Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 şu an gerçekleşiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 hay ulan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ahahah eksi patlamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 inci sözlükte konu hakkında yapılan bir yorum küfürlü +18 ama komik lan :D hunharca bi sikiş var çocukları bilgisayardan uzak tutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 daha onceden açıldı diye kendi konunu populer tutmak için boyle işlere girişme lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 o zaman açılmıştıyı usulüne göre söyle , linki de koy birader!!!111CcC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 olmaz adamınbiri koymalı linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=19187578 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ss or Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 http://www.habersahifesi.com/guncel/38732/anadolu_ajansi_hacklendi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AltF4 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 arkadaşlar uplamak istemezdim ama ilgili başlık bulamadım Arkadaşlar aranızda illa ki sözlüklere yazanlar var. Belki inci sözlük üyeleri vardır. Bu üşengeç sözlük yeni kuruldu. İncisözlüğün her nesilinden kopan insanların kurduğu bir sözlük. İnci'deki gibi geyik var ama @2 öpmüş, adam haklı beyler vsvsvs entrylerle sayfalarca dolu değil başlıklar. en önemlisi liseli ergen yok, yazar alımında oldukça hassas davranıcaklarına söz veriyorlar. güzel olansa şu ekşiyle incinin arasında güzel bi denge kurmaya çalışıyorlar bu başarılırsa gelecekleri parlak görünüyor. ilgileniosanız merak ettiyseniz şurada asl? bölümü var: http://usengecsozluk.sozlukspot.com/w/%20%20%20%20usengecsozluk-ile-ilgili-s%C4%B1k-sorulan-sorular/ sözlüğe girmek içinse: http://usengecsozluk.sozlukspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ilgilenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 hep küfür var sözlükte anlamadım bişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 eksi sozlugun o kadar cok klonu kurulduki uludag ve itu disindaki herkes patladi, zaten gidip uludag yada itude entry bile okumam cunku ekside yazilanlarin birer kopyasi zaten. inci 10 yildik kimsenin aklina gelmeyen bisi yapti aldi sozluk denen formati chat ortami olarak kullandi, bayada basarili oldu, bu dakikadan sonra acilacak olan her sozluk (buna inciden kopup giden yazarlarda dahil) malesef basit birer klonu olmaktan oteye gidemeyecektir. eksidende zamaninda cok adam kopmus gidip kendi sozluklerini acmislar ama hicbirisinde is yok yani, actiklari basliklar 3 hafta oncesinden ekside fln acilmis oluyor. simdi siz ciddi entry girelim derseniz, eksi yapmis zaten, yok chat gibi kullanalim dersen inci yapmis. ben girdim baktim fenaya benzemiyor, ama dedigim gibi bu iki tarzdan siyrilip 3. bir tarz olursa neden olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 sözlükler çok mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ekşide sapıttı başlıklar feci kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 inci disko kralına bile çıktı ha dfsgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 cccc inci s.. ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar