Asgard Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 wow dan baydım ya yine bunu bekliyorum ama 2 ayı var.dc universe online ile zaman geçirecem bakalım 2 ay geçsede alsak:) wow sarmıyo benim gibi casual adam için bir süre sonra tıkandı raid yok bişi yok tabi hehe
interperez Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 abi ben betadayım şu an. warhammerdan cotg elemanlarıyla takılıyoruz öyle.derken server down oldu ahah. ama preorder yap gel direk.
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 water type riftler çok güzel görünüyor ya
onaykartal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ah kayıt olabilsem siteye :) createAccount_unknown diye bi hata aliyorum nedense
onaykartal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 yahu kayıt olurken hata aliniyor ama genede verification maili geliyor tıklıyorsun tekrar hata aliyorsun bi türlü cözemedim forumlara bakıyorum aynı hatayı alanlarda var cözenlerde var anlamadım. daha siteye kayıt olamiyorsun bide faq yapmışlar bunun için dalgamı geçiyorlar insanlarla lol. sıktı 2dkda nefret ettim
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 23 sayfadır trion ile sorun yaşayan tek insansın.
onaykartal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 yok 2.yim bi tane daha gördüm cvp verilmemiş :) serverlar offline olduğu içinmiş sanırım o sorun neyse bekliyelim pre-order için.
onaykartal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 @Kanuni sabah karşı 6 ile 9 arasi offline idi, ancak şimdi kayıt oldum pre order yaptım.sorun yok gibi. şimdi dl linki bekliyorum sanırım :)
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 8 den beri oyundaydim ben neyse hallettiysen sorun yok.
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 oyunu preorderladık diyelim önceki sayfalarda 2-3 gün beta sürüyo diyolar bundada bölemi yani 2 günlük beta için 2 ay onceden almayayım diyorum yoksa oyun cıkana kadar mı?
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Evet betalar phase şekilinde, 4.sü bitecek pzts, ama bir süre sonra illaki uzun süreli cb, sonra stress test vs. gelir.
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 preorder yapıp cıkana kadar betasında oynarım diye düşünmüştüm ama böle 1 hafta acıp diger hafta kapamaları işleri değiştirdi :(
onaykartal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 açıkcası söylemek gerekirse patide herhangi bir yeni çıkan veya çıkmak üzere olan oyunu oynayan kişiler o oyun hakkındaki yorumları gayet korkutucu oluyor... nedense riftte gayet yapıcı yorumlar görüyorum, ilk kez karşılaşıyorum desem doğru olur. bu yüzden düşünmeden incilemeden preorder yaptım şimdi classlara bakıyorum ve çıkmasını bekliyorum :)
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 oyundaki tek eksik eksik sayilir ise eger dunyayi tanimiyoruz
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 abi az evvel event tarzı bişey oldu, farklı farklı yerlerde riftler açıldı, içinden epic monsterlar falan geldi. invasion oldu baya, böyle mapte görünüyor hatta saldırı birlikleri üstümüze doğru geliyor falan, millet onları öldürüp riftlere ulaşıp kapatmaya çalıştı, yarım saat falan sürdü, bildiğin tüylerim diken diken oldu lan gaza falan geldim. bi riftin başında 50 kişi toplanmış gelen epic monsterları öldürmeye çalışıyorlar, raid partyler kuruldu hemen, ben haritanın bi noktasındayım, başka noktasında başka bi rift açılmış, oradakiler o riftten çıkanları öldürürken benim quest logum update oluyor biri daha öldürüldü, bi rift daha kapandı falan diye, oha dedim ya. ilk levellarından keyif aldığım mmo olmamıştı daha önce abi. kanım baya ısındı bu oyuna.
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 işte warhammerdaki zone savaşlarındaki gibi o atmosfer, aklıma ilk gelen o oldu mesela
trathias Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Xenocide said: abi az evvel event tarzı bişey oldu, farklı farklı yerlerde riftler açıldı, içinden epic monsterlar falan geldi. invasion oldu baya ahah o neydi oyle ya bu arada riftblade imba
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 riftbladein dmgı düşük kalıyor sanki ya. nightblade denemek istiyorum bir ara, ama 3 soulu da seçtikten sonra onları değiştirebiliyor muyuz bilmiyorum tekrardan aynı questleri yapmak da zor geldi.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 galiba 3 souldan sonra diğer soulları da alabiliyoruz. class trainer'da yeni slot almak gibi bi seçenek vardı 50 golda mı ne satıyor. sanırsam hepsini alabiliyoruz ama ayrı ayrı kasmak zorundayız gibi bi durum var emin olamadım ondan.
interperez Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Guardian tarafında sanctumun etrafında questler var mesela. O questlerden birini alıyosun. Seçmek istediğin 4.soul neyse işte. Sana rift görevi veriyo. Bi tane rifte gdip tamamlamanı istiyo. Sonra 4.soulu alabiliosun öylelikle.
Öne çıkan mesajlar