Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 yere düsmek, feedback yemek iki ürünün en sık basına gelecek tehlikelerden. bunlara karsı dayanıklı olmaları önemli tabiki. power suply'ın icine fare girme riskine karsı dayanıklı olmasına göre karsılaştırılmıyor, veya ipad'in kursun darbesine karsı dayanıklı olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bence bu dilegini engadget, gizmodo filan gibi sitelere bildir cuce. nexus one mi yoksa iphone mu daha dayanikli review'larinda onlara da baksinlar, ona gore secimini yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mum_Chamber said: ballmer cikip visual studio 2010 ile (windows phone 7'nin yani sira) native iphone app gelistirilebilecegini aciklarsa android'e coook agir bir kazik olur. ayni anda adobe'un da antitrust umutlari gg. hem microsoft hem apple icin cok buyuk win.ballmer'in cikmasi gibi bir durum varsa gercekten, bunun haricinde silverlight anlasmasi icin de olabilir. Apple'in aticagi en ama en akilli adim olur. Silverlight gelirse, multi tasking adam gibi cikarsa, hele hele bu visual studio olayi da olursa uzerine, iPad bile alabilirim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mum_Chamber said: sifirdan tekrar ipadi tartismayalim simdi. benim burada cikip savunmam da sacma ipad'i. ben bu tartismanin iki tarafinda da yer alan bloglari takip ediyorum, eminim meraklilari da ediyordur. her konuda ipad sucks, ipad rocks tartismasi yapip insanlari da baymayalim.. ben basarili bir urun oldugunu dusunuyorum. zamanla daha basarili bir tablet cikarsa onu da konusuruz doya doya. daha onemlisi apple > microsoft steve owns joo bill bu arada mum apple > microsoft u piyasa degeri itibari ile gecti. yanlis hatirlamiyosam microsoftun 2009 net kari, apple'dan tam 4 kat fazla, o bu senede onde kalir, uzun surede oyle gider. ayrica steve jobs da tam bill 'i yendigi soylenemez, zira steve jobs sirketten sutlandiginda sinirden tum hisselerini satmisti bilmem kac milyon dolara :), sadece 1 hisse birakti sirketin raporlarini alabilmek icin. sirkete dondukten sonra vs bi miktar hisse aldi ama sanirim %1 den az bi hisse var elinde. o da sirf apple dan 2.2 milyar dolarlik bi hissesi var diyebiliriz. bill gates %8 kadarini tutuyo microsoftun. zaten kisisel servette de dovuyo yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 senı benı yenmıs bill gateside yenmeyi versin. mum dayanıklılık her gün cantanda cebinde gezdirceğin eline alıcağın sokakta geziceğin bi alet icin tabiki önemli, tabiki değerli bi kriter. tamam iste yanı neyine itraaz ediyosunki daha. hayır bunuda gectim, aylardır "kendi kriterlerinizle ipad'i değerlendirmeyin, super bi alet o isine yarayan bi sürü insan var o yüzden 34092043902 tane sattı cıktığı gibi" diyosun, demekki bir sürü insan icinde telefonun dayanıklı olması önemli bisimis dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Benim için telefonun en önemli yanı pili. Hiçbir şeyi Philips Xenium'a değiştirmem. Bir ay pili bitmiyor telefonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bence "degerli" bir kriter degil, ilk 10 hatta 20 kriterimden biri olamaz. telefonumu alirim, sonra ihtiyacima gore koruyucu kilif filan secerim. daha dayanikli diye iphone yerine gidip n97 filan almazdim, kimse almaz da. sadece muhalefet olmak icin israr ediyorsun cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Cuce said: hayır bunuda gectim, aylardır "kendi kriterlerinizle ipad'i değerlendirmeyin, super bi alet o isine yarayan bi sürü insan var o yüzden 34092043902 tane sattı cıktığı gibi" diyosun, demekki bir sürü insan icinde telefonun dayanıklı olması önemli bisimis dimi. yahu tabii ki "solaris cok dandik bir os, office bile calistirmiyor" dersen "kendi kriterlerinize gore degerlendirip dandik demeyin" derim. her urunun bir hedef kitlesi vardir, urune iyi ya da kotu derken o kitlenin ihtiyaclarina nasil cevap verdigini degerlendirirsin. senin ihtiyaclarinla ortusmuyordur, almazsin ama bu o urunu kotu yapmaz. sadece sana hitap etmiyordur. sen bu kafayla "ya boeing 737 de ne dandik bir tasima araci, alti ustu evden okula gidicem, ne gerek var. cok anlamsiz bir alet" de dersin cuce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 haklısın en başıdnan beri yanlış düşünmüşüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 http://www.engadget.com/2010/05/27/debunk-steve-ballmer-not-speaking-at-wwdc/ Bu olay da yalanlandı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 nası yanı, sen simdi iki telefonu birbiriyle karsılastırmayı, binek otomobiliyle boeing 737'i karsılastırmayamı benzettin? nasıl "sizin isteklerinize ihtiyaclarınıza uymuyo olabilir" diyorsan, bir telefonun dayanıklı olmasıda aynen bunun gibi iste. Senin isteklerine uymuyor olabilir. bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 1. dayanıklılık bazı kimseler için "telefon seçim kriteri olabilir. 2. bu kimseler için piyasada bir çok "daha dayanıklı" telefon üretildi, halen üretiliyor (nokia 52xx serisi mesela) 3. benim için ortalama bir dayanıklılığı sağlasın, gerisi önemli değil. tek düşüşte parçalanmasın yeter. zaten dikkat ederim. 4. konu buraya nasıl geldi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 gecsin abi bana giren cikan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 "dayanıklılık" dediğinin sınırları önemli.. normal kullanımı ve risklerini kaldırmak=dayanıklılık ise herkes için hayati bir kriter tabi.. ama laptop vs thoughbook tarzı bi dayanlılık elbette alakasız kaçıcaktır.. diğer yandan kapasitif ekranlı bi tablet alan herkesin -kapağı yoksa- oldukça dikkatli davranacağına eminim hani.. keza aşırı dayanıklı ve aşırı hassas tepki veren bir ürün henüz görmedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 şimdi dünyanın en zengin adamı steve jobs mı oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 nedanko said: ayrica steve jobs da tam bill 'i yendigi soylenemez, zira steve jobs sirketten sutlandiginda sinirden tum hisselerini satmisti bilmem kac milyon dolara :), sadece 1 hisse birakti sirketin raporlarini alabilmek icin. sirkete dondukten sonra vs bi miktar hisse aldi ama sanirim %1 den az bi hisse var elinde. o da sirf apple dan 2.2 milyar dolarlik bi hissesi var diyebiliriz. bill gates %8 kadarini tutuyo microsoftun. zaten kisisel servette de dovuyo yine. ehehe evet, bunu gordum ben de bir iki gun once. o zaman sattigi hisselerin degeri 22 milyar mi ne simdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 adam hayatını geri "satın aldı" bundan sonra milyör dolar falan bakmıyordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ipple vs. x tartışmaları neden hiç baymıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 noliferlar ne konusacak ? baymaz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Penthesilea said: Mum_Chamber said: ballmer cikip visual studio 2010 ile (windows phone 7'nin yani sira) native iphone app gelistirilebilecegini aciklarsa android'e coook agir bir kazik olur. ayni anda adobe'un da antitrust umutlari gg. hem microsoft hem apple icin cok buyuk win.ballmer'in cikmasi gibi bir durum varsa gercekten, bunun haricinde silverlight anlasmasi icin de olabilir. Apple'in aticagi en ama en akilli adim olur. Silverlight gelirse, multi tasking adam gibi cikarsa, hele hele bu visual studio olayi da olursa uzerine, iPad bile alabilirim valla. Abi böyle bi ihtimal var mı? Apple'ın buna izin vermesi bu zamana kadar izlediğ kontrolcü poitikaları komple bi yana atmak olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 topic ipad yerme topici olmuş. bana kalsa benim de içime sinmiyor apple'ın aletleri. apple aletlerinden ziyade iş modeli olarak çarpıcı bi sistem kurdu, parayı oradan götürüyor. süper hepimizin gönlüne cebine yatan aletler yapıp birinci olmasa da, iş modeli olarak gayet başarılı oldu adiler. ama activision falan gibi gözlerini para bürüdü, o yüzden biraz daha burunları sürtülsün istiyorum. öte yandan microsoft da aynı OSları makyajlayıp makyajlayıp tanesi 90 dolardan satarak bugünlere geldi, onlar daha da fena hiç savunulacak tarafları yok:D herkesin az buçuk sevdiği gönüllerin şampiyonu bir firma varsa o da google'dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 http://img718.imageshack.us/img718/89/jobsgates1h.jpg http://img7.imageshack.us/img7/3444/jobsgates2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Anlamadığım farklı amaçlarda koşturan 2 şirketin neyini kıyaslıyorsunuz. O zaman nokia> ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 nike>toshiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 kames > ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar