MrGokhanD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 arkadaşlar acil olarak java projem için ses efektlerine ihtiyacım var araştırdım bulamadım . Java da süper mario oyunu yazacağım elinde mario ile ilgili resim ve ses dosyası olanlar benimle paylaşabilir mi acaba teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 çok temiz değil ama işe yararlar gibi http://www.entertonement.com/collections/1798/Mario Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrGokhanD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ve pati bir kez daha imdada yetişir:) çok teşekkür ederim yardımın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Daha önce ne tür oyunlar yazdın bu arada? Java ya da genel programlama tecrüben nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ille de java derdin yoksa bence xna de yaz, platformer kitini de indir 1-2 güne muhteşem şeyler yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 java projesi demiş ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrGokhanD Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 daha öncesinde amiral battı yazmıştım Gui'li. Şimdiki proje daha kolay gibi düşünmüştüm ama keyListener ekleme ve timer class'ını kullanmada sorun yaşıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Platform oyunları çok kolay gibi gözüküyor ama tecrübesi olmayan için baya zorlayabiliyor o yüzden sordum. Gelişmeleri merakla bekliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 sen yaptımıydın daha önce platform oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 java değil ama javascript'le yapılmış bir super mario oyunu vardı. 20 line of code yarışması diye bir şey düzenleniyormuş, ona konulmuş bu super mario. yarışma: http://www.ozoneasylum.com/30391 oyun: http://www.nihilogic.dk/labs/20_lines_javascript/july08_super_mario/ tek level da değil bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Ben yapmadım ama yapmaya çalışıp pes eden çok tanıdığım var. Çoğu programlamaya yeni yeni başlamıştı. Biraz tecrübeleri vardı. Daha kolay olacağını düşündük demişlerdi sonra da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar