Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TT sevsek mi :)

Seperate

Öne çıkan mesajlar

said:
Absolut, 08 Ağustos 2004 15:31 tarihinde demiş ki:
Senelerdir o TT bizi internete bağladı. Yani ne desek haklıyız ama gene de senelerdir internetimizi ona borçluyuz. :)

valla o verdiğim adresteki dosyayı açınca duyacağınız sesler beni senelerce bir yere bağlayamayan TT'nin sesi, olsun nasıl olsa öyle veya böyle yine de bizi bir yerlere yine TT bağladı diye avunacaksak daha çoook avunacak şeyimiz var, dua edelim %100 enflasyonlara, daha beteri de var dünyada dememiz gerekirdi bu şekilde düşünsek[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 08 Ağustos 2004 16:13 tarihinde demiş ki:
14-15 derken bi anda 17 gorunce heyecanlanıyoruz vay 17 oldu abi , bi patlamış mısır kapıp geliyorum
..

auahauhaua..

TTNet ne sevicem ya.
en ucuz dial-up'ı o veriyor.
diğerleri onun fiyatından + kar ekliyerek vermek zorunda kaldığından,
çoğu küçük firma kapandı.
Anca superonline gibi firmalar ayakta kaldı..

Mesela eskiden 50-60 dial-up firması olurdu, şimdi 10 tane felan..

Hatta dünyanın hiçbiryerinde 64k Kablo internet yoktur.
Cable diyince 1024 anlarlar.
gel bizde 64k internet veriyorlar..[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ya zaten bizim unide arklarla ev geyigimizdir
arkadasaın odya gidiyorum ekranı izliyo böle kös kös
ekrana baktım kazaa açık 20 tane download var hızlar 1kb 0.5kb fln diye
napıyon olm downloadlarımı izliyon dedim
cevap: hee napim olm yapcak bişi yk bakıyom bende duran varsa tekrar baslatıyom bazen 15 e fln cıkıyo süper oluyo

sonra ark benim odaya geliyo, napıyon film mi izliyon
ben: yok lan dc++ la kazaayı açtım da networkde 20kb gösteriyo toplam onu izliyodum

ark: ne olm sen 20 sen ben max 3 kb la cekiyorum lan , kapat lan programı denk gitmemiz lzm

ehe

abi düştügümüz hallere bak evde 3 kişiydik 256 adsl :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...