Ceday Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 http://www.milliyet.com.tr/2004/06/13/guncel/axgun01.html cocuklara ve genclere kötü örnek oluyor die toptan bitirmeye calısıolar diziyi. töbe yarabbim, onca şey dururken bir diziyle ugrasıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ulan bu devletin başındakiler gençliği kötü yönde etkilio be asıl[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 sen git ilk önce tükürdüklerini yalamamayı öğren... RTÜK ve devlet kesinlikle Kürtçe yayın yapılamaz demişt. TRT3 aslanlar gibi konuşuyor... Varmı anasını satıyım. bende bir istanbul masalından etkileniyorum. adam ferrariyle geziyor taş gibi kızlarla takılıyor. Yarın öbürgün ferrari çalarsam bunun sorumlusu kim??? sihirli annemde kadın sihir yapıyor. Yarın öbür gün sihir yapmak için bi ton şey karıştırıp ölürsem bunun sorumlusu kim???[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ya sonsuza kadar aşk meşk dizilierimi izlicez ya alla alla etkilenmeyin kardeşim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bize izlettirsinler burjuva dizilerini... insanlar aptalsa millet ne yapsın.Veliler akıllı olsun izlettirmesinler çocuklarına bunları. O zaman hergün her saat Telatabiler yayınalnsın.. çocuklarınız ibiş olsun çıksın rtük Kurtlar vadisini kolay kolay kesmez. O dizinin bir bölümümden gelen para 5-6 milyon$ civarındaymış. en az rtük 1-2 milyon$ alıyordur her bölümden.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 yav beyler tartışma yaratmak gibi olmasın ama Kurtlar Vadisi o kadar yabancı mafya filmlerinden, dizilerinden sonra biraz bayat gelmiyor mu? Ben izlemeye çalışınca çok komik geliyor replikler,olaylar.Hele çatışma sahneleri resmen "bu ne lan "dedirtiyor bana. Bu tamamen kişisel tabi. İzlemeye çalışınca "abi bu kadar salak olamaz bu ya." demekten dolayı sürekli kopuyorum Kısacası diğerlerinin orjinalliği yanında bu doğan görünümlü şahin olarak kalıyor.tabi bunda benim türkçe olan böyle dizilerden doğuştan tiksinme durumum da etkili. Not:Tekrar belirteyim kimseye bir lafım yok,kimseyle kapışmak niyetinde de değilim ama nasıl bu diziyi deliksiz izleyebiliyorsunuz anlamıyorum.Hiç mi insan kopmaz yav ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 2 saat abartısız reklam veriliyor her bölümde, bence de bariz kesemezler ama adamların işi gücü yok mu yaf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 genede ağalı , konaklı veya köşklü burjuva dizilerine tercih ederim.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Türk'lerin yaptığı 5 çeşit dizi var. Polisiye / Mafya konulu diziler (Yılan Hikayesi & Deli Yürek) Ağa dizileri (Asmalı Konak) Kenar Mahalle dizileri (İkinci Bahar) Rezil Sit-Com'lar Okul dizileri (Hayat Bilgisi) 2-3 tane de adı pek duyulmamış, zamanında tutmamış dizi türü vardır (mesela tarih konulu diziler) ama onları boş verin. :) Şimdi eleştirmeye başlarsam Yılan Hikayesi'nden girip her hangi bir diziden çıkarım (Sadece İkinci Bahar'a pek dokunmam. Ha bir de Biz Size Aşık Olduk'a, isimden kaybetse de güzel diziydi :-P). Çıkarım çıkmasına da küfrederek çıkarım, 10 saniye geçmez banlanırım. Banlanmasam bile ayıp olur bu dizileri izleyenlere. Sevmiyorsan izlemeyeceksin, ağzını açmayacaksın. Benim sevmediğim, reklamına dahi tahammül edemediğim onlarca dizi var. Şimdi "ıyy bu ne bunu mu izliyorsunuz!" desem her kes üstüme çullanır. Boş verin, takılsın millet. Edit: Lan ben RTÜK'e laf sokacaktım her zamanki gibi. Bu RTÜK kim oluyor da "Gençlerin ahlakımızı bozuyor bunlar! Şuraya bak ya! Karının kıçı gözüküyor! Kapatıyorum lan kanalı!" diyor? Adam mı lan RTÜK?! RTÜK nedir be dünyanın hangi ülkesinde var hayret bir şey yaa! İlla uçak bileti mi almalıyız insan gibi yaşamak için be!!! Oh be :) Gerçi şu saçmalıklar bitse daha büyük bir "oh be" olacaktı ama neyse.[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. [Bu mesaj Eraq tarafından 13 Haziran 2004 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myers Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 sigarayı fln bırak bence topyekün kaldırmak lazım bu tür mafya dizilerini. tek amacı mafyayı legalleştirmek olan bu tür diziler gençler üzerinde bi sigaradan çoook daha fazla etkiler yaratabiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 gereksiz bi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Ya çocuklar okulda kopya çekmeyi öğreniyor birbirinden. Neden? Hangi şehrin hangi bölgede olduğunu ezberlememek için. (Öğrenmesinler tarih coğrafya demiyorum. Öğretmeyi beceremiyorlar, ona kızıyorum.) İlk okulda pırıl pırıl olan çocuk, lise sona gelince okulda sigara içen, kopya çeken, kavga çıkartan, hocayla kavga eden, maganda gibi bir şey oluyor. Niye? O nefret ettiğiniz ABD mi serseri yapıyor çocuklarımızı? Bizi kendi tarihimizden, kendi edebiyatımızdan tiksindiren şey eğitim sistemi değil mi? Bunu biz kendi kendimize yapıyoruz. Başa geçen adamları beğenmiyoruz ama onları hem kendimiz seçiyoruz hem de onlar da bu ülkenin insanı. Onları da biz yetiştiriyoruz. Ülkeyi batıranları biz yetiştirmedik ki? ABD ajanı mı onlar? Lisedeki bir hocamız söylemişti, konuyla bire bir alakalı değil ama hepsini okursanız ana fikrin aynı olduğunu görürsünüz. Suç oranı fazlaysa bu eğitimsizliktendir. Parasızlıktandır. En basitinden her hangi bir adam bir adam, her hangi bir diziyi izleyince (tabi bu da bir gecede olan şey değil, hayatı boyunca izleyince desek daha doğru olur.) hırsızlığa başlamaz. Ama doğduğu günden beri bunları izlerse, üzerine bir de "ülke batıyor, dolar yükseliyor, ekonomik kriz var!" deyip işten atılırsa, bir de devlet hastanelerinde hastalara hayvan muamelesi yapan doktor (al işte, şimdi biri atlar doktoraları savunmak için. Sebepleri umrumda değil, sonuçta devlet hastanelerinin durumu ortada) kendi özel muayenehanesinde yüzlerce doları cebe indirirse ve bu adam da bunu görürse tabii ki isyan eder. "Ben de soyacağım lan! Devlet keriz, malı da deniz, yiyeceğim anasını satayım!" der. Çürümüş bu toplum ya! Çürüten de biziz. Kurtarmayan da biziz. Ülkenin ağzına sı..p, senede bir gün "Gençler bizim geleceğimiz! Kurtaracak onlar! Biz inanıyoruz." demekle mi kurtaracak bu gençlik, okulda sigara içen gençlik, ÖSS'den beyni akmış gençlik, üniversitelerde birbirine giren gençlik? Sonra da gidip Kurltar Vadisi'ni suçlamak kolay tabii. (Etkisi yoktur demiyorum. Bu diziler suçların sebebi değil, tetikleyenidir diyorum.)[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. [Bu mesaj Eraq tarafından 13 Haziran 2004 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 yahu o zaman hiç bi dizi çekilmesin. ben ferrari hastasıyım istanbul masalında adam ferrariyle cirit atıyor. benden bundan etkileniyorum ferrari çalmak istiyorum.Nolcak şimdi? kaldırsınlar diziyi. ya öyle fanatiği flmda değilim bu dizinin ama saçma. sen "ağa" lakabının kullanılmasına kızmıyorsun adamların gerçek hayatta kendilerini ağa zannetmesine kızmıyorsun geliyorsun mafya dizisine kızıyırosun.Çünkü onlarda biliyor Türkiye de mafya nın ne düzeyde olduğunu....[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ben kapatılmasından yanayım çünkü kurtlar vadisi izleyip ertesi gün salak salak gaz olan insanlardan bıktım...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Kim ben mi ağa lakabına kızmıyorum? İstediğini desin, banane? İzlemiyorum. Mafya dizisi olduğu için değil. Ben bunu izlersem kap kaççı olurum diye değil. Yapmacık bulduğum için izlemiyorum. Yoksa ben dizilerin hiç birine, dizilerde olan olaylarım hiçbirine karşı değilim. Kurtlar Vadisi'ni hiç sevmesem de, bir gün onu savunacağım hiç aklıma gelmese de, durum bu. Ben ülkenin b.kunu çıkarıp sonra suçu dizilere atıyorlar, trafik kazası oluyor diye GTA'ya çamur atıyorlar diye kızıyorum. RTÜK gidip de kanal kapatmaya, dizi kaldırmaya çalışıyor diye kızıyorum. Umarım anlatabilmişimdir derdimi. Ben de Harry Potter t-shirt'ü giyip elime süpürge alıp camdan atlayayım o zaman. Zaten gıcığım Harry Potter'a. Belki şansım yaver gider de ölmem, üzerine bir de Harry Potter yasaklanır Türkiye'de. Oh ne güzel! Ferrari meselesine gelince, ben de onu diyorum. Sen bu diziyi izleyince aklına Ferrari çalmak geliyorsa, üzerine bir de gidip çalıyorsan bu dizinin değil, ülkenin suçudur diyorum.[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. [Bu mesaj Eraq tarafından 13 Haziran 2004 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 eger TV dizileri yoplumu çocukları etkıleseydi şu anda japonyada yeşil-pembe saclı kızlar gaylere benzıyen mor-beyaz saclı erkekler olmalıydı ve hepsının 20 metre havaya zıplıyabılmesı yada her bırının dovus sanatları konusunda uzmanlıgı olması gerekırdı cunkı japonyadakı tek sınama ve dızı kulturu anıme oysa japon cocuklarına bakın lısede bılgısayar uretıyor keratalar ılkokulda radyo yapıyolar ve hespzı zehır gıbı demekkı etkılıyen televızyon degıl verılen egitimmiş[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Viktorun yazısını RTUK'e mail olarak ulaştırmak lazım gerçi bir maillarıda yokturya neyse[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Bir dizinin bu etkisinde kalan insanlara yazık. Koyunsunuz koyun, kim güderse onun peşinden. Who is more fool? the fool or the fools followers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Dizinin etkisinde kalıp ortalıkda çakır gibi dolaşan embesillerden bende bıktım diziyi asla izlemem hoşuma gitmez ama illa kapatmak ve bitirtmek için çaba harcıyan insanlarada şaşıyorum.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: BlaCk_DmC, 13 Haziran 2004 20:07 tarihinde demiş ki: Dizinin etkisinde kalıp ortalıkda çakır gibi dolaşan embesillerden bende bıktım diziyi asla izlemem hoşuma gitmez ama illa kapatmak ve bitirtmek için çaba harcıyan insanlarada şaşıyorum. +1[signature][hline]"Could the pain of thooth or talon be greater than the emptiness and the silence? I think not." Drizzt Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Mathias, 13 Haziran 2004 15:12 tarihinde demiş ki: bunda benim türkçe olan böyle dizilerden doğuştan tiksinme durumum da etkili. iste esas sorununuz bu dizilere hic destek vermeyin hic bisi yapmayin sonra cikin bas bas bagirin lan bumu yapabildiginiz bunumu yapiyosunuz anca hahah kicimla guluyorum size diye ondan sonra iyi dizi bekleyin zamaninda amerikada bizim bir aralar surekli a$k me$k acilarin cocugu konulu turk filmleri yaptigimiz gibi western filmleri yapti her filmde bir kasabada polis sefi kizilderiler kasaba disina atilmis catismalar falan ama tabi siz surekli gidin friends izleyin gidin buffy izleyin turk dizilerine destek vermeyin sonra diyinki turk dizileri cok boktan abiiii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bir gün böyle bir ara sokaktan geçerken 15 yaşında veledin teki racon kesmiyoruz kafa kesiyoruz diye kıçınızdan şişlesin de görecem o zaman sizi.. gerçi suç bu dizinin yapımcılarında da değil, gerçekle kurguyu birbirinden ayıramayan, angut adamlarda. eskiden banker bilolar vardı, banka hortumcuları çıktı, şimdi ağa dizileri var ilerde nolcak çok merak ediyorum.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Olay aslında çok basit. Çok buyuk olan 10 tane kanal var. Bu kanalların arkasında çok büyük holdingler nüfuslu kişiler var. Adamların reytingleri dolayısıyla gelirleri bu dizi yüzünden düştü. Şimdi adamlar devlette meclise RTÜKe baskı yapıyorlar. Zaten cuma gunleri herkes aynı şeyden bahsediyor ve dizi dolayısıyla çok da göz önünde. O yüzden daha da kolay oluyor. Şimdi o 10 kişi mi yoksa M. Emin Karamehmet mi daha güçlü onun savaşı var. Kim güçlüyse kimin arkası daha sağlamsa kazanır. Sonuç olarak pokemonda da aynı şey olmamış mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Viktor, 13 Haziran 2004 19:58 tarihinde demiş ki: eger TV dizileri yoplumu çocukları etkıleseydi şu anda japonyada yeşil-pembe saclı kızlar gaylere benzıyen mor-beyaz saclı erkekler olmalıydı böyle tipler ztn var?! tmm 20 metre zıplamıyorlar ama var yani oyle tipler![signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 outtrader adamlar bi ziplasa dunya capinda deprem oluscak kadar fazla birakta aralarinda ole tipler olsun biz avuc ici kadar forumda bile mavi kafali bi velet bulunduruyoduk [=p] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar