Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/34128-yasam-amerika-nin-en-az--bilinen--tesisleri/6 74 insan, 44 evcil hayvan "hastası" bulunan bu tesiste 28.000 dolar karşılığında, öldükten sonra vücudunuzu dondurabilir, ileride tıbbın sizi hayata geri döndürebileceği bir günün gelmesini bekleyebilirsiniz. iyi sektör. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 28k dolari git ac insanlara falan bagisla, en azindan bi kac kisinin hayatini kurtarmis olursun. derin dondurucu daha pratik esasen =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 yani sırf meraktan yapılır lan.ben merak ediyorum 2300 leri 2400 lerifalan nolcak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Ulan, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 boşver yav. böyle bişi gerçek olsa bile 150 yıl sonra seni uyandırınca bunlar kafayı yersin ghdfgfd. salla, raad ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ben yaptırırım lan sonsuza kadar saklayacaklarsa, 28k dolar ne ki? eninde sonunda bulunacak bu teknoloji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 açalım bu işin türkiye bayisini. 100 kişi dondursa 2.5 milyon alırız. çok iyi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ya böbrekler giderse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 fişin çekilmesi ile eriyeceğime, 28k ile ne fişler takarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 28k parayı buna veren şu an takıyodur fişi de zaten adasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Bittus said: fişin çekilmesi ile eriyeceğime, 28k ile ne fişler takarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 http://i164.photobucket.com/albums/u25/ffix1975-4/lenin_003.jpg http://immortal-first.livejournal.com/2162998.html lenini sakliyorlar bole, senede bir yikiyorlar cikarip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 DoruK said: ben yaptırırım lan sonsuza kadar saklayacaklarsa, 28k dolar ne ki? eninde sonunda bulunacak bu teknoloji. 28k dolarlık elektrik bitene kadar donduruyorlarmış sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 su yakmıyo alet heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 herşeyi anladımda evcil hayvanlar niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 yanılmıyorsam denilen şey cryonics bu cryonics olayını bi düşünmek lazım.. düşünmek derken yaptırmayı değil, nasıl yaptıklarını hiç bilmiyorum.. hani hücre, sprem bazında dondurmayı daha bi anlıyorum ama burada ne saklıyorlar ki.. anca beyindir sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 28k yıllık mı? yoksa tek sefer mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 böyle bi film vardı yada anime. sonu iyi bitmiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ben gayet düşünüyorum param olursa şansım olursa götüm olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 geçen belgeselde anlatıyodu ölümden sonra dondurulmayı. şu an tam çalışmıyor sistem. dondurulan hücrelerin içindeki su çözülünce genişlemeden dolayı patlıyormuş falan ama ölüyü döndüren nano teknoloji ile hücreleri de halledecek diye umuyorlarmışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 öleni geri getirmediği sürece saçmalık, orada yatan bir et torbasına 28k vereceğime daha doğru düzgün bir iş bulmak en akıllıcası. aman entel olayım cesedimi yaktırayım küllerini okyanusa boşaltayım gezerim orda diyen tipler için pardon enayiler için ideal. koşa koşa yaptırsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 "RUH NOLCAK AGA" diyen cikmamis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 vaniLLe said: 28k dolari git ac insanlara falan bagisla, en azindan bi kac kisinin hayatini kurtarmis olursun. derin dondurucu daha pratik esasen =P kendi hayatının devam edebileceği düşüncesi > all tabi bu duygusuz düşüncesiz bencil insanlar(misal ben) için geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 niye ölü anlamadım ben valla . Ruh bedenden çıkıyo arkadaş . Ölmeden 1-2 saat önce dondur daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Britney Spears yaptıracağını açıklamış bu dondurma olayını. :P Walt Disney de yaptırmış hatta, ondan etkilenmesi sonucu bu kararı almış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar