Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

inci sözlük invades ekşi sözlük


Öne çıkan mesajlar

  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
arkadaşlar uplamak istemezdim ama ilgili başlık bulamadım

Arkadaşlar aranızda illa ki sözlüklere yazanlar var. Belki inci sözlük üyeleri vardır. Bu üşengeç sözlük yeni kuruldu. İncisözlüğün her nesilinden kopan insanların kurduğu bir sözlük. İnci'deki gibi geyik var ama @2 öpmüş, adam haklı beyler vsvsvs entrylerle sayfalarca dolu değil başlıklar. en önemlisi liseli ergen yok, yazar alımında oldukça hassas davranıcaklarına söz veriyorlar. güzel olansa şu ekşiyle incinin arasında güzel bi denge kurmaya çalışıyorlar bu başarılırsa gelecekleri parlak görünüyor.

ilgileniosanız merak ettiyseniz şurada asl? bölümü var:
http://usengecsozluk.sozlukspot.com/w/%20%20%20%20usengecsozluk-ile-ilgili-s%C4%B1k-sorulan-sorular/

sözlüğe girmek içinse: http://usengecsozluk.sozlukspot.com
Mesaj tarihi:
eksi sozlugun o kadar cok klonu kurulduki uludag ve itu disindaki herkes patladi, zaten gidip uludag yada itude entry bile okumam cunku ekside yazilanlarin birer kopyasi zaten.

inci 10 yildik kimsenin aklina gelmeyen bisi yapti aldi sozluk denen formati chat ortami olarak kullandi, bayada basarili oldu, bu dakikadan sonra acilacak olan her sozluk (buna inciden kopup giden yazarlarda dahil) malesef basit birer klonu olmaktan oteye gidemeyecektir.

eksidende zamaninda cok adam kopmus gidip kendi sozluklerini acmislar ama hicbirisinde is yok yani, actiklari basliklar 3 hafta oncesinden ekside fln acilmis oluyor.

simdi siz ciddi entry girelim derseniz, eksi yapmis zaten,
yok chat gibi kullanalim dersen inci yapmis.

ben girdim baktim fenaya benzemiyor, ama dedigim gibi bu iki tarzdan siyrilip 3. bir tarz olursa neden olmasin.
×
×
  • Yeni Oluştur...