Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ya çok şımarttım ufakken mıncık mıncık kucagımdaydı sürekli yada kedi psikolojik manyak veteriner kafesine koymayı düşünüyorum 3-4 gün.ztn veterinerimiz 100 metre ilerde koyayım kafese orda kalsın totoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 böyle olmaz bu iş hala çözemedin farklı farklı veterinerlere sorsana. yüzlerce veteriner var, hayvan hastanesine sor? olmadı git veterinerlik fakültesine sor. bunları yapsan şimdiye bulmuştum bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ben ikinci sayfada benim rahatsız kedi artık kuma işiyo demiştim ama, hala gazete kağıtlarına işiyomuş karı :) uzun zamandır gitmiyodum eve, bi gittim ki kumun yanında hala gazete kağıtları duruyor. 5 senedir bizimle, ilk zamanlar evde herkes tv falan izlerken yanımıza gelip boş koltuğa işeyip kaçıyodu. en azından onu kesti. ama benim kedinin derdi belli, yavrularıyla aynı kumu paylaşmak istemediğinden işemiyor kuma, mutlaka seninkinin de bi derdi var. pes etme, biz 5 senedir pes etmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 5 sene ahahha abi işte hayvanın dili yokki ben anlamak için herşeyi deniyorum psikolojik bir problemi var o kesin.aslında evimin 90 metrekare olması problem gibi.hayvanın rahatça sıçabilceği bir ortamı sakinliği oluşturamuyorum yani birşey onu strese sokuyor ama çözücem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 sacma gelcek banada öle geliyor ama geri gelebilcegini inanıyorsan dısarı sal iki tur atsın gelsin bi arkdaslarım kedilerini öle besliyorlardı kedi istedigi zaman evden cıkıp geri geliyordu "şeraffetin modeli" :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 haha çok ekonomik olur bu yöntem yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 mustakil olsa tabiki salarım dışarı.fakat apartmanda kediyi nereye dışarı salıosun hadi saldın ben sokakta 5 aylık scottish bulsam alır evime götürürüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Benim şimdiye kadar bissürü kedim oldu, hepsinin build-in tuvalet eğitimi vardı. İki haftalık olanının bile. Senin kedi de bir sakatlık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 yer beğenmiyor yapcak birşey yok mesela suan yaptıgı bir kuytu var.oraya yapıyor 2 gündür.kap koydum oraya fakat kum yok içinde 1-2 gazte parçası var orayı beğendi mesela bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 kedi cinsse salaman tabi o kediden şero da olmaz gecmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Red said: yer beğenmiyor yapcak birşey yok mesela suan yaptıgı bir kuytu var.oraya yapıyor 2 gündür.kap koydum oraya fakat kum yok içinde 1-2 gazte parçası var orayı beğendi mesela bakalım :) Hah bir olayı anımsattı bu . Dayımların bahçesinede gelincik sıçıp duruyordu. Evde biraz ağaçlık. İncir,kiraz yiyor heralde (bokunda çekirdekleri cıkıyormuş ) Bir türlü kurtulamadılar hayvandan. Gündüz ortalarda olmuyor zaten gece geliyor. Sıçtığı yerde hep aynı yer. Dayım'da gazete koyuyordu her gün aynı noktaya ,alıp çöpe atıyorlardı artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 bi gelincik kadar olamadı o kedi işte dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 topağı okumaya devam ettikçe klozete sıçasım gelmiyor. yaşasın freedoom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 şimdi şöyle bir gelişme var yatak odalarından birinde bi kuytu var.büyük kum kapları girmiyor ama bizde ufak kap vardı.ztn günde 1 kere kaka ypaıyor hayvan kabı oraya koydum ve gazetede parçaları koydum içine.oraya yapıyor artık kum koymayı dendim.kum koyunca hemen çiş yapıyor.o yuzden gazte ile devam ediyorum eetrafa sıçmasından iyidir.hayvan mermere sıça sıça düz yere sıçmaya alıstı herhalde.kuma yapamıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 mermer ne ya senin kedi sakın köpek olmasın yemek verince kuyrugunu deli gibi sallıyorsa köpektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 abi direk leğene yapıcak kadar enteresan bir kedim var yani direk kumsuz gaztesiz leğene yapıor :) ulan doğasında kuma topraga yapmak olan hayvan bizde böyle oldu ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 bozmuşsunuz kediyi sgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 bizdeki gayet kuma yapıyor bildigin kedi hopluyor zıplıyor ne bilem kafasını duvara vuruyor hatta tuvalet yaparken bakarsan utanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 oldun said: bizdeki gayet kuma yapıyor bildigin kedi hopluyor zıplıyor ne bilem kafasını duvara vuruyor hatta tuvalet yaparken bakarsan utanıyor abi benim kedi adamın suratına baka baka sıçabiliyor , inanılmaz rahat bir hayvan hiç edep adap yok :D tuvalette karşılıklı bile sıçtığımızı biliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 terbiyeye davet ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kartal0397 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Bu kedinin aynısından (görüntüsü tamamen aynı yalnız bizimki dişi) bizde var (resmimi bir ara koyarım). Büyük ihtimalle kardeştirler. İşin tuafı bizim kedimiz kumuna kakasını yapmaya alışmış iken aniden huy değiştirdi kakasını kumunun hemen yanına yapmaya başladı ve ben bu durumla ilgili arama yaptığımda bu başlığı buldum.Bunların ailecek bir sorunları var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 valla benimki bi yere alısmıstı fakat yine başka yerlere yapmaya başladı bogaziçi veterinerliğine götürücem.bi çözüm yolu bulunmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 f5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 hala çözülmedi konuyu sıkı takipteyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 tanidigin saglam satanistler varmi die sorsam belki senin sorunu ole cozeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar