Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 amerika ile aradaki saat farkını hesaba katın, siteyi güncelleyememiş olabilirler henüz, bazı dükkanlar dün geceyarısı partileriyle satış ambargosunu delerek satmaya başlamış kuyruktakilere.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Natural Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 şimdi aldım yüklüorum sistemim şu 256mb ram 1.7mhz intel 64mb geforce 2 ekran kartı NAAAHHH çalışır gibi bi his var içim de ama denemeye değer:D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Natural Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 doom 3ü çalıştıran ekran kartlarının fiyatları nelerdir:D alıcam kararlıyım:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: Natural_Jedi, 03 Ağustos 2004 19:59 tarihinde demiş ki: şimdi aldım yüklüorum sistemim şu 256mb ram 1.7mhz intel 64mb geforce 2 ekran kartı NAAAHHH çalışır gibi bi his var içim de ama denemeye değer:D nereden aldın ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: Azmodai, 03 Ağustos 2004 20:36 tarihinde demiş ki: ati radeon 9800 pro 300$ mis yurt disinda. turkiyede ne kadar bilmiyorum saphire 224 dolardı sanırım[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Natural Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 yazıcı oğlu ya 300$ çok para daha ucuz bişeyler yokmu minumum hangisi çalıştırır?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 229 işte sapphire atlantis radeon 9800 pro.. o işlemciyle daha az bir grafik kartı zaten 640x480 ve low üzerini kaldırmaz.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 o saphire i XT yapmanın zamanı gelmedimi ? * ağzının suyu akar *[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 p4 2.0 ghz, 512 mb ram, 128 mb geforce 4 ti 4200 bu bilgisayarda son hızda çalışıyor.[signature][hline]iyi kötü çirkin kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 *!Parmaklarını dudaklarına götürür, elini yukardan aşşağı dudaklarına değecek şekilde indirir ve bülürülürüt efekti yapar* Arkadaşta 3 saat aralıksız oynama şerefine eriştim. Hemen bi bilgisayar toplamam lazım. Cozzzzzz.... hiç bu kadar heyecanlanmamıştım. İlk bilgisayarım geldiğindeki heyecan gibi. Ahh. Bilgisayar toplamam lazıııııııIIIIM!!.[signature][hline]Görmeyenler görsün... Predator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Şöyle detaylı yorum yapsada biri nasıl falan ağzımızın suyu aksa ondan sonra alsak[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Arkadaslar youn bazen kilitleniyor hata veriyor sizdede oluyormu? GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 valla bende hiç bir sorun yok bayağı bir ilerledimde yani :-? Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 daha 3 gun once avusturyadaydim en ucuz oyunlar 5 euro...onlar da eski oyunlar oluyo mesela bloodmoon 5 euro ydu direk kaptim...50 cente kola bile alamiyorsun birak oyunu hele doom3 gibi yeni cikmis flas oyunlar en az 49.99 olur CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Bonecrusher, 03 Ağustos 2004 21:50 tarihinde demiş ki: p4 2.0 ghz, 512 mb ram, 128 mb geforce 4 ti 4200 bu bilgisayarda son hızda çalışıyor. euhehu ii ya bnde manyak calısır o zmn sevındım saol bone bu bılgıyı verdıın ıcın yalnızbeyler nerden buldunuz oyunu anlamıs deılm satılıyor mu Dl mı edıonuz?!?!?!?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 beyler kac gb lazım oyun ıcın 30 -40 ?!?!? =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 120 lazım, ben windows'u silip öyle yükledim..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 1.2 gb tir o heralde 120 gb diyeceğini farzetmiyorum. :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 2,2 filan istiyormuş da arkadaş 30-40 deyince kendimi tutamadım.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yaw doom3 benim sistemde çalışırmı acaba :( p4 1600 512ddr 128mb radeon 9200pro win xp sizce çalışırmı ???[signature][hline] Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 çalışır ama 640x480 low quality yapman gerekebilir çünkü minimum gereksinimlere uyuyorsun neredeyse.. arkadaşlar verilen linklerden bakın birazcık karıştırın, cevabınızı bulacaksınız. herkes tek tek soracaksa böyle ohoo..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Sam, 04 Ağustos 2004 15:27 tarihinde demiş ki: 2,2 filan istiyormuş da arkadaş 30-40 deyince kendimi tutamadım.. :) , euheuh samcm saka anlamında soledım bn yanı bu kadar kalıtelı oyun dıe ondan saka anlamında eheh ama oyuna gored az ıstıyor ya 2.2 sasrıdım utde 10 gb ıstıordu...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bende sormak istiyorum ya bunda çalışırmı? p4 2.8 512 ram ati readon 9200se budur ekran kartı konusunda endişeliyim ama eli yüzü düzgün çalışırsa gidip alcam oyunu[signature][hline]Alma? Mater? CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bnce calsırı ama ekran kartı yuzunden medıumda oynarsın herhal...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" screamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Merak ediyorum oyunu daha görmedim ama oyunda Doom 1 - 2 de olduğu gibi aşağı tarafta bir surat var mı hasar alınca o surat kanamaya başlıyordu şimdi Doom 3 de bu surat tipinde Health Bar var mı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 3.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/489281-doom-3-cykti-ayryntyly-bilgi-icin/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Doom 3 çıktI. [AyrıntıLı bilgi için] × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 şimdi aldım yüklüorum sistemim şu 256mb ram 1.7mhz intel 64mb geforce 2 ekran kartı NAAAHHH çalışır gibi bi his var içim de ama denemeye değer:D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 doom 3ü çalıştıran ekran kartlarının fiyatları nelerdir:D alıcam kararlıyım:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: Natural_Jedi, 03 Ağustos 2004 19:59 tarihinde demiş ki: şimdi aldım yüklüorum sistemim şu 256mb ram 1.7mhz intel 64mb geforce 2 ekran kartı NAAAHHH çalışır gibi bi his var içim de ama denemeye değer:D nereden aldın ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: Azmodai, 03 Ağustos 2004 20:36 tarihinde demiş ki: ati radeon 9800 pro 300$ mis yurt disinda. turkiyede ne kadar bilmiyorum saphire 224 dolardı sanırım[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 yazıcı oğlu ya 300$ çok para daha ucuz bişeyler yokmu minumum hangisi çalıştırır?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 229 işte sapphire atlantis radeon 9800 pro.. o işlemciyle daha az bir grafik kartı zaten 640x480 ve low üzerini kaldırmaz.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 o saphire i XT yapmanın zamanı gelmedimi ? * ağzının suyu akar *[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 p4 2.0 ghz, 512 mb ram, 128 mb geforce 4 ti 4200 bu bilgisayarda son hızda çalışıyor.[signature][hline]iyi kötü çirkin kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 *!Parmaklarını dudaklarına götürür, elini yukardan aşşağı dudaklarına değecek şekilde indirir ve bülürülürüt efekti yapar* Arkadaşta 3 saat aralıksız oynama şerefine eriştim. Hemen bi bilgisayar toplamam lazım. Cozzzzzz.... hiç bu kadar heyecanlanmamıştım. İlk bilgisayarım geldiğindeki heyecan gibi. Ahh. Bilgisayar toplamam lazıııııııIIIIM!!.[signature][hline]Görmeyenler görsün... Predator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Şöyle detaylı yorum yapsada biri nasıl falan ağzımızın suyu aksa ondan sonra alsak[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Arkadaslar youn bazen kilitleniyor hata veriyor sizdede oluyormu? GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 valla bende hiç bir sorun yok bayağı bir ilerledimde yani :-? Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 daha 3 gun once avusturyadaydim en ucuz oyunlar 5 euro...onlar da eski oyunlar oluyo mesela bloodmoon 5 euro ydu direk kaptim...50 cente kola bile alamiyorsun birak oyunu hele doom3 gibi yeni cikmis flas oyunlar en az 49.99 olur CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Bonecrusher, 03 Ağustos 2004 21:50 tarihinde demiş ki: p4 2.0 ghz, 512 mb ram, 128 mb geforce 4 ti 4200 bu bilgisayarda son hızda çalışıyor. euhehu ii ya bnde manyak calısır o zmn sevındım saol bone bu bılgıyı verdıın ıcın yalnızbeyler nerden buldunuz oyunu anlamıs deılm satılıyor mu Dl mı edıonuz?!?!?!?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 beyler kac gb lazım oyun ıcın 30 -40 ?!?!? =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 120 lazım, ben windows'u silip öyle yükledim..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 1.2 gb tir o heralde 120 gb diyeceğini farzetmiyorum. :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 2,2 filan istiyormuş da arkadaş 30-40 deyince kendimi tutamadım.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yaw doom3 benim sistemde çalışırmı acaba :( p4 1600 512ddr 128mb radeon 9200pro win xp sizce çalışırmı ???[signature][hline] Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 çalışır ama 640x480 low quality yapman gerekebilir çünkü minimum gereksinimlere uyuyorsun neredeyse.. arkadaşlar verilen linklerden bakın birazcık karıştırın, cevabınızı bulacaksınız. herkes tek tek soracaksa böyle ohoo..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Sam, 04 Ağustos 2004 15:27 tarihinde demiş ki: 2,2 filan istiyormuş da arkadaş 30-40 deyince kendimi tutamadım.. :) , euheuh samcm saka anlamında soledım bn yanı bu kadar kalıtelı oyun dıe ondan saka anlamında eheh ama oyuna gored az ıstıyor ya 2.2 sasrıdım utde 10 gb ıstıordu...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bende sormak istiyorum ya bunda çalışırmı? p4 2.8 512 ram ati readon 9200se budur ekran kartı konusunda endişeliyim ama eli yüzü düzgün çalışırsa gidip alcam oyunu[signature][hline]Alma? Mater? CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bnce calsırı ama ekran kartı yuzunden medıumda oynarsın herhal...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" screamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Merak ediyorum oyunu daha görmedim ama oyunda Doom 1 - 2 de olduğu gibi aşağı tarafta bir surat var mı hasar alınca o surat kanamaya başlıyordu şimdi Doom 3 de bu surat tipinde Health Bar var mı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 3.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/489281-doom-3-cykti-ayryntyly-bilgi-icin/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Doom 3 çıktI. [AyrıntıLı bilgi için] × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 o saphire i XT yapmanın zamanı gelmedimi ? * ağzının suyu akar *[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 p4 2.0 ghz, 512 mb ram, 128 mb geforce 4 ti 4200 bu bilgisayarda son hızda çalışıyor.[signature][hline]iyi kötü çirkin
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 *!Parmaklarını dudaklarına götürür, elini yukardan aşşağı dudaklarına değecek şekilde indirir ve bülürülürüt efekti yapar* Arkadaşta 3 saat aralıksız oynama şerefine eriştim. Hemen bi bilgisayar toplamam lazım. Cozzzzzz.... hiç bu kadar heyecanlanmamıştım. İlk bilgisayarım geldiğindeki heyecan gibi. Ahh. Bilgisayar toplamam lazıııııııIIIIM!!.[signature][hline]Görmeyenler görsün...
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Şöyle detaylı yorum yapsada biri nasıl falan ağzımızın suyu aksa ondan sonra alsak[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Arkadaslar youn bazen kilitleniyor hata veriyor sizdede oluyormu?
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 valla bende hiç bir sorun yok bayağı bir ilerledimde yani :-?
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 daha 3 gun once avusturyadaydim en ucuz oyunlar 5 euro...onlar da eski oyunlar oluyo mesela bloodmoon 5 euro ydu direk kaptim...50 cente kola bile alamiyorsun birak oyunu hele doom3 gibi yeni cikmis flas oyunlar en az 49.99 olur
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Bonecrusher, 03 Ağustos 2004 21:50 tarihinde demiş ki: p4 2.0 ghz, 512 mb ram, 128 mb geforce 4 ti 4200 bu bilgisayarda son hızda çalışıyor. euhehu ii ya bnde manyak calısır o zmn sevındım saol bone bu bılgıyı verdıın ıcın yalnızbeyler nerden buldunuz oyunu anlamıs deılm satılıyor mu Dl mı edıonuz?!?!?!?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti"
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 beyler kac gb lazım oyun ıcın 30 -40 ?!?!? =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti"
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 120 lazım, ben windows'u silip öyle yükledim..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 1.2 gb tir o heralde 120 gb diyeceğini farzetmiyorum. :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 2,2 filan istiyormuş da arkadaş 30-40 deyince kendimi tutamadım.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yaw doom3 benim sistemde çalışırmı acaba :( p4 1600 512ddr 128mb radeon 9200pro win xp sizce çalışırmı ???[signature][hline] Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 çalışır ama 640x480 low quality yapman gerekebilir çünkü minimum gereksinimlere uyuyorsun neredeyse.. arkadaşlar verilen linklerden bakın birazcık karıştırın, cevabınızı bulacaksınız. herkes tek tek soracaksa böyle ohoo..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Sam, 04 Ağustos 2004 15:27 tarihinde demiş ki: 2,2 filan istiyormuş da arkadaş 30-40 deyince kendimi tutamadım.. :) , euheuh samcm saka anlamında soledım bn yanı bu kadar kalıtelı oyun dıe ondan saka anlamında eheh ama oyuna gored az ıstıyor ya 2.2 sasrıdım utde 10 gb ıstıordu...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bende sormak istiyorum ya bunda çalışırmı? p4 2.8 512 ram ati readon 9200se budur ekran kartı konusunda endişeliyim ama eli yüzü düzgün çalışırsa gidip alcam oyunu[signature][hline]Alma? Mater? CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bnce calsırı ama ekran kartı yuzunden medıumda oynarsın herhal...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" screamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Merak ediyorum oyunu daha görmedim ama oyunda Doom 1 - 2 de olduğu gibi aşağı tarafta bir surat var mı hasar alınca o surat kanamaya başlıyordu şimdi Doom 3 de bu surat tipinde Health Bar var mı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 3.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/489281-doom-3-cykti-ayryntyly-bilgi-icin/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Doom 3 çıktI. [AyrıntıLı bilgi için] × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 1.2 gb tir o heralde 120 gb diyeceğini farzetmiyorum. :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 2,2 filan istiyormuş da arkadaş 30-40 deyince kendimi tutamadım.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yaw doom3 benim sistemde çalışırmı acaba :( p4 1600 512ddr 128mb radeon 9200pro win xp sizce çalışırmı ???[signature][hline] Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 çalışır ama 640x480 low quality yapman gerekebilir çünkü minimum gereksinimlere uyuyorsun neredeyse.. arkadaşlar verilen linklerden bakın birazcık karıştırın, cevabınızı bulacaksınız. herkes tek tek soracaksa böyle ohoo..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Sam, 04 Ağustos 2004 15:27 tarihinde demiş ki: 2,2 filan istiyormuş da arkadaş 30-40 deyince kendimi tutamadım.. :) , euheuh samcm saka anlamında soledım bn yanı bu kadar kalıtelı oyun dıe ondan saka anlamında eheh ama oyuna gored az ıstıyor ya 2.2 sasrıdım utde 10 gb ıstıordu...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bende sormak istiyorum ya bunda çalışırmı? p4 2.8 512 ram ati readon 9200se budur ekran kartı konusunda endişeliyim ama eli yüzü düzgün çalışırsa gidip alcam oyunu[signature][hline]Alma? Mater? CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bnce calsırı ama ekran kartı yuzunden medıumda oynarsın herhal...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" screamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Merak ediyorum oyunu daha görmedim ama oyunda Doom 1 - 2 de olduğu gibi aşağı tarafta bir surat var mı hasar alınca o surat kanamaya başlıyordu şimdi Doom 3 de bu surat tipinde Health Bar var mı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 3.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/489281-doom-3-cykti-ayryntyly-bilgi-icin/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Doom 3 çıktI. [AyrıntıLı bilgi için] × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yaw doom3 benim sistemde çalışırmı acaba :( p4 1600 512ddr 128mb radeon 9200pro win xp sizce çalışırmı ???[signature][hline]
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 çalışır ama 640x480 low quality yapman gerekebilir çünkü minimum gereksinimlere uyuyorsun neredeyse.. arkadaşlar verilen linklerden bakın birazcık karıştırın, cevabınızı bulacaksınız. herkes tek tek soracaksa böyle ohoo..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Sam, 04 Ağustos 2004 15:27 tarihinde demiş ki: 2,2 filan istiyormuş da arkadaş 30-40 deyince kendimi tutamadım.. :) , euheuh samcm saka anlamında soledım bn yanı bu kadar kalıtelı oyun dıe ondan saka anlamında eheh ama oyuna gored az ıstıyor ya 2.2 sasrıdım utde 10 gb ıstıordu...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bende sormak istiyorum ya bunda çalışırmı? p4 2.8 512 ram ati readon 9200se budur ekran kartı konusunda endişeliyim ama eli yüzü düzgün çalışırsa gidip alcam oyunu[signature][hline]Alma? Mater? CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bnce calsırı ama ekran kartı yuzunden medıumda oynarsın herhal...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" screamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Merak ediyorum oyunu daha görmedim ama oyunda Doom 1 - 2 de olduğu gibi aşağı tarafta bir surat var mı hasar alınca o surat kanamaya başlıyordu şimdi Doom 3 de bu surat tipinde Health Bar var mı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 3.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/489281-doom-3-cykti-ayryntyly-bilgi-icin/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Doom 3 çıktI. [AyrıntıLı bilgi için] × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Sam, 04 Ağustos 2004 15:27 tarihinde demiş ki: 2,2 filan istiyormuş da arkadaş 30-40 deyince kendimi tutamadım.. :) , euheuh samcm saka anlamında soledım bn yanı bu kadar kalıtelı oyun dıe ondan saka anlamında eheh ama oyuna gored az ıstıyor ya 2.2 sasrıdım utde 10 gb ıstıordu...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti"
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bende sormak istiyorum ya bunda çalışırmı? p4 2.8 512 ram ati readon 9200se budur ekran kartı konusunda endişeliyim ama eli yüzü düzgün çalışırsa gidip alcam oyunu[signature][hline]Alma? Mater?
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bnce calsırı ama ekran kartı yuzunden medıumda oynarsın herhal...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti"
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Merak ediyorum oyunu daha görmedim ama oyunda Doom 1 - 2 de olduğu gibi aşağı tarafta bir surat var mı hasar alınca o surat kanamaya başlıyordu şimdi Doom 3 de bu surat tipinde Health Bar var mı[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Öne çıkan mesajlar