Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 oturup hl2 oynasam mı. ekran kartım yanmıştı başladığımda daha da oturup oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Oyna, episode larıda oyna zaten artık saveleri Steam kendi kaydediyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Ben aynen bunu yaptım, episode one'ın ortasındayım hatta sınavlar bitince devam edeceğim. Gayet de oynanıyor öyle çok eski gelmiyor görüntüler ki oyun baya iyi, hani return to castle wolfenstein da oynuyorum eski püskü grafikleriyle hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 saati yok abi, istiyosan oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 halen fo2, jagged alliance, planescape torment, sanitarium, grim fandango oynanıyorsa hl2 neden oynanmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ben halen duke nukem 3d oynuyorum, hl2 de oynuyorum, neden oynanmasın. fakefactory'nin modunu yükle demek isterdim ama berbat bişi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 cok guzel isimli bir topic, ve kapatılmayan ozel topic lerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 draedan said: cok guzel isimli bir topic, ve kapatılmayan ozel topic lerden biri. ne demek istediğini tam anlamadım ama, silphatosun suçu. zaten "bu saatten sonra hl2 oynanır mı" diyerek hata eden bir kişinin topiği anında kapatılmalıydı. ayıp. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 hl2 başlığına eklemeyeyim dedim artık bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 wolfenstein 2 den fazla kere oynadıgım tek oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bak sana tavsiye! synergy diye steam üzerinden download edilebilecek hl 2 modu war ep1 ep 2 dahil internet üzerinden oyunu kur portlarını ac sen devam et illa biri gelir yanına 2-3 veya 6 kisi oynar ilerlersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 hl1 bile oynanıyorsa oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 oha oynanmaz mı? sonra da heyecanla ep3 beklemeye başlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar