mumi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Su oyunda pug grupla instace yapmak ne zor yaw. DD nin son bossunu bi türlü kesemedik. 4-5 kere farklı gruplarla girdim ama olmadı. 2 cleric, 1 tank, 2 dps. Olmadı. 2 tank 1 cleric 2 dps olmadı. Boss 23 lvl. Grup ortalamaları 25 lvl idi. Varmı öldüren? Taktik söylesin bi zahmet. Bu arada sırf Ranger / bard gitmek, Ranger/bard/marksman gitmekten daha iyi gibi geldi bana. Dps de fark yok, üstüne bide support skillerin oluyo.
trathias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 range dps için en iyisi sabotager sanırım çok abartı bi burst damagei var. bi anda %70 indirebiliyosun karşındakinin hpsini
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 level 20'e kadar 1 tane justicar kastım ve pvp'de diğerlerine gerçekten acıdım. 5 kişi kesemiyor, ki o 5 kişinin arasında healer yoksa hepsini tek tek kesebiliyorum. nerf şart. 12 oyuna girdim, kaybetmedik 1 kere bile. sıkıldım çıktım hehe.
Seru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 wow oynayan adama neler vadediyor bu oyun? level 15 yaptım bir karakteri, rift portal'lardan başka böyle farklı bir aksiyon göremedim. insan değişik birşey istiyor yahu. daha herhangi bir dungeon'a veya battleground'a girmedim.
Oski Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 world pvp sunacak diye umuyoruz. aksi halde doğru diyosun, class sistemi, rift falan groundbreaking yenilikler değil sonuçta.
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 warfront galiba bg'lerin adları. level 10'dan sonra girebiliyosun, cross sphere olayı var yine, queueler çok kısa. ama honor ödülleri 25'e kadar alınmıyor. dungeon 17'de var, bende girmedim bilemiyorum. ruhsuz kastım bende, bütün rift itemlarını topladım 2h blue, epic pants ve blue chest. gına geldi ama çok fena sonunda, aynı şeyi 100'lerce kere yaptık.
Sage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Oyun diğer mmoların(özellikle wowdan) bütün iyi yanlarını almış. Farklı speclerle ve 4 role ile 20 kişilik raidler güzel olacağa benziyor. Warrior açısından bakarsak savaşa göre rift(yüksek armor) veya para ağırlıklı(düşük armor) pve buildleri olacak gibi. Ama bu kadar speci pvpde dengelemek baya uzun zaman alacağa benziyor. Oyun şimdilik güzel gözükse de endgamede neler suncağı önemli. Bir de level 20ye kadar quest sıkıntısı çekmedim de 21-22 arası 3 quest verdi onları bitirince de level24lük questler verdi umarım aiondaki grindle karşılaşmayız ilerdeki levellarda :)
Harir Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Karşı tarafın bölgelerine nasıl gidicez peki?
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Arkadaşlar 50 defa falan söyledik sanırım, oyun hiç bir yenilik vaad etmiyor, yeni bir şey beklemeyin, şimdiye kadar olduğu ve bundan sonra olacağı gibi(belki bliz next-gen hariç) hep aynı şeyler.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 o zaman hiç bölüm mölüm açmayın abi rifte nasılsa 1-2 aya yine yalan olacak :P
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 yeni bölüm açmaya şimdilik ihtiyaç olacağını ben de sanmıyorum.
Oski Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 yeni bişey vaad etmio gibi gelebilir de rift konsepti kullanılabilirse warhammer'ın yapamadığı world pvp oyuna çok manyak yedirilebilir. yani vaadedilip yapılamamış bişey yapılabilir. o da yenilik olur eheh. ha bu betada umudum biraz azaldı sanki. lvl 35 e geldim scarwood reach de kötü bir mekan. haritanın yarısındayım hala gerçi ama du bakalım.
nevarya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Oski said: lvl 35 e geldim scarwood reach de tarrak gibi bir mekan. haritanın yarısındayım hala gerçi ama du bakalım. Bende yeni lvl 21 oldum :D Ve gariptirki yeni haritayı bend epek sevmedim.Kullanışlı değil hiç harita oyunun akıcılınığı yağmalıyor gibi geldi. Pvp sine hala akıl erdirebilmiş dğeilim... Ve Npc ler çok dağınık şehirlerde.Biri bi yerde biri bi yerde.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 2`de açıktı. Gece rift lerden invasion yağdı, raid grubuyla önümüzde captain npc ordan oraya koşturduk, zevkliydi.
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 şu oyuna dungeon finder koysalar bomba olurmuş
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 mob kamplarının designlerı çok iyi, hemen hepsinde sağından solundan girebileceğimiz açıklar bi yol bi kayalar bi bişi var ille bodos ön kapıdan girmek zorunda değiliz, bide etrafta bi sürü mağara vb var girilecek. bu riftlerden gelen planar şeysi birike birike lvl 50 ye kadar bayaa olur gibi, 500+ tane olmuş bende, 2-3 tanede mor/yeşil olanlardan, son levelda harcamak lazım hepsini elite mobların nameplate sembolu değişse iyi olur öle dikenli dikenli çok dandik f2p oyundan fırlamış gibi.
jonq Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 dreagloth said: 2`de açıktı. Gece rift lerden invasion yağdı, raid grubuyla önümüzde captain npc ordan oraya koşturduk, zevkliydi. saat 3 gibi 45dk lığına kapattılar. Ufak bir patch çıkaracaklarmış felan filan yazdı sistem mesaj. O yağan RIFTlerden sonra kapandı zaten :) Baya iyi idi yalnız şu takıldı kafama. Çok sık RIFT yada invansion oluyor acaba beta diyemi. Release olunca da bu eventler bu kadar sık olacak mı.
sardius Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Kanuni said: clericlerin op oldugu soyleniyor forumlarda falan. zaten heali olana dps verirsen op olur :) aynen öyle op ler resmen. 3 kişi indiremiyoruz warfrontta clericleri. lvl 20-29 warfrontlarda birz moralim bozuldu assassin ile ilgili olarak. zayıf kalıyor gibi geldi bana. casterları kesmek bile cok zorlaştı ve cok cabuk ölüyorum. 960 vurdu hayvanın biri bana ama kimdi anlayamadım. zaten 1700 hp var direk yarı. sonuc pure melee assassin tiras bence cc ye karsı hic bir şeyiniz yok bu sebeble adam kesmek de cok zorlaşıyor. riftstalker almak mecburi gibi eger melee olacaksanız.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Evet rogue lar biraz zayıf kalıyor gibi şu anda, bir buff gelir illaki. @jonq Beta diye böyledir muhtemelen, normalde invansion rift leri belirli süre kapatamayınca başlıyor.
sardius Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ama suda var 3 cesit sınıf denedim en rahat ve hızlı level kasma rogue da:) yinede rogue acarım sanırım releasede. solo kasması kolay baya
TM Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 sardius said: Kanuni said: clericlerin op oldugu soyleniyor forumlarda falan. zaten heali olana dps verirsen op olur :) aynen öyle op ler resmen. 3 kişi indiremiyoruz warfrontta clericleri. lvl 20-29 warfrontlarda birz moralim bozuldu assassin ile ilgili olarak. zayıf kalıyor gibi geldi bana. casterları kesmek bile cok zorlaştı ve cok cabuk ölüyorum. 960 vurdu hayvanın biri bana ama kimdi anlayamadım. zaten 1700 hp var direk yarı. sonuc pure melee assassin tiras bence cc ye karsı hic bir şeyiniz yok bu sebeble adam kesmek de cok zorlaşıyor. riftstalker almak mecburi gibi eger melee olacaksanız. clericler pek OP değil hatta alpha'da dpslerin artması konusunda bir çok isyan var. Level 20 dps ile 29 level cleric e saldırıyorsanız başka.
sardius Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 lvl 28 rog ile lvl 22 clerice saldırdık...ayrıca sen dps den bahsediyorsun ben healdan. demek istedigim 3 adamın dps ini heal ile karsılıyor ama dps yapamıyodur onu bilemem. oldu bide dps yapsın zaten terminator gibi dolansınlar artık:)
Öne çıkan mesajlar