Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Heyecanlı gibiydi sesi fermanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 bu sene keman ve içinde shine geçen şarkılar da enflasyon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Azerileri beğendim, bizi sevmiştim zaten, yünanı yakın hissettim :P almanya zaten favorim, gürcistan da güzeldi.Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metastasis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Turkiye bariz farkli ve iyiydi be. 2.ligi aliriz sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Masquerade said: Bariz iyidik. Geçen sene Hadisenin berbat performansı ile ilk 4 olduysak yine olmamız lazım 3-4 en kötü. hadiseyle manga arasında büyük bi fark var ama..pardon iki fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 iyidik anasını satayım gayet de yalnız kamera çok mu oynadı ne başım döndü benim diğerlerini tam ekranda adam gibi izlememiştim gerçi göz ucuyla bakıorum hep de şuan sahnede olan hatun madonna olmaya kasmış da pfsss o değil de bizim böyle rock sounduyla çıkmamız çok hoşuma gidiyor nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 şimdi de klasik eurovision şişmanı çıktı eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 edit: 2 sefer gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Klasik eurovision şişmanı ahahaha Bu arada, iyiydik lan hakikatten. Şarkı iyi bakmayın, tam örovizyonluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 HellHound said: soyle bir sey lazim yoksa sizacam ulan mukemmeldi ya, nasil kazanamayip 2. oldular hala anlamiyorum hakikaten muhteşemdi bunlar. şimdiki Ukraine şarkısı da çok güzel bence ben bu yarışmanın oylama kısmını çok seviyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Ukrayna bir anda otobusle Belcika'ya gecip Lena'ya oy atma fikrimi sildi yanliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 fransızlar da dünya kupası şarkısıyla katılmış direk aleyaley modunda. mcm'e koy günün 5 saati döner o şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 fransa en iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 romanyali ablanin kiyafeti cok seksi. ayrica ukrayna da cok basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ahaha fransızlar çok eğlenceliydi :D Yazın şahinlerde duyar gibiyim ale ale aleee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 1 lena 2 romanya 3 ukrayna 4 manga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 5 10 sarkı dınledım bızımkılerın sarkısı kotu ama yınede dınledıklerım arasında en ıyı mangaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Fazlasi var deriler icinde Rusya trolluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 fransa ricky martin'in aley aleyi yemiş götürmüş aynı kopyacı adiler,zaten euro2016'dan sora platiniyede sarkozy'de fransayada kin besler oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metastasis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Slow parcalar omrumden omur yiyor. Neden bu kadar coklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 LAN BEN DE DİYODUM NERDEN HATIRLIYORUM BU EZGİLERİ tabi ki rikimartin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Rus herif elinden kağıttan okudu galba şarkıyı?! neydi elindeki o şey be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 oh simdi ermenistan cikiyo, türklere dösicekler alttan alttan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Şimdiye kadar çıkanlardan Romanya, Fransa ve Türkiye diğerlerinden bariz iyiydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar