zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 çirkin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 çok tatlı çok şirin bişi bu ya, canım benim. ne dese yakışıyor pelin patu'ma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bunun elizabeth muhabbetini izleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Alışkanlık olmuş Pelin Batu görünce cahil demek. Arada bir göz atın programa, o yakıştırılan entel olmaya uğraşan cahil kız olmadığını görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 neyi yanlış söylüyo ben anlamadım, ayrıca bardakçı da interneti öğrendiğinde ilk pezevenk googlelamış, tarihini öğrenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 HolyRaider said: auhfehufae nefret ediyorum şu kızdan ya eskiden güzel kızları çıkarırlardı milletin beklentisi düşmüş. şimdi zayıf olması yetio sanırım +1 açık e ile konuşanlara darbe ile e kapatma işlemi yapılır.. müracaat için son iki gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Pezewank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 yerim ya ne kadar tatlı. EVLEN BENIMLE PELIN BATU PEZEVEENG STAYLA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 PEZEEEEEEEEEEEEEV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 kapalı e nası oluyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 abi cok tatli diyo pezevenk diye hatun azini optugum ya bide bole hep yeni uyanmis gibi bi havasi var ya bole sanki ben uyanmisim onu izliyomusum da oda yeni uyaniyo bole magmur gozlerle bana bakiyor sevismeli gecen bir gecenin ardindan ole gozleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 TheRiverBelow said: kapalı e nası oluyo lan. abi iki kelime soletiyo ya muhendis bilmemne diye ordaki e ler gibi sey gibi deil yane bu dota kavgasindaki adamin bagirdigi gibi PAZEVEEEEEEENNNNK PEZEVENKKKK diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ID HIT IT ANYWAY GUISE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 BonePART said: abi iki kelime soletiyo ya muhendis bilmemne diye ordaki e ler gibi sey gibi deil yane bu dota kavgasindaki adamin bagirdigi gibi PAZEVEEEEEEENNNNK PEZEVENKKKK diyeevde kendi kendime pezevenk, pezevenk diye tekrarlayarak farkı anlamaya çalışırken ev arkadaşlarımda beni görüp anlam vermeye çalıştı. rezil oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 dertli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 videoyu izlediğinizde aradaki farkı yakalayamıyor musunuz? niye evde peezeveeenk diyorsun ki.. bunu oku BENZEN bunu oku BENZİN eğer normal bir diksiyonun varsa aradaki farkı görüceksin.. yok görmüyorsan BENZEN derken kullandığın e ile ENGİN de.. kulağa tırmalayıcı geliyor. eğitim sistemimiz felaket olduğundan ve dilin kuralları dahi öğretilemeden bir sürü mal mezun edildiğinden diksiyona sıra bile gelmiyor. samsunlular bol bol açık e kullanıyorlar bu arada swh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 PezeVEANNkK Yukarda provayı benle de yapabiliriz Pelinciğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 hastear, piezevenk osman. Hababam sınıfından, bulun vidyosunu, iş yerinden bakamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 hiç ilgimi çekmeyen şu kadının bu hallerini izleye izleye hastası oldum yeminne teşekkürler tarihin arka odası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 dasaaa said: samsunlular bol bol açık e kullanıyorlar bu arada swh.. eallibeş diyolar evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 abi pezevengin pronunciation ına dönüyo muhabbet ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 yorumlarda yazmışlar : Açık e ile, ince belli genç zenci benzinci. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar