Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi Marka Gömlek Kullanıyorsunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben giymiyorum bile.. öle düşün..

ama biz o kadar fakiriz ki gömlek giyecek olsam onu mukavvadan giyebilirim ancak.. tabii o da kardeşimin kaldığı karton kutuyu yıkarsak gerçekleşecek bir olay..
Mesaj tarihi:
pekaziz said:

Genelde Kiğılı veya Sabri Özel.

Ucuz ve güzel oluyor.

bir o kadar da kalitesiz.
gerçekten paranıza yazık, pazardan alın daha iyi.
Özellikle pantolonları.
Mesaj tarihi:
Yazın o markaların alayının kanvas pantolanları saçmasapan şekillere büründü, sıfır kalite kontrolleri var.

Benim de merak ettiğim bir şey var, yazlık giyiminizi yaptığınız büyük boy da içeren yerler nereler ?
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

balon said:

Benim de merak ettiğim bir şey var, yazlık giyiminizi yaptığınız büyük boy da içeren yerler nereler ?

abi üzüldüm ya :(

Dostum büyük adamın derdi de büyük oluyo :(
Mesaj tarihi:
HE by Mango, Tommy Hilfiger bazen, bazen Zara, 2 tane Façonnable gomlek var, cok nadiren Gap'te ucuz ketenimsi seyler oluyor onlari giyiyorum bazen. US Polo'dan bitane var artik buyuk geliyor, bitane de Massimo Dutti var.

Seksim.
Mesaj tarihi:
balon said:

pekaziz said:

Genelde Kiğılı veya Sabri Özel.

Ucuz ve güzel oluyor.

bir o kadar da kalitesiz.
gerçekten paranıza yazık, pazardan alın daha iyi.
Özellikle pantolonları.

Param buna yetiyor kanka. Hem Deniz Baykal da Sabri Özel süvetiri giyiyor.
Mesaj tarihi:
MADBOY said:

HE by Mango, Tommy Hilfiger bazen, bazen Zara, 2 tane Façonnable gomlek var, cok nadiren Gap'te ucuz ketenimsi seyler oluyor onlari giyiyorum bazen. US Polo'dan bitane var artik buyuk geliyor, bitane de Massimo Dutti var.

Seksim.
Ne giysen giderin var delioğlan
Mesaj tarihi:
giydiğim ateşten gömlek.

http://1.bp.blogspot.com/_YYMeAu4i7gA/SvemF95MIvI/AAAAAAAAGWs/xSehiuRVd6E/s400/stunning-pictures-photos-thich-quang-duc-south-vietnam-priest-self-immolates-1963.jpg
Mesaj tarihi:
balon said:

Yazın o markaların alayının kanvas pantolanları saçmasapan şekillere büründü, sıfır kalite kontrolleri var.

daha dün yaptım alışveriş biraz via portta özellikle mavi büyük boy içeren bir yer beden arıyorsanız bakın tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
MADBOY said:

Seksim.

bunlar + banana republic
  • Yeni Oluştur...