Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Uzun zamandır bende uçaktan başka birşey kullanmazdım. Otobüslerin wc olmaması, uzun boylu olmam, yolculukların zulüm derecede uzun olması fln beni hep uçakla seyahate itti. İlk defa sevgiliyle otobüs yolculuğuna kalkışıcam. E onla kalkışınca yemek içmek fln olması gerekir. Çişi çabuk gelen bi adamım ayıptır söylemesi. Ondan dolayı wc li bir araba seçiyim dedim. Kamilde bu hizmeti görmedim varsa bilmiyorum ama dedim varan yada ulusoy iyidir hem geniştir fln koltuklar diye düşündüm. Yani yolculukta en önemli şey benim için koltuk genişliği sonra da wc olup olmaması. Ulusoya bir kere bindiğimi hatırlıyorum böyle 2 koltuk arasında kafa ayırıcı gibi bişey vardı diğer tarafa kaymasın uyurken diye mesela o arabanın koltukları acaip dardı yani anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ulusoy iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 HolyRaider said: varmayan Pfff bunun için gelmiştim bende "varmaz" diyeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Varanin coook buyuk kazigini yemisimdir zamaninda. Kullanmayin kullandirtmayin bence. Rezilliklerinin ustune cakallik yapmaya calisan tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 nerden nereye gidiyorsun o önemli. Varan ve Ulusoy'un karadeniz e giden arabaları süper. Ulusoy mesela adana ya iğrenç bir otobüsle gidiyor. İstanbul-İzmir arası varan çok iyi. Genel olarak anadolu çok iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 varan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Varan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 harbi varan lan yılların firması niye bu kadar bokladınızki ne zamandır kullanmadım gerçi ulusoyu belkide daha ileri gitmiştir adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ulusoyun o her koltukta tv olanlarını seç o koltuklar çok rahat hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Varan da elit kesimle yolculuk yapmak daha iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Gangren said: Metro'yu da önerdiler bana. amannn sakınnnnn rezalet, söylim.rezalet tesisleri olsun, terminali olsun rezalet. Hostesler bile rezalet. Ahırda gidiyosun. Kamik koç iyidir, zaten artık hepsinde starliner 2 var. ( gerçi starliner 1 bütün otobüslere basar orası ayrı, 2 çok sıradan ). Ha bide bulabiliosan, gerçek travegoyla gitmeni tavsiye ederim, ama o 303'e kasa giydirilmiş otobüsler piyasadakilerin çoğu :S o süzülen rahatlığı hissedemiosun. Kamil Koç'tan ötesi yok, çok ciddiyim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 adamlar bi kıyak çekse otobüslerine önceden bi bakma şansım olsa bi otursam fln çok güzel olucak ha. Bu arada ulusoya karar kıldım çünkü kamilin rahat hat seferi yok seçime katabileceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 abi konu dışı, kişisel de algılama lütfen ama otobüste sevgiliyle böyle ev ortamı gibi yiyip için muhabbet eden gazete dergi okuyan gülüşen sevişen tipler çok itici oluyor. Hani öyle değilsinizdir de belirtiyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Ulusoyun koltuklarında , benim gibi daha terminalden cıkmadan uyuyabilen bir adamı bile uyutmamak icin özel bir nane koymuslardı sanırım.6 saat baykuş gibi yolu izledim,hiç tavsiye etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Suark said: Gangren said: Metro'yu da önerdiler bana. amannn sakınnnnn rezalet, söylim.rezalet tesisleri olsun, terminali olsun rezalet. Hostesler bile rezalet. Ahırda gidiyosun. Hostes ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Rasmon said: abi konu dışı, kişisel de algılama lütfen ama otobüste sevgiliyle böyle ev ortamı gibi yiyip için muhabbet eden gazete dergi okuyan gülüşen sevişen tipler çok itici oluyor. Hani öyle değilsinizdir de belirtiyim dedim. Otobüs içinde değil durduğu yerlerde yenir yemek. Yolculukta gazete de okunmaz insanın midesi bulanır . Sevişilmez zaten öyle hevesleri çoktan geçtik. Gülmek arada gülünür napalım olcak o kadar sdfsdfsd :D:D. Ama bende sevmem dediğin şeyleri haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 oh rahatladım, iyi yolculuklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 sinad said: nerden nereye gidiyorsun o önemli. Varan ve Ulusoy'un karadeniz e giden arabaları süper. Ulusoy mesela adana ya iğrenç bir otobüsle gidiyor. İstanbul-İzmir arası varan çok iyi. Genel olarak anadolu çok iyi ama. İstanbul/Ankara>>Karadeniz geleceksen gece 12 gibi kalkan Ulusoylar royal class Varanlarda hizmet olarak belki daha iyidir ama tek otobüsle Samsundan Trabzona kadar servis veriyorlar oda kaliteyi düşürüyor. Ulusoy öyle değil Samsun'a ayrı Trabzon/Rize'ye ayrı otobüs veriyor. Bursa/Eskişehir >>Karadeniz ise Varan Ulusoyu döver. İzmir/Antalya vs.>> Karadeniz ise Allah yardımcın olsun istediği konforu sağlasın her türlü pertsin yolculuk sonrası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ulusoy'un otobüsçülük ayağı zaten 2 parçaydı. kendileri baya büyük bi sülale. trabzon ve istanbul sermayesi ayrıydı. trabzon arabaları ve servisleri dandikti zaten. samsundan sonrasına onlar bakıyordu eskiden. şimdi hepsi trabzon tarafına geçti. biliyorsunuz ulusoy diye bir firma bizim bildiğimiz anlamda kalmadı. varı yoğu satıp ayrıldılar. 2 senedir binmedim otobüse ama tahminim kalitesi düşmüştür ulusoy'un epeyce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 varan 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 valla en son ulusoyun royal classlarıya bodruma gitmiştim.kapı nın oldugu yere oturunca ayak uzatma konusunda rahat oluyor hatta dönerkende ona binmiştim piyanisti ve kanguru jack mi ne o filmleri izlemiştim.radyo falan derken uyuosun geliosun ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Orta kapının arkasındaki koltuklarla masalar arasındaki fark rahat edicek kadar varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Tabii ki Ulusoy. Ama dönüşte nerden döneceğine bağlı olarak cevap Varan olarak değişebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 yeni adana ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar