Pluton Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 O değilde RIFT olayı güzel olmuş şahsen bizzat ben beğendim
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Oyun çok zevkli olmuş , dün akşam bladedancer açmıştım bayağa güzeldi ama bugun stormcaller kastım.Resmen class'a aşık oldum , oynayışı çok güzel birde 2. soul olarak elemantalist aldım. Pet tanklıo ben vuruyorum :D
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Karakter animasyonları özellikle savaşırken gayet güzel vurduğunuzu kesinlikle hissettiyor size oyun. Fakat genel olarak bazı ırkların koşma animasyonları berbat diyebilirim. Açın bir cüce kendiniz görün, kına gecesinde elinde mumla turlayan teyzeler gibi koşuyor. Oyunun grafikleri, karakter çizimleri çok başarılı her öldürdüğüm yaratığı inceledim ve hepsi çok hoşuma gitti. Dünyanın en karizmatik domuzu bu oyunda diyebilirim, şahane yapmışlar.
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 oyunun en iyi yanı bir dakika bile insanı yalnız bırakmıyor hep bi ekşın.
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Yalnız her classta bi pet var, komedi.
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Bardla resmen DAoC günlerime geri döndüm, ah ahh özlemişim.
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 oyun kolay sanki biraz ya 3 hafta oynasan cap i zorlarsın gibi geliyo bana.
HaciSerdar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 abiler oyuna giriyorum character screende ve oyunda bütün interface var ama karakter ve ortam görünmüyor. Directx falanda yükledim. server listesi falanda görünüyor ama arkaplandaki hiç birşey görünmüyor. oyuna girince de chat action barlar falan hep var ama oyunun kendisi yok :D
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 şifreni vs yazdıktan sonra launcher alt tarafında "restore" diye bir düğme var ona bas oyun onarsın kendini eğer bozuk bir dosya varsa.
HaciSerdar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 daha çok ekran kartı driver falan birşeyle alakalı olabilir diye düşündüm bi uygulayayım
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 alt tabde karaktere birisi vurursa rift tabi yanıp sönüyor sdfs.
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 oyun çok şukela olmuş level 12 oldum =) Max level kaç bilen var mı?
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 iyi az kaldı o zaman 50 olur beta sürecinde end game'i görürüm ben, dreagloth nerdesin sen yok yazdım seni Şimdi az biraz srularım var. Bu PvP serverlar ile PvE serverların farkı nedir ki? Daha hızlı level olayı falan mı? Birde ben bir pre-orderlı olarak sıra beklemek istemiyorum :(
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Pvp serverda open world pvp var yani dışarıda lvl kasarken sana karşı faction dan biri gelip dalabiliyor. Pve de dalamıyorlar. İşin rp kısmıda Roleplay, herkez karakterin rolüne bürünüp karakterin gerçekte davranacağı gibi konuşup hareket ediyor ama kimse bunu yapmıyor yada yapanı ben görmedim :D
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Niye girerler ki o zaman Pve 'ye amaç ne ciddi ciddi beyinsiz npcleri kesmekten zevk alan adamlar var mı?
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Ben neredeyim, işteyim, birde bilgisayarımın ekranı vatanda =)
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Pluton said: Niye girerler ki o zaman Pve 'ye amaç ne ciddi ciddi beyinsiz npcleri kesmekten zevk alan adamlar var mı? evet var :) bende misal pvp yi anlamiyorum pek, osuruktan karsimda ne oldugu belirsiz elemanlarin oyun zevkimin icine etmesi hosuma gitmiyor ornegin, kendini bir bok sanan 13 yasindaki cocugun elinde oyuncak olmak istemiyorum, ya da keyfim yerinde ilerlerken basima 10 tane gereksiz salagin toplanip gank fest deneyimlerinde ortada olmak istemiyorum, veyahut aynen o ne udugu belirsiz npc den biraz hallice tiplerin beni kamplamasinida sevmiyorum, bu pvp yapan dingillerin sevimsiz tukurme iseme osurma gibi emotelarinida sevmiyorum. sevilecek yanini bilmiyorum ayrica beceremiyorum ve ustune ustluk sevmiyorumda kafam rahat oyun keyfime bakiyor pvp istersem flagi aciyorum acan varsa dalasiyoruz herkes birbirine en azindan flag sayesinde daha saygili. nedir yani pvp serverden farki simdi sadece gozu donmus seviyesiz tiplerden kendimi uzak tutuyorum bir nevi hastaliga karsi prezarfatif pve :) eheh
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 En azından PvE severler Kanuni gibi PvE realm seçsin. PvP realmde oynayıp da ganklenince forumla ağlamaya koşmasınlar. :p
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 pvp seven gitsin mahallede kavga etsin! adamlar pve server koymus iste herkes kendini bilsin gitsin sevdigi serverde oynasin. single ile cok farki var ama mmopve nin. sonucta gene arkadaslarinlasin, toparlanirsin raid vs yaparsin ne oldu wow world pvp ? ya da bana tek bir oyun soyleyin pvp de gittiginiz tutundugunuz sevdiginiz, pvp pve nin sonrasinda gelir bu tum dunya mmolarinda boyledir, turk halki olarak pvp ye bir duskunlugumuz var orasini biliyorum ama sizin aksinize dunyanin cogunda pve onceliklidir. bunun aksini ispat eden oyun daha yok. olanlar ya kapatildi ya da durumlari ortada. her oyun oncesinde konusursunuz burada pvp severler ama nedense hic bir pvp oyununu ya sevmediniz ya sonrasinda pve sine gectiniz ya da umrunuzda olmadi oyunlar. sizlerin dusundugu sekilde pvp oyunu yok gecmiste bir kac tane cikti kapandi bir iki tane de var ortada ama nedense kimse gidip oynammiyor. ayrica pve serverde pvp yok diye bir sey yok ki ? ac pvp flagini dolas ortada varsa dotu yiyen gelsin dalsin diye en azindan ne oldugun belli olur ama pvp de oylemi , herkes pvp ye acik.. battle groundlar ayni zaten. everquest oynadim superdir. gelmeyin ustume :)
samaella Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Kanuni pvp sevmez stv de lvl 30 ları ganklar elinde balıkla sadasjnddssfsd
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 yuh be bu nasil yalandir, ciplak olarak bir elimde but diger elimde kokmus balikla thrall kesmisligim vardir ama. videosu bilem var :)
Öne çıkan mesajlar