Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doom 3 çıktI. [AyrıntıLı bilgi için]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
amerika ile aradaki saat farkını hesaba katın, siteyi güncelleyememiş olabilirler henüz, bazı dükkanlar dün geceyarısı partileriyle satış ambargosunu delerek satmaya başlamış kuyruktakilere.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
229 işte sapphire atlantis radeon 9800 pro.. o işlemciyle daha az bir grafik kartı zaten 640x480 ve low üzerini kaldırmaz.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Mesaj tarihi:
*!Parmaklarını dudaklarına götürür, elini yukardan aşşağı dudaklarına değecek şekilde indirir ve bülürülürüt efekti yapar*

Arkadaşta 3 saat aralıksız oynama şerefine eriştim. Hemen bi bilgisayar toplamam lazım. Cozzzzzz.... hiç bu kadar heyecanlanmamıştım. İlk bilgisayarım geldiğindeki heyecan gibi. Ahh. Bilgisayar toplamam lazıııııııIIIIM!!.[signature][hline]Görmeyenler görsün...
Mesaj tarihi:
Şöyle detaylı yorum yapsada biri nasıl falan ağzımızın suyu aksa ondan sonra alsak[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Mesaj tarihi:
daha 3 gun once avusturyadaydim en ucuz oyunlar 5 euro...onlar da eski oyunlar oluyo mesela bloodmoon 5 euro ydu direk kaptim...50 cente kola bile alamiyorsun birak oyunu
hele doom3 gibi yeni cikmis flas oyunlar en az 49.99 olur
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 03 Ağustos 2004 21:50 tarihinde demiş ki:
p4 2.0 ghz, 512 mb ram, 128 mb geforce 4 ti 4200
bu bilgisayarda son hızda çalışıyor.

euhehu ii ya bnde manyak calısır o zmn sevındım saol bone bu bılgıyı verdıın ıcın yalnızbeyler nerden buldunuz oyunu anlamıs deılm satılıyor mu Dl mı edıonuz?!?!?!?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli
"Reklamlar bitti"
Mesaj tarihi:
120 lazım, ben windows'u silip öyle yükledim..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Mesaj tarihi:
2,2 filan istiyormuş da arkadaş 30-40 deyince kendimi tutamadım.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Mesaj tarihi:
çalışır ama 640x480 low quality yapman gerekebilir çünkü minimum gereksinimlere uyuyorsun neredeyse..

arkadaşlar verilen linklerden bakın birazcık karıştırın, cevabınızı bulacaksınız. herkes tek tek soracaksa böyle ohoo..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Mesaj tarihi:
said:
Sam, 04 Ağustos 2004 15:27 tarihinde demiş ki:
2,2 filan istiyormuş da arkadaş 30-40 deyince kendimi tutamadım.. :)
,

euheuh samcm saka anlamında soledım bn yanı bu kadar kalıtelı oyun dıe ondan saka anlamında eheh ama oyuna gored az ıstıyor ya 2.2 sasrıdım utde 10 gb ıstıordu...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Reklamlar bitti"
Mesaj tarihi:
bende sormak istiyorum ya bunda çalışırmı?

p4 2.8
512 ram
ati readon 9200se

budur ekran kartı konusunda endişeliyim ama eli yüzü düzgün çalışırsa gidip alcam oyunu[signature][hline]Alma?
Mater?
Mesaj tarihi:
bnce calsırı ama ekran kartı yuzunden medıumda oynarsın herhal...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Reklamlar bitti"
Mesaj tarihi:
Merak ediyorum oyunu daha görmedim ama oyunda Doom 1 - 2 de olduğu gibi aşağı tarafta bir surat var mı hasar alınca o surat kanamaya başlıyordu şimdi Doom 3 de bu surat tipinde Health Bar var mı[signature][hline]Lil'Alur for Shar
  • Yeni Oluştur...