barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi nedense en sevmediğim gruplardan şu manga ya. öyle böyle degil. hiç sevmiyorum adamları yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 adamların adı maNga bi kez. lamer adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 barbu said: adamların adı maNga bi kez. lamer adamlar vaniLLe NEEE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 iyi noktaya parmak bastın mert. vaniLLe de öle büyük küçük harf nickli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bence oluru var bu işin(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 cok tatli herif, sesi de tatli. gropie'si degilim ama yine de. FÖRRRRMIIIIIN diye ciyaklamiyorum. kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Nİl haklı ama, piyasadaki bi çok zibididen daha iyi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ilk 3 ü sayın bi de türkiye kaçıncı oldu söleyin izleyemedim hiç kaçırdım tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 1 almanya 2 turkiye 3 u bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 http://www.eurovision.tv/event/scoreboard?event=1493 points'a tikla, puanlara göre düzenliyo o zaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 puanlara baktım da simdi. almanca almanya cok pis ezmis. bi de bir sonraki eurovision'da direk finale katılıcaklar ilk kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 oha almanya koymuş helal baya iyidi şarkı da türkiyenin 2. olmasına şaşırdım ya helal valla euhhue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 barbu said: puanlara baktım da simdi. almanca cok pis ezmis. bi de bir sonraki eurovision'da direk finale katılıcaklar ilk kaç? ilk 4 ya da 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 almanca sever oldum ne tatlı bi kızmış bu lena mayer yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 vivavale said: vaniLLe said: helal ikincilik cok iyi. almanlarin kazanmasi da iyi oldu senelerdir kazanamiyolardi <3 yok yea sahne performansı yok,sarkı ilkokul sarkısı bence birinci biz olmalıydk (:D Oy sistemi berbat hakedenin kazanması çok etkileyici bir şarkı ve sahne performansı olmadığı sürece imkansız. Manga birinciliği hakeder haketmez orasını pek umursamıyorum neticede sevdiğim bir grup değil ama o şarkının birinciliği alması şaka gibi. Geçen yıl şirin çocuk bu yıl şirin kız kazandı ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 hay aym förmın :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Vay be ikinci olmuşuz goodgame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 yeni izledim bende ikincilik güzel olmuş fakat o gümüş ranger.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=8QSgNM9yNjo oha ne kadar güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bu yıl birinciyi abazan oyları belirlemiş heralde dfgfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=09tEWboGPU8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 geçmiş olsunb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 izlandanın hakkı yendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 barbu said: 1 almanya 2 turkiye 3 u bilmiyorum belcım ispanya'nın ilk şovundaki siyah t-shirtlü adam ahahahaaha ben şova dahil sanmıştım, hatta seyircilerin orda bişeyler oldu filanda değilmiş. 2. performanslarını izlemediğim için bilmiyodum süpermiş hahahaahtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 cok iyi bir sonuc bence hLLteam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar