PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 beş ay önce aldığım sistemde saçma bi sorun var. önce sistemi yazıyım: ecs a785gm-m anakart amd phenom x4 955 be işlemci team elite 4gb 1333mhz ram sapphire vaporx hd4890 thermaltake rt2 rxpower 550w psu 1tb seagate hdd. bazen bilgisayarı kapattıktan sonra tekrar açmaya çalıştığımda ekrana görüntü gelmiyor. boot da etmiyor kendini pc (anakart falan biplemiyor yani). kapatıp açarsam yine gelmiyor. sadece psudan gücü kesip tekrar verince görüntü geliyor. bunun sebebi ne olabilir? hani çok rahatsız eden bi şey değil ama ilerde büyüyüp sarpa sarmasın. gelmişken şunu da sorayım dedim. ucuza klavye arıyorum, aradığım özellikler çok rahatsız edici olmasın ve enter'ı büyük olsun =D ya yine curve2000 alıcam http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=51&Productid=bd1104 veya şu da ilgimi çekti http://www.hepsiburada.com/logitech-compact-keyboard-k300-920-001490/ProductDetails.aspx?productId=bd00145&categoryId=51#tablnk başka bi alternatif de olabilir tabi güzelse. maks. 70tl falan verebilirim.
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 şu ana kadar gördüğüm en iyi klavye şu http://www.hepsiburada.com/a4-tech-km-720-q-tr-ps2-siyah-standart-klavye/productDetails.aspx?CategoryId=51&productId=bd3359 enter büyük, kısayol tuşu yok, shift büyük, backspace büyük. fiyatı 10-15 tl idi galiba. tam dede klavyesi. edit: hepsiburadada varmış ordan verdim linki.
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 hacı o klavye çok rahatsız be, internet kafede görmüştüm sdfgfg. bi de donanım&yazılım'a açıcaktım ben bunu yanlış olmuş. taşınırsa iyi olur =d
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 logitech güzeldir. klavye seside güzel :p
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 PhysX said: şu ana kadar gördüğüm en iyi klavye şu http://www.hepsiburada.com/a4-tech-km-720-q-tr-ps2-siyah-standart-klavye/productDetails.aspx?CategoryId=51&productId=bd3359 enter büyük, kısayol tuşu yok, shift büyük, backspace büyük. fiyatı 10-15 tl idi galiba. tam dede klavyesi. edit: hepsiburadada varmış ordan verdim linki. şuan o klavyeyle yazıyorum parasız zamanımda almıştım.yazarken çok ses yapıyor çatır çatır ama kullanımı rahat tuşları yumuşak yoklukta gider yani :)
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 said: ya yine curve2000 alıcam [www.hepsiburada.com] bu güzel hem ses çıkarmıyor tuşları ama gaming istersen eğer uygun fiyata a4 tech in x7 leri var. ama paran varsa ondan alma tabi :)
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ati hd serilerinde var galiba o sorun açılırken bazen mavi ekranda atidvg (tam hatırlayamadım) tarzı hata da veriyor bendeki ama çalışırken hiç sorun çıkartmadı. uzun süreler çalışıyor ne kitlenme ne başka sorun sadece açılışta verilen hata
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bende hata falan yok, direk pc boot olmuyor. fanlar dönüyor sadece =d
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 msn'den bi ton şey yazdım sorununla ilgili sonra görmedim bi daha yaz falan gibi bişey dersen mümkün değil, baya yüklü kustum bi daha aynı kusamam zaten karmakarışık anlattım bildiklerimi unuttum hay ağzını..
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 eski bir bilgisayarımda benzer bir sorun vardı, o da şöyle: bilgisayar bazen aynı sekilde 0'dan açıldığında yalnız güç alıyor ama herhangi bir boot etme girişimi yok, fanlar dönüyor duruyor bekliyor öyle. farkettim ki güç kaynağından çıkıp da anakarta girmekte olan kabloların birinde (kablonun adını bilmiyorum da tipini tarif edeyim, 8x2 ya da 6x2 delikli yüksek olanlardan) isyan çıkmış, kablo kısa kaldığı için ve başka şeylerin arasında dolandığı için temassızlık varmış.
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Uykuya dalıp uyanamayan bilgisayar problemi gibi geldi bana.
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 PrudenT said: bazen bilgisayarı kapattıktan sonra tekrar açmaya çalıştığımda ekrana görüntü gelmiyor. boot da etmiyor kendini pc (anakart falan biplemiyor yani). kapatıp açarsam yine gelmiyor. sadece psudan gücü kesip tekrar verince görüntü geliyor. bunun sebebi ne olabilir? sebebi ecs. aynı sorun bende de vardı akabinde anakart öldü. şimdiden yeni anakart bakmaya başla. geçmiş olsun.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ram sorunu olabilir. ramlerden biri yatmi$sa oyle acilmaz i$te. hatta sonra bozuk ram anakarti da bozabiliyor. zira bende oyle oldu da.
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 aynısı bana askerden gelince olduydu. ramleri sök temizle, slotuda tekrar tak
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 moriQ said: PrudenT said: bazen bilgisayarı kapattıktan sonra tekrar açmaya çalıştığımda ekrana görüntü gelmiyor. boot da etmiyor kendini pc (anakart falan biplemiyor yani). kapatıp açarsam yine gelmiyor. sadece psudan gücü kesip tekrar verince görüntü geliyor. bunun sebebi ne olabilir? sebebi ecs. aynı sorun bende de vardı akabinde anakart öldü. şimdiden yeni anakart bakmaya başla. geçmiş olsun. benim laptopa da olmustu aynısı anakartın bi katmanı yırtılmıs kısa devre vs dediler anakartı değiştirmek gerekiyo 400 lira isterim dedi adam ben de yeni pc aldım (tabi baska 2 yere daha sordum aynı seyi söylediler)
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bayadır olmuyor sorun. elektrik kesildiğinde olmuş bi de, ben bilmiyodum elektrik kesintisinden sonra meydana geldiğini. normal kapatıp açıyorum şu an sorun yok. kesintiyle niye oldu onu da bilemem tabi.
sercio678 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 en iyisi en pahalı olan değildir ya... a4 tech q720 en baba klavyedir.10 tl falan... mouse pad'e para vermeye yok,pederin gazetesinden bir sayfa yeterlidir..
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 PrudenT said: bayadır olmuyor sorun. elektrik kesildiğinde olmuş bi de, ben bilmiyodum elektrik kesintisinden sonra meydana geldiğini. normal kapatıp açıyorum şu an sorun yok. kesintiyle niye oldu onu da bilemem tabi. psu da sorun var gibi, baska bir psu takip denemen lazim, fizbanin dedigi gibi kablolarda temassizlikta olabilir. eger psuda bir sorun varsa acilen degistirmen gerekir butun sistemi yakarsin.
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 aylardır bi daha hiç olmadı problem bu arada. cure attı pc kendine.
Öne çıkan mesajlar