horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 valla ingilterede çok farklı.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ingileterede hic icmedim ama yurtdisinda tadi hep ayni geliyo bana belki yamuluyorumdur surekli iciyom ama iddiali diilim[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Olabilir tabi, amerikalılarla aynı damak tadına sahip olabiliriz. Olamazmıyız :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 2008 yılına kadar dünya kola piyasasının Yüze 60 ını hedefleyen ülker için iyi bir reklam bence[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 31 Temmuz 2004 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Coca Cola yı bitiremez ama. pepsi den şüpheliyim bu hızla pepsiye yetişir.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Pascal, 31 Temmuz 2004 15:31 tarihinde demiş ki: Ürünlerini pazarlarken herhangi bir duygu sömürüsünü görmedim. Ben gördüm. Burda bahsedilen reklamda hem de. :)[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Pepsiyi çok küçümsüyorsunuz. Pepsi son 2 yıl haricinde Türkiyede kolalı içecek piyasasının lideridir. Son iki yıldır takip etmediğimden bilemiyorum hala da lider olabilir. Lider firmayı küçümsemeniz çok ilginç. İçecek piyasasında Coca Cola Company liderdir. Fakat bunun içine enerji içecekleri sprite fanta cappy gibi ürünler de giriyor. Karıştırmayın. Coca Cola' nın Cola Turkaya karşı bir tpkisi yok olmaz çünkü Cola Turka söylentilere göre direk Pepsi' nin pazarından çalıyormuş. BU da şimdilik stratejik olarak Coca Cola' yı rahatsız etmeyecek bir durum. Reklama gelince, adam reklam yapıyor bok gibi para harcıyor ürünü çıkarabilmek için de bok gibi para hacıyor. Tabii sonuçta para kazanacak. Savaşa karşı tepkisini Herkesin forumlarda orada burada boş boş atıp tuttuğu şekilde değil tüm dünyanın reklamlarını ve satış grafiklerini takip ettiğ firma olarak açık açık televizyonda yapmasının nesi yanlış? Herkese Atatürk' ün söylediği sözü gözüne soka soka öğretmesinin neyi yanlış? Bu firma büyüdükçe tanıtımı ve reklamı arttıkca bu ülkemize de yarayacak olması, binlerce kişiye iş imkanı ve Türkiye tanıtımı olacağı mı yanlış? Bu kadar uğraşının sonunda para kazanacak olması mı yanlış? Adam ürün yaptı ve haksız rekabet söz konusu değil. Tabii ki istediğini kullanıp ürününü satacak. Coca Colayı (ve M.Donals' ı) kapitalizmin sembolu haline getiren yarım akıllıların Cola Turka' yı şeriatın sembolu haline getirmelerine izin vermeyin. Reklam bence çok hoş. Verdiği ana fikir çok hoş. İlk reklamdaki düşünce amerikanın yıllardır kullandığı stratejisi terse çevirip onunla dalga geçmekti. Bu son reklamda da yine ortak bir fikirden yola çıkarak daha net bir tavırla Cola Turka' nın tadının sizi doğru yola çevireceğini ve doğru yolun Atatürk' ün bir sözü olduğunu söylüyor. said: Catscratch, 31 Temmuz 2004 15:45 tarihinde demiş ki: Aslında Cola Turka içtikten sonra savaşı brakıp Türkiye sahillerinde tatil yapmaya gittikleri gösterilseydi, hem kendilerine hem de turizme katkısı olurdu. Siyasi fikir biraz daha arka planda kalırmış. BU da bir fikir tabii. Belki de reklamcılar böyle düşünmemiştir ama belki bir ek reklam olarak çıkarılabilir. Bence sen bunu bir Cola Turka' ya yaz. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 çok ucuz bi propoganda dinci tarafın elinde tuttupu bir ticari firma oldukları için atatürkün sözlerini insanlara starak imaj yapmaya çalışıyolar. ben izlediğimde kimse buna kanmaz kimse bu derece saf olamaz dedim ama hale bakın...[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 bence cola turkayı Erdoğan ailesiyle ilişkilendirdiler ya, bunlarda bu reklamla Atatürk'ün izinden gittiklerini izlenimini vermeye çalışıyolar[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 hic bi ozelligi yok bir baska "peace sells" reklami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Silthanas, 30 Temmuz 2004 22:22 tarihinde demiş ki: oradaki mesaj ,ureticinin sava$i kinamak icin yapmi$ oldugu bir reklam degil de reklami izleyenlere sava$i bahane ederek duygu somurusu yapip urunun tirajini arttirmak icindir.. kesinlikle ! pazarlama stratejisini duygu sömürüsüne vurmak çok gereksiz bişey diyecektim ama bu forumda bile buna kanan insanlar varsa demekki işe yarıyormuş..[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Hem o ne biçim asker öyle adam üniformayı bi çıkartıyo bi galon göbek yağı var oha. Yönetmen kendisi oynamış herhalde.[signature][hline]Görmeyenler görsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Abi harika bir reklam olmuş ya ben izledim direk dumur oldum böle müthiş bir şeyi nasıl yaparız biz diye[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: kiddo, 31 Temmuz 2004 20:48 tarihinde demiş ki: Hem o ne biçim asker öyle oha. amerikalı asker[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaLDoRoR Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Pascal, 31 Temmuz 2004 15:24 tarihinde demiş ki: çooook kötü olmuş. İnsan Serdar Erener + Sian Çetin ikilisini arıyor! SAÇMA! Cola Turka reklamlarını kim yapıyor ki artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ghaldszar a baştan sona +1. ayrıca hakkaten sanmayın ki ülker şeriatçı filan bi firmadır. eheh. hikayesi uzun o olayın. annatırım bi ara belki.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 reklam stratejilerinden bahsetmişken.. eheh[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Ya ben hiç beğenmedim reklamı.Yorumların hepsini okumadım belki yazan olmuştur.Hangi asker yarısı kumun altında olan bi kutuyu bodoslama açar yaw.Hemde Irak ta.Hadi bizim polisler olsa neyse onlar ayağıyla bombayı etkisiz hale getirmeye çalışıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ebn reklamı beğendim,ha deseler hangisini alırsın pesimi colaturkamı cocacolamı,den ucuzu hangsii ise onu alırım[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ben sevmedim reklamı pek (izlemedimki :D)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Is alametifahrika'nın dır. Serdar Erener'in olayıdır Pascal.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Hoşuma gitmedi,pozitif milliyetçiliği dincilerin Atatürk'ün sözünü kullanarak bir ürünü satış için kullanmaları sinirlendirdi desem yeridir.[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 özgün olmayan herşey kaybetmeye mahkumdur![signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Bu işte Sinan Çetin'in zerre katkısı olmadığına eminim. Serdar Erener'in de olamaz. Bu kadar basitleşemez. Eğer basitleştiyse sildim onu haber verin. Bildiğim kadarıyla Y&R Reklam eviyle olan anlaşması nedeniyle bir yıl hiç bir reklam şirketinde çalışamayacaktı.[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Aman sağa sola kaydırmayın. Burda reklamı konuşuoruz. Arkasındakiler için icq/msn partisi düzenleyip cızbız yaparken tartışırız. Reklam sinsice yapılmış. Siyasi mesajın fazla görünür olduğu bir gerçek, yinede iyi bir reklam. Yani reklamın sahibi şirketin samimiyeti başka yerde tartışılır. www.ulker.com.tr'de yeni reklam filmi ile ilgili yazının son paragrafı : "Filmin senaryosu, COLA TURKA'nın reklam ajansı olan Alametifarika’ya ait. Sinan Çetin'in yönettiği filmin müziği, orijinal COLA TURKA jingle'nın Ozan Çolakoğlu tarafından filmin temasına uygun olarak yeniden düzenlenmiş şekli." Yine aynı yazıdan bir satır : "Kısacası yeni reklam filminin parolası 'Yurtta sulh, cihanda sulh'" Tabiki Atatürk'ün ismi geçmediği için içerledim. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 02 Ağustos 2004 15:35 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Catscratch tarafından 02 Ağustos 2004 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar