Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cola Turka ' nın yeni reklamı ...

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Ben beğenmedim abi niye siyasi içerikli bir reklam yapıyorsun ki ? neden yani ? onu anlayamadım oturp adam gibi reklam yapsana illa bi mesaj mı vermek lazım ..
ülkerin reklamları güzeldir genelde ama bozdu bu reklam bence.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
Güven
Özveri
Tecrübe ister...
Sosyal ağlarda paylaş

NE demek o oyle anlamadım şimdi.
Şimdi Coca Cola var diye ve Coca Cola diye bir firma var diye (ki tek başına da değil bir de Pepsi denen bir firma var) Cola Turka açılmamalı mıydı? Tekelcilik desteğinden başka bir şey değildir bu dediğin.
O zaman Türk Telekom varken ne gerek var Super Online vs gibi providerlere felan. Zaten türk telekom heryere yeter.

Gelelim reklam olayının biraz derinliğine. Ülker 60 senedir var. Ben kendimi bildim bileli de lider firma. Siz farklısını söylesenizde ben bugune kadar herhangi bir şeriatçı faaliyette Ülkerin ismini görmedim. Müslüman olmak ile Laiklik, Müslüman olmak ile Atatürkçü olmak deyimlerinin birbirlerine zıt veya benzer kelimeler olmadığını bilmeiniz gerekiyor. Müslümanlık suç değildir.Türkiyede yaşayan insanları Müslüman oldukları yada dini inançları sizden biraz daha fazla diye aşağılamaktan ve haftada bir açılan bir topiğin içine szdırmaktan vaz geçin.
Sosyal ağlarda paylaş

dini inancı fazla olayı değilki ghald müslümanlığı çarpıtma söz konusu ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
[Bu mesaj theKingpin tarafından 31 Temmuz 2004 11:56 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj sharky tarafından 31 Temmuz 2004 12:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal çok yanlı$ yakla$mı$sın adamlar bilmem kaç senelik olabilir fakat biz yeni cıkardık diye onlara kafa tutmayacakmıyız e boyle olursa kim dur diyecek ?? yava$ yava$ sata$acazki olsun bu i$ler dünyanın en pislik insanlarının yaptıklarını içmektense Cola Turka içerim.[signature][hline] Fredy | Xharloan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ghaldszar, 31 Temmuz 2004 11:54 tarihinde demiş ki:
Ülker 60 senedir var. Ben kendimi bildim bileli de lider firma. Siz farklısını söylesenizde ben bugune kadar herhangi bir şeriatçı faaliyette Ülkerin ismini görmedim. Müslüman olmak ile Laiklik, Müslüman olmak ile Atatürkçü olmak deyimlerinin birbirlerine zıt veya benzer kelimeler olmadığını bilmeiniz gerekiyor. Müslümanlık suç değildir.

ülker firması 60 sene önce bir başkasının elindeydi şimdi ise başka birinin. şeriatçı faaliyetlerde bulunduğunu kimse söyleyemez. ayrıca hiçbir kuruluşun şeriatçı faaliyetlerin altına türkiye gibi laik bir ülkede imza atacağını sanmam. gizliden gizliye belki, ama doğrudan değil..

atatürkçülük, müslümanlık ve laiklik tabii ki birbirine zıt kelimeler değil. fakat sorun bunları zıtlık aşamasına çekmeye ve laiklik ile atatürkçülüğü yok sayarak şeriatı getirmeye çalışanlarda..

topici kilitler
Sosyal ağlarda paylaş

Reklam gayet eleştiriye açık ancak mesajımı yoksa görüntülerimi beğenmediniz anlayamadım. Ben daha tam olarak seyretmedim reklamı.

Şimdi diosunuzki bir amerikalı cola turka içio savaşı brakıo, ardından 2.si içio ve brakıo. Sonra Atatürk'ün Yurtta Sulh Cihanda Sulh yazısı çıkıyor.

Ben pek gocunmam bu reklamdan. Türküm, yurtta sulh cihanda sulh istiorum. Coniler coca cola içip adam öldürmek yerine cola turka içip ülkemize tatil yapmaya gelsinler.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 31 Temmuz 2004 12:38 tarihinde demiş ki:
Eternal çok yanlı$ yakla$mı$sın adamlar bilmem kaç senelik olabilir fakat biz yeni cıkardık diye onlara kafa tutmayacakmıyız e boyle olursa kim dur diyecek ?? yava$ yava$ sata$acazki olsun bu i$ler dünyanın en pislik insanlarının yaptıklarını içmektense Cola Turka içerim.

sence dünyanın en pislik insanları coca cola ireticileri midir? yani ne biçim bir laf bu? bi cola nın adı turca diye o kolayı savunma olayını anlayamıyorum eternal'a katılıyorum sonsuza kadar coca cola varolacak ve 1 numara olacak en azından biz bu dunyada olduğumuz surece... ( tabi cola markaları arasında )[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Cola Turka insanları salak yerine koyuyo gibi geliyo bana "abi biz şöle bi reklam yapsak milliyetçilik damarlarını kabartsak herkes cola turka içse köşeyiz" olayı var

Günde 7.5 litre kola içiyorum coca cola dan başka da içmem gibi tad olarak aynı bi türk markası olursa o zaman içerim tabii ki[signature][hline]Charles Rhadamantis
Sosyal ağlarda paylaş

Of, az önce bir daha izledim reklamı, direk sömürü ya!
Tamam barış, kardeşlik hede hodo güzel şeyler de bunların da yaptıkları saygısızlık bence.

Ayrıca bu reklamı Irak savaşı başlamadan önce yapsalarmış daha iyi olurdu, daha çok sömürürlerdi insanların duygularını.
Geç kalmışlar :-P[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi.
Sosyal ağlarda paylaş

Reklamlar duygu sömürüsüdür. Hala anlayamadın galiba. Bir ürünü nasıl sevdireceksin ?

Bir ara deli gibi Cola Turka içtim. Tadı çok güzeldi. Bir süre sonra tadı kötü gelmeye başladı. Bilmiorum formulde bişimi değiştirdiler.

[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 31 Temmuz 2004 15:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada topic feci ülker tartışmasına kaymış. Bu demektir ki yakında bu topik kapanacak neyse kapanmadan fikir şey ediyim bi. Bir firmanın sahipleri dindar, dinsiz, homoseksüel, satanist hatta fenerbahçeli bile olabilir. Beni ilgilendirmez. İşlerini iyi yapıyorlarsa bitmiştir. Ülker Türk Gıda sektöründe bir ekoldür arkadaşlar. Unutmayalım bunu.

Ürünlerini pazarlarken herhangi bir duygu sömürüsünü görmedim. Yani Çokonat Yemeyen cennete giremez.Gibi bir yol kullanmadılar. Kazandıkları parayla ne yapacakları kendilerini ilgilendirir eğer adam kanun dışı birşey yaparsa bu ülkenin kolluk kuvvetleri var. Gider müdehale eder.[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında Cola Turka içtikten sonra savaşı brakıp Türkiye sahillerinde tatil yapmaya gittikleri gösterilseydi, hem kendilerine hem de turizme katkısı olurdu. Siyasi fikir biraz daha arka planda kalırmış.

Yannız hakikaten değişti tadı, yani çok sırıtmaya başlamıştı bi ara brakmıştım.

Aldım mesela şimdi içiorum. Ya aldığım yerde dolaba yeni koymuşlar. Yada çok soğutmak gerekio. Mesela Coca Cola 5 derecede içilebiliosa Cola Turka 5 derece içilemio. 0'a daha yakın olması lazm. Yani daha soğuk olması lazm. Yoksa tadı bayağılaşıo. [signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 31 Temmuz 2004 15:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Cola Turka nın Coca colayı eleştirdiğini görmedim.
Kaldıki birisi söylemiş 70 milyon alsa nolur almasa nolur?
Ayrıca ben kısa bi süre alıcam dedim bu reklam için çünkü beğendim reklamı.Reklamı güzelse alırım.Amacını bulsun reklam

Evet 8 saniyede bir cola açılıyor ama böyle bir deve rağmen Cola Turka %14 lük gibi bir pazar payı kaptı.
gerisi pepsi ve colaya ait.
Dünyada en çok tüketilen colalardan biri oldu.

Dini olarak eliştmenizi hiç anlamıyorum.Başındaki adam dinindeyse size ne? Adam Colalarında hadi namaza diye mesajmı veriyor?
Size nedir milletin inancından.Somut birşeymi gördünüz?
Coca Cola nın sahibide Katolik nolcak? Kiliselere çok fazla destek veriyor. Almıyalım o zaman?

Cola Turkanın tadının değiştiğine katılıyorum.İlk içtiğimde çok güzeldi ama sonra sanırım bi değişiklik oldu garip gelmeye başladı.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...