Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 amerika ile aradaki saat farkını hesaba katın, siteyi güncelleyememiş olabilirler henüz, bazı dükkanlar dün geceyarısı partileriyle satış ambargosunu delerek satmaya başlamış kuyruktakilere.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natural Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 şimdi aldım yüklüorum sistemim şu 256mb ram 1.7mhz intel 64mb geforce 2 ekran kartı NAAAHHH çalışır gibi bi his var içim de ama denemeye değer:D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natural Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 doom 3ü çalıştıran ekran kartlarının fiyatları nelerdir:D alıcam kararlıyım:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: Natural_Jedi, 03 Ağustos 2004 19:59 tarihinde demiş ki: şimdi aldım yüklüorum sistemim şu 256mb ram 1.7mhz intel 64mb geforce 2 ekran kartı NAAAHHH çalışır gibi bi his var içim de ama denemeye değer:D nereden aldın ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: Azmodai, 03 Ağustos 2004 20:36 tarihinde demiş ki: ati radeon 9800 pro 300$ mis yurt disinda. turkiyede ne kadar bilmiyorum saphire 224 dolardı sanırım[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natural Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 yazıcı oğlu ya 300$ çok para daha ucuz bişeyler yokmu minumum hangisi çalıştırır?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 229 işte sapphire atlantis radeon 9800 pro.. o işlemciyle daha az bir grafik kartı zaten 640x480 ve low üzerini kaldırmaz.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 o saphire i XT yapmanın zamanı gelmedimi ? * ağzının suyu akar *[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 p4 2.0 ghz, 512 mb ram, 128 mb geforce 4 ti 4200 bu bilgisayarda son hızda çalışıyor.[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 *!Parmaklarını dudaklarına götürür, elini yukardan aşşağı dudaklarına değecek şekilde indirir ve bülürülürüt efekti yapar* Arkadaşta 3 saat aralıksız oynama şerefine eriştim. Hemen bi bilgisayar toplamam lazım. Cozzzzzz.... hiç bu kadar heyecanlanmamıştım. İlk bilgisayarım geldiğindeki heyecan gibi. Ahh. Bilgisayar toplamam lazıııııııIIIIM!!.[signature][hline]Görmeyenler görsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Predator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Şöyle detaylı yorum yapsada biri nasıl falan ağzımızın suyu aksa ondan sonra alsak[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Arkadaslar youn bazen kilitleniyor hata veriyor sizdede oluyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 valla bende hiç bir sorun yok bayağı bir ilerledimde yani :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 daha 3 gun once avusturyadaydim en ucuz oyunlar 5 euro...onlar da eski oyunlar oluyo mesela bloodmoon 5 euro ydu direk kaptim...50 cente kola bile alamiyorsun birak oyunu hele doom3 gibi yeni cikmis flas oyunlar en az 49.99 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Bonecrusher, 03 Ağustos 2004 21:50 tarihinde demiş ki: p4 2.0 ghz, 512 mb ram, 128 mb geforce 4 ti 4200 bu bilgisayarda son hızda çalışıyor. euhehu ii ya bnde manyak calısır o zmn sevındım saol bone bu bılgıyı verdıın ıcın yalnızbeyler nerden buldunuz oyunu anlamıs deılm satılıyor mu Dl mı edıonuz?!?!?!?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 beyler kac gb lazım oyun ıcın 30 -40 ?!?!? =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 120 lazım, ben windows'u silip öyle yükledim..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 1.2 gb tir o heralde 120 gb diyeceğini farzetmiyorum. :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 2,2 filan istiyormuş da arkadaş 30-40 deyince kendimi tutamadım.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yaw doom3 benim sistemde çalışırmı acaba :( p4 1600 512ddr 128mb radeon 9200pro win xp sizce çalışırmı ???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 çalışır ama 640x480 low quality yapman gerekebilir çünkü minimum gereksinimlere uyuyorsun neredeyse.. arkadaşlar verilen linklerden bakın birazcık karıştırın, cevabınızı bulacaksınız. herkes tek tek soracaksa böyle ohoo..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Sam, 04 Ağustos 2004 15:27 tarihinde demiş ki: 2,2 filan istiyormuş da arkadaş 30-40 deyince kendimi tutamadım.. :) , euheuh samcm saka anlamında soledım bn yanı bu kadar kalıtelı oyun dıe ondan saka anlamında eheh ama oyuna gored az ıstıyor ya 2.2 sasrıdım utde 10 gb ıstıordu...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bende sormak istiyorum ya bunda çalışırmı? p4 2.8 512 ram ati readon 9200se budur ekran kartı konusunda endişeliyim ama eli yüzü düzgün çalışırsa gidip alcam oyunu[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bnce calsırı ama ekran kartı yuzunden medıumda oynarsın herhal...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Merak ediyorum oyunu daha görmedim ama oyunda Doom 1 - 2 de olduğu gibi aşağı tarafta bir surat var mı hasar alınca o surat kanamaya başlıyordu şimdi Doom 3 de bu surat tipinde Health Bar var mı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 3.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Doom 3 çıktI. [AyrıntıLı bilgi için] × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 şimdi aldım yüklüorum sistemim şu 256mb ram 1.7mhz intel 64mb geforce 2 ekran kartı NAAAHHH çalışır gibi bi his var içim de ama denemeye değer:D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 doom 3ü çalıştıran ekran kartlarının fiyatları nelerdir:D alıcam kararlıyım:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: Natural_Jedi, 03 Ağustos 2004 19:59 tarihinde demiş ki: şimdi aldım yüklüorum sistemim şu 256mb ram 1.7mhz intel 64mb geforce 2 ekran kartı NAAAHHH çalışır gibi bi his var içim de ama denemeye değer:D nereden aldın ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: Azmodai, 03 Ağustos 2004 20:36 tarihinde demiş ki: ati radeon 9800 pro 300$ mis yurt disinda. turkiyede ne kadar bilmiyorum saphire 224 dolardı sanırım[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 yazıcı oğlu ya 300$ çok para daha ucuz bişeyler yokmu minumum hangisi çalıştırır?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 229 işte sapphire atlantis radeon 9800 pro.. o işlemciyle daha az bir grafik kartı zaten 640x480 ve low üzerini kaldırmaz.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 o saphire i XT yapmanın zamanı gelmedimi ? * ağzının suyu akar *[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 p4 2.0 ghz, 512 mb ram, 128 mb geforce 4 ti 4200 bu bilgisayarda son hızda çalışıyor.[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 *!Parmaklarını dudaklarına götürür, elini yukardan aşşağı dudaklarına değecek şekilde indirir ve bülürülürüt efekti yapar* Arkadaşta 3 saat aralıksız oynama şerefine eriştim. Hemen bi bilgisayar toplamam lazım. Cozzzzzz.... hiç bu kadar heyecanlanmamıştım. İlk bilgisayarım geldiğindeki heyecan gibi. Ahh. Bilgisayar toplamam lazıııııııIIIIM!!.[signature][hline]Görmeyenler görsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Predator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Şöyle detaylı yorum yapsada biri nasıl falan ağzımızın suyu aksa ondan sonra alsak[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Arkadaslar youn bazen kilitleniyor hata veriyor sizdede oluyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 valla bende hiç bir sorun yok bayağı bir ilerledimde yani :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 daha 3 gun once avusturyadaydim en ucuz oyunlar 5 euro...onlar da eski oyunlar oluyo mesela bloodmoon 5 euro ydu direk kaptim...50 cente kola bile alamiyorsun birak oyunu hele doom3 gibi yeni cikmis flas oyunlar en az 49.99 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Bonecrusher, 03 Ağustos 2004 21:50 tarihinde demiş ki: p4 2.0 ghz, 512 mb ram, 128 mb geforce 4 ti 4200 bu bilgisayarda son hızda çalışıyor. euhehu ii ya bnde manyak calısır o zmn sevındım saol bone bu bılgıyı verdıın ıcın yalnızbeyler nerden buldunuz oyunu anlamıs deılm satılıyor mu Dl mı edıonuz?!?!?!?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 beyler kac gb lazım oyun ıcın 30 -40 ?!?!? =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 120 lazım, ben windows'u silip öyle yükledim..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 1.2 gb tir o heralde 120 gb diyeceğini farzetmiyorum. :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 2,2 filan istiyormuş da arkadaş 30-40 deyince kendimi tutamadım.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yaw doom3 benim sistemde çalışırmı acaba :( p4 1600 512ddr 128mb radeon 9200pro win xp sizce çalışırmı ???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 çalışır ama 640x480 low quality yapman gerekebilir çünkü minimum gereksinimlere uyuyorsun neredeyse.. arkadaşlar verilen linklerden bakın birazcık karıştırın, cevabınızı bulacaksınız. herkes tek tek soracaksa böyle ohoo..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Sam, 04 Ağustos 2004 15:27 tarihinde demiş ki: 2,2 filan istiyormuş da arkadaş 30-40 deyince kendimi tutamadım.. :) , euheuh samcm saka anlamında soledım bn yanı bu kadar kalıtelı oyun dıe ondan saka anlamında eheh ama oyuna gored az ıstıyor ya 2.2 sasrıdım utde 10 gb ıstıordu...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bende sormak istiyorum ya bunda çalışırmı? p4 2.8 512 ram ati readon 9200se budur ekran kartı konusunda endişeliyim ama eli yüzü düzgün çalışırsa gidip alcam oyunu[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bnce calsırı ama ekran kartı yuzunden medıumda oynarsın herhal...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Merak ediyorum oyunu daha görmedim ama oyunda Doom 1 - 2 de olduğu gibi aşağı tarafta bir surat var mı hasar alınca o surat kanamaya başlıyordu şimdi Doom 3 de bu surat tipinde Health Bar var mı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 3.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Doom 3 çıktI. [AyrıntıLı bilgi için] × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 o saphire i XT yapmanın zamanı gelmedimi ? * ağzının suyu akar *[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 p4 2.0 ghz, 512 mb ram, 128 mb geforce 4 ti 4200 bu bilgisayarda son hızda çalışıyor.[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 *!Parmaklarını dudaklarına götürür, elini yukardan aşşağı dudaklarına değecek şekilde indirir ve bülürülürüt efekti yapar* Arkadaşta 3 saat aralıksız oynama şerefine eriştim. Hemen bi bilgisayar toplamam lazım. Cozzzzzz.... hiç bu kadar heyecanlanmamıştım. İlk bilgisayarım geldiğindeki heyecan gibi. Ahh. Bilgisayar toplamam lazıııııııIIIIM!!.[signature][hline]Görmeyenler görsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Şöyle detaylı yorum yapsada biri nasıl falan ağzımızın suyu aksa ondan sonra alsak[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Arkadaslar youn bazen kilitleniyor hata veriyor sizdede oluyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 valla bende hiç bir sorun yok bayağı bir ilerledimde yani :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 daha 3 gun once avusturyadaydim en ucuz oyunlar 5 euro...onlar da eski oyunlar oluyo mesela bloodmoon 5 euro ydu direk kaptim...50 cente kola bile alamiyorsun birak oyunu hele doom3 gibi yeni cikmis flas oyunlar en az 49.99 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Bonecrusher, 03 Ağustos 2004 21:50 tarihinde demiş ki: p4 2.0 ghz, 512 mb ram, 128 mb geforce 4 ti 4200 bu bilgisayarda son hızda çalışıyor. euhehu ii ya bnde manyak calısır o zmn sevındım saol bone bu bılgıyı verdıın ıcın yalnızbeyler nerden buldunuz oyunu anlamıs deılm satılıyor mu Dl mı edıonuz?!?!?!?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 beyler kac gb lazım oyun ıcın 30 -40 ?!?!? =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 120 lazım, ben windows'u silip öyle yükledim..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 1.2 gb tir o heralde 120 gb diyeceğini farzetmiyorum. :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 2,2 filan istiyormuş da arkadaş 30-40 deyince kendimi tutamadım.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yaw doom3 benim sistemde çalışırmı acaba :( p4 1600 512ddr 128mb radeon 9200pro win xp sizce çalışırmı ???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 çalışır ama 640x480 low quality yapman gerekebilir çünkü minimum gereksinimlere uyuyorsun neredeyse.. arkadaşlar verilen linklerden bakın birazcık karıştırın, cevabınızı bulacaksınız. herkes tek tek soracaksa böyle ohoo..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Sam, 04 Ağustos 2004 15:27 tarihinde demiş ki: 2,2 filan istiyormuş da arkadaş 30-40 deyince kendimi tutamadım.. :) , euheuh samcm saka anlamında soledım bn yanı bu kadar kalıtelı oyun dıe ondan saka anlamında eheh ama oyuna gored az ıstıyor ya 2.2 sasrıdım utde 10 gb ıstıordu...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bende sormak istiyorum ya bunda çalışırmı? p4 2.8 512 ram ati readon 9200se budur ekran kartı konusunda endişeliyim ama eli yüzü düzgün çalışırsa gidip alcam oyunu[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bnce calsırı ama ekran kartı yuzunden medıumda oynarsın herhal...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Merak ediyorum oyunu daha görmedim ama oyunda Doom 1 - 2 de olduğu gibi aşağı tarafta bir surat var mı hasar alınca o surat kanamaya başlıyordu şimdi Doom 3 de bu surat tipinde Health Bar var mı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 3.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Doom 3 çıktI. [AyrıntıLı bilgi için] × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 1.2 gb tir o heralde 120 gb diyeceğini farzetmiyorum. :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 2,2 filan istiyormuş da arkadaş 30-40 deyince kendimi tutamadım.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yaw doom3 benim sistemde çalışırmı acaba :( p4 1600 512ddr 128mb radeon 9200pro win xp sizce çalışırmı ???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 çalışır ama 640x480 low quality yapman gerekebilir çünkü minimum gereksinimlere uyuyorsun neredeyse.. arkadaşlar verilen linklerden bakın birazcık karıştırın, cevabınızı bulacaksınız. herkes tek tek soracaksa böyle ohoo..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Sam, 04 Ağustos 2004 15:27 tarihinde demiş ki: 2,2 filan istiyormuş da arkadaş 30-40 deyince kendimi tutamadım.. :) , euheuh samcm saka anlamında soledım bn yanı bu kadar kalıtelı oyun dıe ondan saka anlamında eheh ama oyuna gored az ıstıyor ya 2.2 sasrıdım utde 10 gb ıstıordu...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bende sormak istiyorum ya bunda çalışırmı? p4 2.8 512 ram ati readon 9200se budur ekran kartı konusunda endişeliyim ama eli yüzü düzgün çalışırsa gidip alcam oyunu[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bnce calsırı ama ekran kartı yuzunden medıumda oynarsın herhal...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Merak ediyorum oyunu daha görmedim ama oyunda Doom 1 - 2 de olduğu gibi aşağı tarafta bir surat var mı hasar alınca o surat kanamaya başlıyordu şimdi Doom 3 de bu surat tipinde Health Bar var mı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 3.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Doom 3 çıktI. [AyrıntıLı bilgi için] × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yaw doom3 benim sistemde çalışırmı acaba :( p4 1600 512ddr 128mb radeon 9200pro win xp sizce çalışırmı ???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 çalışır ama 640x480 low quality yapman gerekebilir çünkü minimum gereksinimlere uyuyorsun neredeyse.. arkadaşlar verilen linklerden bakın birazcık karıştırın, cevabınızı bulacaksınız. herkes tek tek soracaksa böyle ohoo..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Sam, 04 Ağustos 2004 15:27 tarihinde demiş ki: 2,2 filan istiyormuş da arkadaş 30-40 deyince kendimi tutamadım.. :) , euheuh samcm saka anlamında soledım bn yanı bu kadar kalıtelı oyun dıe ondan saka anlamında eheh ama oyuna gored az ıstıyor ya 2.2 sasrıdım utde 10 gb ıstıordu...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bende sormak istiyorum ya bunda çalışırmı? p4 2.8 512 ram ati readon 9200se budur ekran kartı konusunda endişeliyim ama eli yüzü düzgün çalışırsa gidip alcam oyunu[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bnce calsırı ama ekran kartı yuzunden medıumda oynarsın herhal...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Merak ediyorum oyunu daha görmedim ama oyunda Doom 1 - 2 de olduğu gibi aşağı tarafta bir surat var mı hasar alınca o surat kanamaya başlıyordu şimdi Doom 3 de bu surat tipinde Health Bar var mı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 3.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Doom 3 çıktI. [AyrıntıLı bilgi için] × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Sam, 04 Ağustos 2004 15:27 tarihinde demiş ki: 2,2 filan istiyormuş da arkadaş 30-40 deyince kendimi tutamadım.. :) , euheuh samcm saka anlamında soledım bn yanı bu kadar kalıtelı oyun dıe ondan saka anlamında eheh ama oyuna gored az ıstıyor ya 2.2 sasrıdım utde 10 gb ıstıordu...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bende sormak istiyorum ya bunda çalışırmı? p4 2.8 512 ram ati readon 9200se budur ekran kartı konusunda endişeliyim ama eli yüzü düzgün çalışırsa gidip alcam oyunu[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bnce calsırı ama ekran kartı yuzunden medıumda oynarsın herhal...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Merak ediyorum oyunu daha görmedim ama oyunda Doom 1 - 2 de olduğu gibi aşağı tarafta bir surat var mı hasar alınca o surat kanamaya başlıyordu şimdi Doom 3 de bu surat tipinde Health Bar var mı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar