.grup halinde yapılan pvp olayında bi bok yiyemedikleri için ilk önce ragequite yaparlar.oyunun worldchatinden wow kopyası, wow rulaz hede höhdüleri.worldchatte bunlara .... çekildikten sonra hızlarını alamayıp official forumlarda ağlanır.sonra akşam wowa girer bu bünyeler.İki raide girilir.2 mob kesince egoları tatmin olur zaten bu bünyelerin.Bi önceki geceden kalma kuyruk acısıyla içinden sayıklar "o oyun tutmıcak olum. görüceksiniz.. böhööö:(" içten içe bi hırs filan. zaten warfront olsun orvr olsun direk belli oluyo kimn nerden geldiği. Şu wowdan gelmiş diosun bu warhammerden bu daocdan filan asdf.
Oyun tutmazsa daha iyi işte.Çünkü wow fanboylarıyla world pvp çekilmez.
Mesaj tarihi:
interperez said:

aahah wow fan boyları gelmiş gene. pvp özürlü bu adamlar world pvp warfront etc... adına ne derseniz işte.grup halinde yapılan pvp olayında bi bok yiyemedikleri için ilk önce ragequite yaparlar.oyunun worldchatinden wow kopyası, wow rulaz hede höhdüleri.worldchatte bunlara .... çekildikten sonra hızlarını alamayıp official forumlarda ağlanır.sonra akşam wowa girer bu bünyeler.İki raide girilir.2 mob kesince egoları tatmin olur zaten bu bünyelerin.Bi önceki geceden kalma kuyruk acısıyla içinden sayıklar "o oyun tutmıcak olum. görüceksiniz.. böhööö:(" içten içe bi hırs filan. zaten warfront olsun orvr olsun direk belli oluyo kimn nerden geldiği. Şu wowdan gelmiş diosun bu warhammerden bu daocdan filan asdf.
Oyun tutmazsa daha iyi işte.Çünkü wow fanboylarıyla world pvp çekilmez.

aa oyunu sahiplenen birisi daha gelmiş ya
ne kadar zevkli.
adam bildiğin rage e giriş şunları yazarken yazık.
maaşın nasıl peki ?
Mesaj tarihi:
evet suanki wow riftin betasindan iyi

amma sacmalamislar yahu durun bi oyun ciksin wow unda betasini oynadim riftinde rift 2 kat fazla eglendim. Benim kriterim bu
Mesaj tarihi:
uzun yıllar sonra ilk kez bir oyunun betasına 2.8 milyon kişi girince wow fanboyları panikledi

fanylerden ricam wow global chatte rift fail filan yazında interperezin dediği gibi sizin oralardan gelmesinler yok bişey değil warfontda takımın içine ediliyor ondan diyorum
  • Yeni Oluştur...