abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Ben yenmiştim en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 yok öyle değildi pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 karışık markadalar ama o listede yazanların hiçbirisi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 En fakir gömleği giyen kim şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ben giymiyorum bile.. öle düşün.. ama biz o kadar fakiriz ki gömlek giyecek olsam onu mukavvadan giyebilirim ancak.. tabii o da kardeşimin kaldığı karton kutuyu yıkarsak gerçekleşecek bir olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 pekaziz said: Genelde Kiğılı veya Sabri Özel. Ucuz ve güzel oluyor. bir o kadar da kalitesiz. gerçekten paranıza yazık, pazardan alın daha iyi. Özellikle pantolonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Yazın o markaların alayının kanvas pantolanları saçmasapan şekillere büründü, sıfır kalite kontrolleri var. Benim de merak ettiğim bir şey var, yazlık giyiminizi yaptığınız büyük boy da içeren yerler nereler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 balon said: Benim de merak ettiğim bir şey var, yazlık giyiminizi yaptığınız büyük boy da içeren yerler nereler ? abi üzüldüm ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mudo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Dartanian said: balon said: Benim de merak ettiğim bir şey var, yazlık giyiminizi yaptığınız büyük boy da içeren yerler nereler ? abi üzüldüm ya :( Dostum büyük adamın derdi de büyük oluyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 HE by Mango, Tommy Hilfiger bazen, bazen Zara, 2 tane Façonnable gomlek var, cok nadiren Gap'te ucuz ketenimsi seyler oluyor onlari giyiyorum bazen. US Polo'dan bitane var artik buyuk geliyor, bitane de Massimo Dutti var. Seksim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 balon said: pekaziz said: Genelde Kiğılı veya Sabri Özel. Ucuz ve güzel oluyor. bir o kadar da kalitesiz. gerçekten paranıza yazık, pazardan alın daha iyi. Özellikle pantolonları. Param buna yetiyor kanka. Hem Deniz Baykal da Sabri Özel süvetiri giyiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Law said: Gömlek giymem, giymek zorundaysamda fazla para ayırmak istemediğimden en tırto gömleği alır giyerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 MADBOY said: HE by Mango, Tommy Hilfiger bazen, bazen Zara, 2 tane Façonnable gomlek var, cok nadiren Gap'te ucuz ketenimsi seyler oluyor onlari giyiyorum bazen. US Polo'dan bitane var artik buyuk geliyor, bitane de Massimo Dutti var. Seksim.Ne giysen giderin var delioğlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 yaz-kış çok slim fitim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Eski lacoste gömleklerinizi yollasanıza bana lan.Hep özendim ama hiç giyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 giydiğim ateşten gömlek. http://1.bp.blogspot.com/_YYMeAu4i7gA/SvemF95MIvI/AAAAAAAAGWs/xSehiuRVd6E/s400/stunning-pictures-photos-thich-quang-duc-south-vietnam-priest-self-immolates-1963.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 balon said: Yazın o markaların alayının kanvas pantolanları saçmasapan şekillere büründü, sıfır kalite kontrolleri var. Benim de merak ettiğim bir şey var, yazlık giyiminizi yaptığınız büyük boy da içeren yerler nereler ? daha dün yaptım alışveriş biraz via portta özellikle mavi büyük boy içeren bir yer beden arıyorsanız bakın tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 MADBOY said: HE by Mango, Tommy Hilfiger bazen, bazen Zara, 2 tane Façonnable gomlek var, cok nadiren Gap'te ucuz ketenimsi seyler oluyor onlari giyiyorum bazen. US Polo'dan bitane var artik buyuk geliyor, bitane de Massimo Dutti var. Seksim. bunlar + banana republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 pati çok zenginmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 lc waikiki collezion fakiriz ama gururluyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 colin's de iyi lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hashashin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Burberry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 o değilde ben en son kendime giymek için adiadasdan eşofman takımı aldım.. arada beden hocası gibi dolanyorum.. bıyık da brakacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Gucci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar